Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma hvala ti na savetu, ali za mene je on prilično neupotrebljiv. To je tako jednostavno da se napiše, ali ja ne mogu da izdržim ceo dan sa ta dva nazovi obroka. Ti verovatno imaš 18godina, pa lako skineš 5 kg.
Moja kategorija su Bokaruki i Affrodita, mi se razumemo, i znamo da je mršavljenje dug i bolan proces, sa mnogo prepreka i loših dana, ali podržavamo jedne druge, čak i kad moramo da uzmemo neki slatkiš ponekad....:heart: :super:

...naravno da moramo...meni pada secer....:confused:

Dobro jutro drage moje drugarice :heart::zag::zag:

...dobro jutro Boko, ja juce kupila 1kg, cajnih posnih kolutica, pa kad secer
krene da pada, odredila sam da imam pravo da uzmem 3 komada....jel` to
u redu....

Pozdrav dijetalke! Ja uhvatila malo neta pa svratila da se javim! Vreme je malo bzvz, ali ja uzivam. Moj tim je na onom takmicenju za koje sam se spremala treci, ali ima
mo najbolji pisani rad i ideju :) I evo vec par dana sa ponosom nosim one trece pantallone u koje nisam mogla da udjem! Jeeee. Ljubim vas

Dobro jutro bokaruki :heart:

Ja samo da se javim, ovih dana nisam uopste ispostovala normalan raspored...ili jedem puno, ili ne jedem maltene nista:neutral:

Danas moram dobro da jedem za dorucak...bicu ceo dan na nogama, a pitanje je da li cu stici da jedem kasnije.

A sva sam slogirana, cerka mi imala temperaturu celunoc, pa sam slabo spavala

Ti, Cruela, da skineš taj kolač sa avatara, to je već drugi od jutros, koliko sam ja videla, a možda se nisam dovoljno rano uključila. Noćas sam grdila one sa Kuvanja, sve postavile neke torte i kolače. :rtfm: Sramota, uopšte nas ne podržavaju u našim dijetama, samo izazivaju.

Vidi kako Mici ima lep avatar, optimističan kao i ona i samo isijava pozitivnu energiju. A danas joj je i rodjendan, pa isijava još više i lepše. Kod nje nikad nije oblačno :D

QUOTE=Micimacko;13936840]dijetalke moje držite se,i budite istrajne...evo vam malo pozitivne energije od mene:cmok2:[/QUOTE]

Srećan rodjendan, Mici :rodjendan:

Pozdrav dijetalke! Ja uhvatila malo neta pa svratila da se javim! Vreme je malo bzvz, ali ja uzivam. Moj tim je na onom takmicenju za koje sam se spremala treci, ali ima
mo najbolji pisani rad i ideju :) I evo vec par dana sa ponosom nosim one trece pantallone u koje nisam mogla da udjem! Jeeee. Ljubim vas

Svaka čast i čestitke za plasman i uspeh i pantalone...:klap:

...dobro jutro Boko, ja juce kupila 1kg, cajnih posnih kolutica, pa kad secer
krene da pada, odredila sam da imam pravo da uzmem 3 komada....jel` to
u redu....

Ja sam juce imala napad slatkog
napravim jacobs kapucino i to onaj sa cokoladom
nisam ljubitelj tih instant kafa ali ovo sto je dobro

ne znam koliko ima kalorija, ali je bolje djelovalo nego ijedan keksic ili kolacic
ako tebi pomazu cajni kolacici... to ti nije lose, ni malo... ako volis kokos imas one kao puslice, one su divne i ima ih u svim radnjama na mjerenje

ja sam na lunarnoj dijeti
cetiri puta mjesecno se ne jede nista, samo mnogo vode i zelenog caja

tako bi trebalo
ali, ja ne mogu to da izdrzim, mogla bih gladovati citavog dana, ali kada ne bih znala da moram... ovako nema sanse
pa pola dana ne jedem, a onda sve uobicajeno

bas sam se izduvala... preoteklih godinu dana sam nabacila gomulu nekih kolograma, i sada to polako spada... jos malo pa ce moja kilaza pocinjati sa cifricom 5 :D

....aaa...ja tek sad vidim, da smo se sve opustile samo tako,
od kad nas Kris ne nadgleda.....:rumenko:

....danas, evo jos malo pa juce....
....dorucak samo nes kafa....
....rucak domace kobaje par, mladi luk, i kriska razanog hleba...
....umesto vecere, skuvala puding sa mlekom od 1.6%mm...

