Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja isto jedem do poslednjeg zalogaja. Zato pametni ljudi kažu "Prekini kad je najsladje".:rtfm: Al džaba oni pričaju, kad nema ko da sluša. Kako da prekinem kad je najsladje. Ko to ume, tog ni nema na ovoj temi :hahaha:

lunarna dijeta... cetiri puta mjesecno pijes smao vodu i zeleni caj
to su dani mjesecnih mijena
imas ih u nekim kalendarima obiljezene

meni je to ubilo apetit
prvih mjesec dana sam bila revnosna i bas pazila da ne jedem
posle sam pocela da zabusavam, jer ja inace zabusavam... nisam u stanju da ispostujem kada se nesto mora

zapazila sam da mi je regulisana probava i apetit znatno smanjen
da li je to zbog te dijete, ili na psihickoj bazi, ili je prosto naisao taj period, to ne znam, ali je dobar osjecaj:D

joj,ni ja ne prestajem dok sve ne pojedem.
i shto je najgore, uglavnom jos dosipam. :/

inace, pokvarila mi se vaga.
moram kupiti novu.

sjecjate se moje keve i UN dijete?
sa 85 je spala na 75.
sad ima 2 vishe nego ja.
dok sam ja 'pauzirala' mjesec,dva, ona je smlatila 10 kg. :)))))

Ne, ne, ona je jedno vrijeme kukala kako je krme, i udjemo u neku radnju i pochnemo s prodavachicom prichu o dijetama, i ona kaze da je na UN. mene mama pita shta je to... i pochne. :D
pochela i ja,al meni nije nimalo odgovarala. :D

Dobar dan(malo je falilo da napišem dobro jutro)!!!
Super sam se sinoć provela, došla kući u pola četiri, od jutros jedem trešnje.....
Okačila sam fotke na "šta nosim danas", a pošto sam mnogo glupa za to kačenje, pogledajte tamo, molim vas, ne mogu ispočetka da kačim...

:)
boko da te pohvalim:cmok2:
videla slike na shta nosim danas, ali ne mogu da ih nadjem u moru postova sad, pa mi lakshe ovde...
bash si em prijatno iznenadila tim veselim bojama:super:
na nekoj drugoj temi si neshto pisala o crno-beloj kombinaciji, neshto na kockice pa sam i ochekivala neshto tako kad ono:mrgreen:
ja volim shareno i veselo bash tu stoji:cmok2:

..Boko ja sam tamo napisala utiske...:lol:

...i da, dobro vece...;)

...ovih dana sam sve jela kontra od dijete, ali nema veze, prijalo mi je,
i vaga pokazuje 69,5kg...nije lose, ali bi ja htela jos jedno -5kg....bar...:(

pa dobrpo je afro
:super:
a sa koliko si pochela?
davno beshe, ne mogu da se setim:think:
e da i shta je sa kistinom, je l se rodilo bebche:)
(ja malo nisam u toku, bila na ekskurziji pa nisam imala vremena za net)

pa dobrpo je afro
:super:
a sa koliko si pochela?
davno beshe, ne mogu da se setim:think:
e da i shta je sa kistinom, je l se rodilo bebche:)
(ja malo nisam u toku, bila na ekskurziji pa nisam imala vremena za net)

...ne znam draga, nisam imala vagu, srecom, inace ko zna verovatno bi
se demoralisala totalno....:(
...vazno da mi mnogo toga stoji onako malo lezernije, i da necu odustati
dok se ne dovedem u red....:lol:

...izgleda da jeste, ja nisam bas obavestena, zovem je ujutro pa javljam,
sve novosti...:ok:

Afro, promenila si prvu ciftu. :worth: To ima tako dobar psihološki efekat. Jel da! Sads više nije 70, nego 60, nema veze što je samo pola kile razlike :klap: Sad polako dalje...
Ja sam se na momente približavala petici, ali poslednjih dana sam se skoro vratila na početak. Nadam se da ću uz malo discipline, pre sve izbegavanja jedenja uveče, uspeti brzo da dodjem na već postignute rezultate. Al sam ovo zapetljala. Danas sam solidna. Ništa slatko nisam jela. Malo sad grickam neke bademe, a i večerala sam, ali ako ostane na tome bićše dobro.

Afro, promenila si prvu ciftu. :worth: To ima tako dobar psihološki efekat. Jel da! Sads više nije 70, nego 60, nema veze što je samo pola kile razlike :klap: Sad polako dalje...
Ja sam se na momente približavala petici, ali poslednjih dana sam se skoro vratila na početak. Nadam se da ću uz malo discipline, pre sve izbegavanja jedenja uveče, uspeti brzo da dodjem na već postignute rezultate. Al sam ovo zapetljala. Danas sam solidna. Ništa slatko nisam jela. Malo sad grickam neke bademe, a i večerala sam, ali ako ostane na tome bićše dobro.

...daaa...ako tako gledamo na to, odlicno je...:lol:
...ipak mislim da cu probati onu UN dijetu, pa ako bude efekta super,
umorila sam se od stalnog zavirivanja u kalorije...:dash:
...samo jos da odredim datum..verovarno cu od ponedeljka..pa dokle
izdrzim....

dobro jutro dijetalke!čitam da ima i lepih novosti,i da ste raspoložene,što je najvažnije...a stiglo je ponovo lepo vreme,pa ako imate mogućnosti što više idite napolje,šetajte,i pošto sad zaista ima puno vrsta voća i povrća,tamanite vitamine i biće sve super,samo tako nastavite a i ja sa vama...mada moje mogućnosti i nisu nešto velike,s obzirom da i dalje najviše voćnih namirnica ne smem da jedem,ali stižu sveže višnje,iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiih,što ću da ih jedem sveže...a meso me apsolutno ostavlja ravnodušnom,a tek slatko,samo okrećem glavu,dosta je bilo zimskih čarolija,dojadilo mi je...

Dobor jutro devojke !:D

Ja jos uvek pijem kafu, malo kasnije cu da pojedem moj krastavac.

Oko podne cu da probam da upecam neko parce mesa i salatu u menzi, ako ne ...nista :D

Boko, u pravu si, za UN dijetu treba drustvo...kad si sam ne ide...

Dobro jutro svima. Al smo vredne i raspoložene od jutros. Ja pijem Body slim čaj, i uopšte i dalje sam više na čajevima nego na kafi, jer su mi u prvom spisku dozvoljenih namirnica (na testu intolerancije) zeleni i biljni čajevi bili idealno piće, a kafa zabranjena. Kafu sam izbacila bez problema, mnogo lakše nego testa i slatkiše. A sad mi, posle kontrolnog testa ništa od pića nije idealno. Pa najbolje da ništa ne pijem. :dash: Ja se držim vode -česmovače i laganih čajeva, to je u većini dijeta preporuka. Kupila sam i zeleni čaj sa aromom jasmina. Taj jasmin se kod nas teško nalazi (ili ja nisam znala gde da ga tražim), a uvek me asocira na onu pesmu Bijelog Dugmeta
".... miris čaja od jasmina,
bijeli konji, ona i ja
i maslačci gore u brdima"
I evo, sad sam se rasentimentalisala, iako me pesma ne vezuje za neki romantični trenutak iz života, prosto mi je lepa :heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back