Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
samo da se naspavam i da ne mislim....
ništa mi više ne treba
šetnje sa Galom, Ada i sve natenane
ne idem nigde, a znajući sebe prevrnuću kuću naglavačke...
ja više uopšte ne znam gde šta pišem i izvinjavam se zbog off topica

mici, ti si moj idol kako se organizuješ, svaka ti čast!!!!
mene to kratko drži i popustim pred prvim ozbiljnijim stresom, kojih bar ima na pretek
ja danas na teren, pijem nesicu, spremila musli da pojedem, pa šta mi bog da dalje..
valjda će ovi moji momci da naprave ručak,ostavila sam im kineski mix i pileće belo
to znaju da spreme

nadam se da hoce,afro... jer sam bash loshe.
danas se nisam ni nashminkala kad sam ishla na faks, jer sam znala da cu otplakati jednu turu i tamo.
i bila sam u pravu.

..hoce :heart:

..ako se neces ljutiti ja bi ti dala jedan savet....nikad, ne dozvoli da ti se iz
aviona vidi koliko ti je tesko i koliko si ne raspolozena, tuzna, sta god...to
je bitno zbog tebe same...a i zbog nekih koji ce bas uzivati da to vide....uvek
bar malo virni u ogledalo, glavu gore...sve prodje i sve to jednom bude juce...:zag:

..i braaaavoooo...za taj -16....:super:

jaoj, znam da ne smijem dozvoliti da se vidi da sam tuzna... ali nekad me tuga obuzme, viri iz ochiju, izbija iz svake pore.
i svi je vide osim onog ko treba da je vidi,jer samo on moze da uchini da ona nestane.
zato vecheras odoh sa svojim djevojkama na neke koktele i na neku svirku akustichnu.. pa ce biti lijepo... :)
i spremila sam jednu posebnu haljinu, sa male mature. :D
i bolje mi sad stoji nego onda.:D

hvalaaaa :***
[mada,imam osjecaj da chim popijem vode da cje se vratiti na -14]

jaoj, znam da ne smijem dozvoliti da se vidi da sam tuzna... ali nekad me tuga obuzme, viri iz ochiju, izbija iz svake pore.
i svi je vide osim onog ko treba da je vidi,jer samo on moze da uchini da ona nestane.
zato vecheras odoh sa svojim djevojkama na neke koktele i na neku svirku akustichnu.. pa ce biti lijepo... :)
i spremila sam jednu posebnu haljinu, sa male mature. :D
i bolje mi sad stoji nego onda.:D

hvalaaaa :***
[mada,imam osjecaj da chim popijem vode da cje se vratiti na -14]

eto Soffy razloga za zadovoljstvo. Da ti haljina stoji bolje sada nego na maloj maturi.
I postigla si zadivljujući rezultat sa tih -16, -14, svejedno. Žao mi je što sve nije kako bi ti želela, ali .... tako je to... biće bolje, ili će biti nešto novo

Meni je juče bilo loše na ovoj vrućini. Mislila sam da je zato što sam jela proso sa fitnes mixom i osećala sam da mi je bilo nekako prazno, nedovoljno. Zato sam jutros za doručak pojela dva sendviča "sa sve": hleb, margarin, pečenica, kačkavalj, krastavčići, kečap, majonez.... a na putu do posla pojela sladoled ... i bolje mi je nego juče.
Do djavola sa dijetom, ako će da mi bude loše.
Kad se malo prilagodim na letnje vreme, onda ću opet ...

...mozda ti je samo bio pao secer...i mogla si da pojedes nesto slatko,
ima tih lepih poslnih poslastica....
...malo nas je ova vrucina iznenadila, pa se organizam buni....
...i ja sam juce ceo dan bila kao pijana..jos sinoc pun mesec....:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back