....verovatno nisam ni preterala....gladna nisam, i stomak ipak
polagano pocinje da se smanjuje.....:whistling:

ćao drage moje!kako ste danas?
meni mama juče skuvala ekstra intolerantni ručak od piletine sa tikvicama,a ujutro sam popila svoju uobičajenu nesicu bez ičega,a uveče sam probala kolač sa višnjama,koje sam spremila pre par dana,isto intolerantni,bez šećera,kvasca,belog brašna,i baaaaaaaaaaaš je bilo ukusno,a iskreno i nisam mogla da pojedem više od parčeta,sasvim dovoljno...nemam apetit..

ćao drage moje!kako ste danas?
meni mama juče skuvala ekstra intolerantni ručak od piletine sa tikvicama,a ujutro sam popila svoju uobičajenu nesicu bez ičega,a uveče sam probala kolač sa višnjama,koje sam spremila pre par dana,isto intolerantni,bez šećera,kvasca,belog brašna,i baaaaaaaaaaaš je bilo ukusno,a iskreno i nisam mogla da pojedem više od parčeta,sasvim dovoljno...nemam apetit..
Srecan ti rodjendan sa zakasnjenjem. A sto nemas apetit je skroz normalno s obzirom na to koliko treniras

hvala ti draga...pa da i ja sam skontala da kada imamo tako duge probe kada jedem onda mi mnogo teže pada posle trening,pa onda i ne jedem,čisto par zalogaja da mi drži energiju,a uveče kada stignem kući samo vidim horizontalu,kome je do jela,samo da mi se noge odmore,ništa više...

Dobar dan dijetalke!
Ja jutros oko 6 stigla iz Bugarske, i prvo što sam uradila- pojela tanjir vrele supe.
Kao da me je digla iz mrtvih.
Ručala pileće belo sa krompir pireom.
Doručak prespavala.

Evo par slika iz Bugarske, biće boljih kad stignu sa drugih aparata :)

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos...392440325690_1072604633_1144074_4121835_n.jpg momak, ja, i moji pehari

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos...392440205687_1072604633_1144071_8209162_n.jpg

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos...392322442743_1072604633_1143987_2676015_n.jpg :heart:

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos...392342363241_1072604633_1144003_6198856_n.jpg ništa bez čeličnog osmeha :p

Lepo, shushu, lepa si i ti i momak, ali pehari.....:worth: Veći su od tebe.
Nego vidi ti, mi juče i danas bile totalno neaktivne, od juče ujutru dok ti nisi došla iz Bugarske niko ništa nije pisao.
Mora da su i ostale dijetalke zaboravile na dijetu, kao ja, pa nemaju šta da napišu :rtfm:

Ja uopšte ne pazim šta jedem, težak pms me spopao, moram da pijem persen, pa i nešto jače ne bih li spavala...
Sreća je samo da malo jedem, a nogo radim i krećem se i sve je u redu...
Sutra uveče mi je proslava 30 godinamature...
Staviću fotke kad se montiram....

Ja uopšte ne pazim šta jedem, težak pms me spopao, moram da pijem persen, pa i nešto jače ne bih li spavala...
Sreća je samo da malo jedem, a nogo radim i krećem se i sve je u redu...
Sutra uveče mi je proslava 30 godinamature...
Staviću fotke kad se montiram....

..samo se ti lepo provedi :heart: i slike spremi da vidimo kakA si nam lepa....:D

...od ponedeljka idemo dalje.....:lol:

Hvala Mrs.Bi :)
Boko uživaj i čekamo slike :***
Joj ljudi od ponedeljka definitivno idemo dalje.
Bugarska hrana je odvratna, barem je bila u ovom hotelu,
tako da sam ja živela na prženicama, parizeru i viršlama (to je valjalo za doručak),
i pomfritu i nekom puding kolaču (to je bilo jestivo za večeru).
Jedan dan sam jela picu koja je bila čudna ali ukusna, a onaj dan kad sam bila
zatvorena u sobu 24h (zbog takmičenja, takva su pravila) sam živela na nekim blj
sendvičima, krastavcu i energetskim pićima.

Da oprostite, mislim da neću ići normalno u WC 7 dana.
Sutra ću videti da odem do mojih na dan-dva bar malo da se odmorim.
A od ponedeljka u nove pobede, i što se tiče dijete, i učenja...

Dobar dan(malo je falilo da napišem dobro jutro)!!!
Super sam se sinoć provela, došla kući u pola četiri, od jutros jedem trešnje.....
Okačila sam fotke na "šta nosim danas", a pošto sam mnogo glupa za to kačenje, pogledajte tamo, molim vas, ne mogu ispočetka da kačim...

hi :)... svidja mi se ova tema i nasla sam dosta saveta!
ALi posto nemam vremena da citam sve, interesuje me da mi preporucite neki link sa dobrim, proverenim, vezbama :)...
pre sam radila Cindy Crawford vezbe, ali sam zagubila disk :(...
Hvala unapred :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back