Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dijetalke moje ćao!eto mene nema ali ne zato što nisam karakter,nego zbog toga što sam ceo dan na poslu...još samo malo i godišnji,još samo malo.......a pošto se toliko radi apetit baš i nemam,ali povrće bez obzira tamanim,i super mi je,laganica sa malo feta sira ili mocarele,i daje dovoljno energije da guram ceo dan...meso mi se ne jede...a nesica se pije naravno,i jedva čekam višnje pa da napokon unosim i drugo voće ne samo te najdosadnije dosade od jabuka...idemo,guramo sve zajedno,budite dobre...:super:

Cao Micimacko :D

Evo ja sam dosla sa cegerom na posao, sto znaci dve jabuke, krastavac i jogurt.

Kao prase sam...kilogrami si se vratili maltene na pocetak, ako ovako nastavim, preci cu u klub 9.
Pocela sam i slatko da jedem:eek:, a nisam volela ranije.....Zasluzujem batine.:evil:

Tako da...idemo jovo nanovo:neutral:

Cruella evo sad ovako da ti ja kažem:evil::rtfm::besna::vudu::azdaja:
jesi razumela?ima da doletim i da te doooooooooooooooooobro prebijem po dupetu što nisi karakter...ccc...ajde ajde,imala si pad,okej,a sada ima da se podigneš i počneš lepo ponovo i guraš onako kako treba:cmok2:

Dobar dan dijetalke!
Doručkovala jagode, malo pre došla od mojih u NS, pa sam za ručak otvorila
konzervu tunjevine, napravila paradajz salatu sa lukom, začinila sa malo
maslinovog ulja i aćeta, i uživam...

Mama i ja smo za vikend dinstale i junetinu i teletinu, tako da sad imam porcije
u zamrzivaču :mrgreen: Nešto od toga ću za večeru, uz pirinač.

E da, merila sam se, nisam se ni gram ugojila u Bugarskoj, iako sam živela na
pomfritu i sendvičima

Dobar dan dijetalke. Vidim na novom smo početku. Ja sam takodje rešila da od danas prekinem sa slatkišima i da se malo podsetim moje liste intolerancije. Već sam napravila neke projice od idealnih žitarica - heljde i ovsa. To je bilo probno, dobro je ispalo, pa ću sledeći put malo veću količinu. To sam doručkovala, uz jogurt, s kojim baš ne bi trebalo da preterujem, pa sam to grickala i za užinu na poslu, imam i jednu jabuku, a za večeru ću verovatno da izdinstam kineski mix. Nisam se dobro organizovala. Trebalo je za ručak da skuvam neku čorbicu od povrća, ali proleti mi vreme, ne stignem. Imam na poslu i one instant supe, ali mislim da to baš nije dijetalno. Uvek u tim industrijskim proizvodima ima previše soli i kojekakvih emulgatora i dodataka. Mada su supe ukusne.
Ej, narode, a gde nam je Soffi? Ona se stesala, pa je nema više na ovoj temi :)

hhh, ma jok, ne smijem se pojaviti ovdje, sramota me, shta sve jedem.:/
od juche sam prestala. ;)

sad opet fina :P

pocheo mi dragi kukati da se udebljao [a jeste, a meni glupo reci, sladak mi je i sa par kg vishe], pa mu moram pruziti podrshku :DDD

ishla sam i na pilates i dobila sam upalu svega zivog... :/

jutros musli sa mlijekom, ruchak shnicla svinjeca bez masti, kuhane mahune, salata paradajz i jedan shtapicj - kifla [onaj sa solju]...
maloprije jela neke jagode. :)

prije nekoliko dana sam oblaceci farmerke, koje su mi ranije bile uzane, zapazila kako mi polagano pocinju bivati siroke
i tako vam ja njih sada oblacim ne disuci
zaustavim dah iscekujuci momenat kada ce istina izaci na vidjelo
jutros su mi bile podednako siroke kao prije par dana, a bas sam se nadala da ce jos malo vise da landaraju oko mene

ja gladujem
sinoc sam pila pivo i jela cips... nisam bas dugo
danas sam pojela sendvic... isla sam do faksa, i morala sam kupiti naj;ljepsi sendvic u gradu... njemu ne mogu da odolim
posle jabuka i kafa

sve me strah da pocnem trenirati... naduvace mi se misici i opet ce farke da mi budu uzane

ljudi dragi... ja totalno razumijem zene koje pate od bulimije
sinoc mi je palo na um da povratim nakon onog cipsa
nisam
ali sam pomislila kako je to jednostavno resenje

E, Soffy, nema šta da te bude sramota, vidiš da smo sve zabušavale. A ti si stalno fizički aktivna. Ali od danas smo opet krenule junački u nove pobede nad kilogramima. Jel nam se sad i tvoj momak pridružuje :zper:

ljudi dragi... ja totalno razumijem zene koje pate od bulimije
sinoc mi je palo na um da povratim nakon onog cipsa
nisam
ali sam pomislila kako je to jednostavno resenje

I meni je to toliko puta palo na pamet, čak sam, moram da priznam, i pokušavala. Ali ja uopšte ne uspevam da povratim, čak ni kad se najedem najviše moguće, jedino kad baš-baš preteram sa vinom. Ali to mi je ono - baš dno. :dash:

Jao jao da vas cuje kistina nagrabusile ste. Kakva bulimija kakvi bakraci :rtfm:

Ja nisam bas redovna u postovima iz razloga sto se moja ishrana sastoji od kuvane piletine, junetine i ribe sa dooosta povrca i mlecnih proizvoda sa najnizim procentom masnoce.
Voda u ogromnim kolicinama se podrazumeva.
Dok nisam prihvatila taj rezim ishrane nisam mogla da skinem kilograme uprkos vezbanju 6x nedeljno. Ljubim vas sve i zelim vam da zdravo mrsavite jer to je najvaznije:heart:

Joj ja nikad ne bih mogla da povraćam kad se prejedem, mene baš frka bulimije...
Ako se već prejedem, popijem malo kisele, i legnem dok se ne slegne.
Ali se trudim da se ne prejedam :)

Inače mi se dešava da se ispovraćam od alkohola, ali ne kad se prepijem nego kad
mi ne legne dobro... I povraćam kad osetim miris vutre (ne duvam, ali umem da
budem u okruženju ljudi koji vare)

Ja skroz skrenula sa teme. Tako mi se spava a večeras moram na probu dramske
sekcije, jer im radim kao PR, i počelo spremanje ispita, i momak je otišao u Bosnu...
Buhuhuhu.
:lol:
Pukla sam.

edit: i opet nisam rekla ništa vezano za temu. Sutra ujutro bih mogla na trčanje, ili na bazen.
Smisliću još.

ja sam zapazila jos jednu veoma losu naviku kod sebe
jedem dok sve ne pojedem iz tanjira, cak i onda kada znam da sam sita, ali ne, ne mogu da odustanem

danas sam kupila taj sendvic... suvi vrat+govedja salata+ krastavci+masline... jedem ja njega, cini mi se da bih odbila cak i gladnom djetetu da ga prepustim... i znam da sam sita vec kod polovine... i razmisljal da osstavim za kasnije
sta ja tada radim? pozurim da ga zmazem prije nego se javi ozbiljan osjecaj grize savjesti
kakvo sam ja prase

e a šta je sa onom tvojim lunarnom dijetom?
el to mora da se kombinuje?
inače i ja ne prestajem da jedem dok ne pojedem sve
ako ispred mene stoji šerpa - poješću sve iz šerpe
zato gledam da to ne radim =)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back