Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav,cure... ja pojela svoj musli, kasnije cu neki ruchkicj,salaticu...vecheras odoh na 5 godina male mature...i na sestricjev 6. rodjendan.
A pritom cu dotrchati kucji da gledam Vukashina na Evroviziji. :P

Sad odoh kupiti drugarici poklon za rodjus, koji je sutra.
Sutra odoh i ja jogu i tae-bo. :D
Etooo...

Pozdrav,cure... ja pojela svoj musli, kasnije cu neki ruchkicj,salaticu...vecheras odoh na 5 godina male mature...i na sestricjev 6. rodjendan.
A pritom cu dotrchati kucji da gledam Vukashina na Evroviziji. :P

Sad odoh kupiti drugarici poklon za rodjus, koji je sutra.
Sutra odoh i ja jogu i tae-bo. :D
Etooo...
Odlicno soffy krenula rekreacija. Samo tako :ok: Da znas da ste shushu i ti bas falile ovih dana na temi

Soffy samo juri okolo. Baš divno, mlada, aktivna, društvena, svuda stiže...
Ja ubacila u lonce i šerpe smrznuto povrće, nemam vremena da kupujem (iako mi piše, ali ovo je samo trenutno), ljuštim, seckam, imam puno posla kod kuće honorarno, a moram i na redovni posao da idem :(
Ali mislim da će mi biti lep ručak, baš mu se radujem. Izdinstala sam kineski mix, samo onako par minuta kako piše na kesi, sad kuvam integralni pirinač. U drugi lonac ubacila povrće za minestrone, pa ću posle da dodam malo soka od paradajza. Mmmm, mislim da će biti lepo, a što je najvažnije, potrošila sam par minuta da otvorim kese :zcepanje:

Evo i mene :)
Momak dolazi danas iz Bosne :heart: tako da sam spremala onu seksi salatu, i voćni kolač.
Ja nisam još ništa jela, od ranog jutra sređujem, spremam itd, a i nešto nisam gladna.
Doduše pijem neki gusti sok, verovatno me on zasitio nisam ga dugo pila.
Za ručak ću uzeti malo te salate. Tu ima i mesa, i testenine, i povrća tako da mi ništa ne treba uz nju.

Nisam vežbala :rumenka:
Možda ću večeras. Ali možda, ipak momak dolazi :mrgreen:
Inače spremam 3 ispita, pišem dva seminarska rada, esej iz engleskog, i dosta sam rastrzana.
Samo da prođe ovih 20ak dana pa palim na more :D

Momak dolazi danas iz Bosne :heart: tako da sam spremala onu seksi salatu, i voćni kolač.
Ja nisam još ništa jela, od ranog jutra sređujem, spremam itd, a i nešto nisam gladna.
Za ručak ću uzeti malo te salate. Tu ima i mesa, i testenine, i povrća tako da mi ništa ne treba uz nju.

Inače spremam 3 ispita, pišem dva seminarska rada, esej iz engleskog, i dosta sam rastrzana.
Sta te briga i krevetske aktivnosti su vrsta vezbe :zper:

...ja od jutros popila samo nesicu..i onaj novi fit jogurt sa kolagenom....:zper:

...resila sam da budem "lepa" baba....:manikir:

bićeš lepa, čim si to odlučila. a kakav je taj jogurt, vidjam ga svuda, po bilbordima, a nisam ga još kupila. Ima li neki ukus ili je kao svi oni sa 0% masnoće - bezukusan

i, da, ti afro, moraš da dežuraš, tebi će kistina da se javi, pa da staviš vest na sve teme gde sa nestrpljenjem očekujemo forumsku bebu :heart:

Valjda ćete zajedno da vežbate :zper:

Joj hoću, samo da se on vrati više iz prokletog Višegrada :dash:
Mislim, nije Višegrad proklet, volim ga ja, al mi fali momak.
A i dosadno mi u ovom stanu sama.
Možda mi ne bi bilo dosadno kad bih se bacila na učenje. Samo kukam.
Idem u penziju.

edit: ja svaki ispitni rok govorim da idem u penziju. :)
Sad odoh da perem kosu, uvek mi se brže masti kad učim, valjda jer je malo malo diram, zavežem, pustim i tako.
Moram da je perem skoro svaki dan.
Jednom me momak zajebavao pa mi rekao: poljubio bih te u kosu ali postim.

Poslednja izmena:
Evo jedan plan ishrane, pa posle moze da se kombinuje..
07.00 DORUCAK: 5 kasika muslija (ili kacamak, ili ovsene pahuljice ili sve slicno) i mleko ili jogurt masnoce do 1 %..
12.00 RUCAK: 150 grama integralnog hleba, 2 parceta sunke, paradajz, krastavac, tanko namazan margarin na hleb (to ako ste zaposlene, pa rucak imate na poslu)
18.00 VECERA: 150 grama piletine bez kozice pecene na rostilju, sa puno salate, a bez hleba..
Mozete menjati rucak i veceru, ali mesa se ne odricite jer ono daje snagu...
Imam i jos jednu dijetu koja za dorucak podrazumeva uvek voce (osim banana) sve do 12.00 sati, a zatim kombinuje ova dva gore..
Naravno, koristite maslinovo ulje, a ne ovo koje je kod nas uobicajeno Suncokretovo..

Evo jedan plan ishrane, pa posle moze da se kombinuje..
07.00 DORUCAK: 5 kasika muslija (ili kacamak, ili ovsene pahuljice ili sve slicno) i mleko ili jogurt masnoce do 1 %..
12.00 RUCAK: 150 grama integralnog hleba, 2 parceta sunke, paradajz, krastavac, tanko namazan margarin na hleb (to ako ste zaposlene, pa rucak imate na poslu)
18.00 VECERA: 150 grama piletine bez kozice pecene na rostilju, sa puno salate, a bez hleba..
Mozete menjati rucak i veceru, ali mesa se ne odricite jer ono daje snagu...
Imam i jos jednu dijetu koja za dorucak podrazumeva uvek voce (osim banana) sve do 12.00 sati, a zatim kombinuje ova dva gore..
Naravno, koristite maslinovo ulje, a ne ovo koje je kod nas uobicajeno Suncokretovo..

A moze i ova jos bolje za dorucak jedan keks jedan seks za rucak dva keksa dva seksa za veceru tri seksa bez keksa. Ako dijeta ne upali pojacati veceru :whistling:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back