Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...eee...to stvarno nisam čula....:eek:

...kakve to ima veze:dontunderstand:

Ne znam tacno u cemu je stvar, ali ne racunajuci bukvalno gladovanje, sve dijete daju manji rezultat kada je kilaza manja.

Valjda organizam ne dozvoljava da se izgladnimo... njegova osnovna briga je opstanak i normalno funkcionisanje, a ne dobra linija.......bar ja to tako vidim :confused:

Mrs. Bi

Jedino ta dva dana mogu da se zamene, koliko sam citala...ali ne cesto...bolje nastavi ko da nista nije bilo

Samo da se javim... i pozalim ...racunam da ovo nije tema da se samo hvalimo kad nam dobro ide, nego i da kazemo kad ne ide...

UH dan... jutros zamalo da pocnem da placem kad sam videla da mama i cera jedu pastetu,a ja ne smem...:eek: :confused: Nije mi jasno
A ovako jako retko jedem pastetu i vecito se mrstim kad je jedu...

Definitivno imam problem u glavi...pojela sam jabuku i osecam se kao osudjenik.

Da ne spomonjem da sam od ranog jutra nervozna i na kraj srca...samo ujedam
Ko prezivi, pricace

Samo da se javim... i pozalim ...racunam da ovo nije tema da se samo hvalimo kad nam dobro ide, nego i da kazemo kad ne ide...

UH dan... jutros zamalo da pocnem da placem kad sam videla da mama i cera jedu pastetu,a ja ne smem...:eek: :confused: Nije mi jasno
A ovako jako retko jedem pastetu i vecito se mrstim kad je jedu...

Definitivno imam problem u glavi...pojela sam jabuku i osecam se kao osudjenik.

Da ne spomonjem da sam od ranog jutra nervozna i na kraj srca...samo ujedam
Ko prezivi, pricace

....:mazi::mazi:

Konačno lep dan danas. Pa se može u šetnje ili negde van kuće gde se manje misli na hranu. Samo da ne bude prevruće...
Ja ne znam na kraju šta sam uradila sa ova dva dana, ali sutra će svakako da mi bude voćni. Mislim ipak da ću da računam da sam ih zamenila. Tako mi se nešto već danima jede grašak, pa ću da ga skuvam danas, računajući da mi je skrobni dan. Ionako sam juče jela pitu od pečuraka i tortu od jagodu... što su mi lepo ispale... Ali to nije za ovu temu
Kruela, potpuno te razumem, to što ti se jede baš ono što ne bi trebalo i hvala na razjašnjenju. Nemam nameru da često to zamenjujem. Pa nikad ja nemam nameru da radim ono što ne bi trebalo, ali situacija se tako namesti.
Affro, kako tebi ide? Jel poštuješ un dijetu?

Poslednja izmena:
...ma djavola crnog poštujem...sve mi je naopako, i sve mi se jede kontra
i nervozna sam ko pas....a kao hoću ja..samo mi se ne da...:rumenko:

...sad ću lepo dok mi se osuši lak da idem napolje da šetam, valjda će
biti dovoljna majica...koliko se malo krećem, sve mi je uzalud.....:dash:

...znaš šta, meni se čini, da čim nešto ono baš, baš, moram..ja ne mogu:dash:

...onda mi se jede sve, i ono što nisam jela mesecima, i ono što uopšte ne
jedem....ma to je strašno....a pritom volim sve što je u toj dijeti...uzalud...

...ipak je možda meni bolje, da se lepo držim nekog svog režima, na koji sam
navikla...i koji mi je lakši za podneti....manje svega, bez masnoća i slatkiši
na najmanjoj mogućoj meri....još kad bi se naterala da vežbam bilo bi to :super:

...idem sutra kod lekara, pa ću tamo da pitam za neke vežbe, Boko, hoću
časna reč...moram....mislim da će mi to priajti više od bilo koje dijete...

U pravu si, Afro, dobro ti je išlo sa tim tvojim režimom, pa nek je i malo sporije. I ovo je sporo. Mora da se smanji količina. A kad se već samnji bolje da bude raznovrsnije svaki dan. Kažu da se s ovom un dijetom skida 18 - 25 kg... to valjda oni koji imaju 150. (u vezi s onom pričom od ranije).
Treba naći nešto odgovarajuće.

...ja imam osećaj da bi ja dobila još kila, ne zato što mi ta dijeta ne odgovara, već
što mi se sve kontra jede...i nemogu da se iskontrolišem...a šta će mi to, kad
sam taman bila uhvatila neki ritam.....

