Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Divna, pozitivna energija od jutros na dijeti, lepo vreme, šetnje, povrće, krevetske aktivnosti... :zper:. Vericice, čestitam....:klap:
Ja sam juče napravila kineski mix i baš sam ga se slatko najela za ručak s integralnim pirinčem, ponela na posao za užinu, a moji javljaju "Šta si to napravila? Smrdi, ne može da se jede". E, meni ne smrdi, pa sam ga jela i za večeru, a ostalo malo i za danas. A napraviću i novi :zcepanje: Jedini je problem što mi se mnogo svidja pa sam preterala :(. Ali, računam, nije ništa nedozvoljeno.
Na žalost danas i sutra neću dooope sa stolice jer moram da radim punom parom.... i neću iskoristiti lepe i tople dane za šetnju i skitnju. Ali biće ih još, tek su počeli

...ja od jutros, nes kafu, sa onim mlekom u cem` nista nema....
...sad pijem fit sa visnjom i narom...mnoooogoooo je lep...:lol:

...posto imam mnogo obaveza danas, sumnjam da cu stici bilo
sta normalno da jedem...al` ko zna..bice bar neka vockica....;)

Eeee, ja jutros nisam ponela moj ceger, tako da sam ponela ciniju sa poklopcem koja mi je ostala ovde od juce i krenula u lov :lol:

I ulovila sam u menzi dinstanu piletinu sa raznim povrcem.

Jos malo pa cu da jedem

Dobro jutro dijetalke!
Vidim veselo, lepo je to uz ovako lep dan :)
Ja sam definitivno odlučila da odem sad na trčanje.
Samo da se pokrenem.
Čim dovršim neki seminarski, još mi par rečenica ostalo.
Za ručak spremam piletinu i krompir u rerni, uz paradajz salatu.

Jao, Soffy, kad vidim onih tvojih -14 :worth:
Pa ako je komad torte sve što si pojela danas, nije strašno. Iako je torta. Voda se ne računa. Da, nije zdravo, treba unositi sve vrste namirnica :rtfm:, ali to je jedan dan. I uvek bolje manje nego više nego kad je hrana u pitanju.
Mene ovih dana spašavaju trešnje, svako malo uzmem par komada. Donela tetka punu gajbu. Ali brzo odlaze, deca samo to jedu...

..dobro jutro..:D

..trenutno pijem svoju nesicu...onu sa mlekom bez icega, posle me ceka
jogurt...za ostalo ne znam, imam dosta obaveza danas....bice neka corbica
od povrca to znam sigurno, juce kupila svasta nesto na pojaci....meso cu
probati da izbegnem potpuno...:neutral:

..dobro jutro..:D

..trenutno pijem svoju nesicu...onu sa mlekom bez icega, posle me ceka
jogurt...za ostalo ne znam, imam dosta obaveza danas....bice neka corbica
od povrca to znam sigurno, juce kupila svasta nesto na pojaci....meso cu
probati da izbegnem potpuno
...:neutral:
Nemojte da izbegavate meso :evil:. Proteini iz mesa su ok i korisni samo je bitno da se jede belo meso, curetina, riba...Samo napred affro iz tebe smo ali kad nam je kistina na porodiljskom mora neko da opominje:)

Nemojte da izbegavate meso :evil:. Proteini iz mesa su ok i korisni samo je bitno da se jede belo meso, curetina, riba...Samo napred affro iz tebe smo ali kad nam je kistina na porodiljskom mora neko da opominje:)

...hvala vercice...ja inace volim meso, vise od bilo cega drugog, ali me danas bas
mrzi da se dugo zadrzavam u kujni...mozda ubacim u tu corbicu malo mesa, pa
da bila bi samo ukusnija.....i eto i proteina i biljnih vlakana.....:heart:

..neka, neka, samo ti opominji....inace smo se opustile maaaloooo....:rumenko:

Ja samo da provirim ovde, ne bi li videla, šta radite da bi ste skinule koji kilogram.
Ja sam u poslednjih 2-3 godina sa 52kg stigla na 60kg.
Sad buni me to što sam ranije mogla lako da skinem par kilica, a sada ne vredi ni da gladujem danima. Prosto ne mogu da verujem da je ona "i voda mi se lepi" stigla i mene.

Ne bi ja mnogo da skinem, možda 3-4kg, ali ne znam kako?

Ipravka, merila se malo pre: skoro 62kg

Ja samo da provirim ovde, ne bi li videla, šta radite da bi ste skinule koji kilogram.
Ja sam u poslednjih 2-3 godina sa 52kg stigla na 60kg.
Sad buni me to što sam ranije mogla lako da skinem par kilica, a sada ne vredi ni da gladujem danima. Prosto ne mogu da verujem da je ona "i voda mi se lepi" stigla i mene.

Ne bi ja mnogo da skinem, možda 3-4kg, ali ne znam kako?

Ipravka, merila se malo pre: skoro 62kg

...eee.....tako sam i ja, i nisam verovala kad neko kaze...nista ne jedem
i voda mi se lepi...ali eto stiglo me....:mrgreen:

.....ako si se priblizila broju 50 onda znas i sama uzroke...ako nisi, onda
ti verovatno auto i ne kretanje uticu na kilazu...a, i sa nekim godinama
metabolizam se jednostavno uspori...:heart:

Meni se čine da je od svega po malo:
em samo prebacila 45-tu, em se ne krećem (a ne mogu ni da se nateram da radi neke vežbe), a verovatno mi je i taj metabolizam nešto sporiji nego ranije.

Ako budem na mamu i stariju sestru uskoro ću biti prava sremica: mala i debela

Meni se čine da je od svega po malo:
em samo prebacila 45-tu, em se ne krećem (a ne mogu ni da se nateram da radi neke vežbe), a verovatno mi je i taj metabolizam nešto sporiji nego ranije.

Ako budem na mamu i stariju sestru uskoro ću biti prava sremica: mala i debela

....meni je lekar rekao, da geni pocnu da pokazuju svoje kad prebacis 5 komada,
i kad krene klimas...tako da to sto "smo debele", nam je na mame....a da bi to
sprecile...treba da vezbamo, da ne veceramo...da pazimo sta jedemo...ihhh..svasta
je on rekao....ja se kao tudim da se pridrzavam toga....em tesko ide, em ja malo
"varam"...:rumenko:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back