...a, kao htela sam baš zato da bi skinula, još jedno 4-5kg...:eek:

Drži se ti lepo tvog režim, ne treba ti un dijeta. Pa jedeš šta ti se jede, samo u malim količinama. To je najpametnije i najjednostavnije. Naravno, ko može da se kontroliše. A to moramo da naučimo.

Drži se ti lepo tvog režim, ne treba ti un dijeta. Pa jedeš šta ti se jede, samo u malim količinama. To je najpametnije i najjednostavnije. Naravno, ko može da se kontroliše. A to moramo da naučimo.

tebi dobro ide affro sa tvojim ritmom i načinom ishrane....
samo nastavi tako umereno kao do sada
a imaj u vidu i svoju štitnu žlezdu, moraš da slediš ritam svog organizma
ja bih volela da mogu tako kao ti, a meni ova dijeta treba da dođem do toga-da smršam toliko da mogu da posle tih malo nekoliko skinem na lagani način i da se naučim da jedem manje

tebi dobro ide affro sa tvojim ritmom i načinom ishrane....
samo nastavi tako umereno kao do sada
a imaj u vidu i svoju štitnu žlezdu, moraš da slediš ritam svog organizma
ja bih volela da mogu tako kao ti, a meni ova dijeta treba da dođem do toga-da smršam toliko da mogu da posle tih malo nekoliko skinem na lagani način i da se naučim da jedem manje

...to i ja mislim, da je bolje i zbog štitne kao do sada.....
...uspećeš ti sigurno, samo budi strpljiva....:heart:

...inače idem sutra kod lekara, pa ću da uzmem upute, za štitnu i za mamografiju,
a,pitaću za one vežbe i javljam ti....:ok:

dobro jutro drage dijetalke!
affro mila šta bLe zezaš,batali tu UN dijetu i lepo ti po svom režimu radi kako tvoj organizam reaguje...ne zezaj se,nego lepo čuvaj svoje zdravlje i uhvati ponovo taj svoj stari ritam,i obavezno da mi javiš šta je bilo kod doce kada dobiješ rezultate..

inače meni zaista jako dobro ide,sve više i više recepata variram sa hranom koju smem da jedem,i baš sam uhvatila taj ritam koji je potreban...baš sam zadovoljna...

dobro jutro drage dijetalke!
affro mila šta bLe zezaš,batali tu UN dijetu i lepo ti po svom režimu radi kako tvoj organizam reaguje...ne zezaj se,nego lepo čuvaj svoje zdravlje i uhvati ponovo taj svoj stari ritam,i obavezno da mi javiš šta je bilo kod doce kada dobiješ rezultate..

inače meni zaista jako dobro ide,sve više i više recepata variram sa hranom koju smem da jedem,i baš sam uhvatila taj ritam koji je potreban...baš sam zadovoljna...

..super se ti snalaziš sa tim receptima, i novim načinom ishrane...:heart:

..naravno javljam, ovde,šta je bilo kod doce...evo upravo se polako spremam
da krenem...al' gledam da malo prođu jutarnje gužve...baš nemam želju da se
guram tamo i čekam nepotrebno dugo....;);)

a i užasno je sparno napolju,tako da obavezno malu flašu vode stavi u torbu i neki slatkiš zbog pritiska..baš se brinem za tebe...

...hehe...:zag:
...bez flašice hladne vode, leti ne izlazim...a sreća nije ni predaleko, i gradski prevoz
radi solidno, kad prođu one jutarnje gužve...biću ja ok, bar se nadam..od jutros mi
se čini pritisak na normali 90/60...:lol:

jutrasce :D

pojela sam musli sa jogurtom... sada pijuckam kafu
i nezadovoljna sam napretkom svoje dijete
prekjuce je bio gladni dan, i izborila sam se, ali, stagniram vec jedan period

mada, osjecam bas pozitivne promjene, i to u smislu da mi organizam trazi manje hrane... tacno osjetim kada sam sita... jos samo da naucim da tada prestanem jesti:D

evo i ja da se javim....aktivna sam i dalje, trcanje i folklor, ali ako ne pazis sta jedes nista od kila ne ide na dole....a nekako ne mogu da jedem nisko kaloricno ceo dan, posle trcanja budem izgladnela kao vuk....trebala bih jos koji kg da skinem ali nemam snage.....stojim.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back