Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
affro, ja bih rado išla sa tobom u zujanje po gradu, samo ne znam kad ...opet sam danas radila 12 sati, a i cele prošle nedelje...
i ajd ti sad imaj normalan ritam ishrane...života...

...samo da znaš da te skroz razumem, radila sam tako i jasno mi je o čemu pričaš,
tad mi se sve i poremetilo u životu, i kilaža i štitna...:heart:

ja bash volim da trazim stvarchice za druge ljude:)
ali nisam tu gde ste vi...
za sebe kad trazim samo se vratim nervozna, jer meni udesiti....:lol:

..ma ja sam neodlučna...što mi je samoj čudno, nikad nism bila..ali menjamo se
s' godinama....:confused:

Dobro jutro dijetalke :D

Ja sm kontrolisala stitnu skoro...sve je u najboljem redu :)
Doktorka je posumnjala zbog mog konstantnog umora, gojenja, pospanosti i usporenog rada srca, ali hvala bogu, sve je ok.

Inace da prijavim da sam pojela jednu jabuku, sad se nalivam vodom i kafom bez secera.

Za kasnije sam ponela krastavac koji cu da naseckam i prelijem jogurtom, a popodne juneca supica ( moram bar dve knedle da uzmem :rumenko:) i malo rinflajsa.

..dobro jutro drage moje...;)

...jutros standardno, nesica..pa kasnije jogurt.....
...sad ću da smislim šta ću za doručak...baš sam nešto u dilemi,
dal da prekršim malo ili ne...a šteta bi bilo, da već sad krenem da
kvarim sve zbog čega sam se ovoliko mučila....ipak ide leto...:think:

zdravo drage moje, ja na odmoru, pa samo nešto radim i zujim kojekude.... najmanje vremena imam kad nemam obaveza.... A poenta je da ne stižem da jedem. :D Imam nekavih uzbudjenja raznih vrsta, juče predala za pasoš za mene i ćerku bez nekih prevelikih peripetija, osim ustajanja u 5 ujutru i čekanja u redu za broj 2 h... ali posle kad smo došli u zakazano vreme, završili za pola sata. Ne mogu da dodjem sebi da smo to tako glatko obavili... Onda mi stigle uplate za neke poslove koje sam čekala, pa mi se otvaraju još neke mogućnosti..... Uopšte nemam potrebu da jedem, sva sam u nekim planovima. Samo kad bi potrajalo....
Pojela jutros na brzaka dve kašike pirinča od juče, popila kafu, posle jednu jabuku i sad tanjir paradajz čorbe. Samo da ne navalim uveče kao što imam običaj. Otići ću u šetnju...

kad sam konačno stigla kući oko 7 uveče pojela sam jedan sendvič sa pršutom i margarinom(nije mi se jeo pasulj u to doba, a mrzelo me bilo šta drugo da spremam) i pečenu papriku....
sigurno neću ništa više, mrtva sam

Dobro jutro svima! :D

Evo, naseckala sam jabuku i grickam polako.
Kasnije opet krastavac, a mozda i jogurt.

Nemam pojma sta cu da jedem kod kuce

Verovatno ce biti neko meso i salata...mozda lovacke snicle.

Tri dana nisam jela nikakvu vrstu hleba, i pocinje zeludac da me boli:neutral:

Hej, ljudiiiiii...evo me :******
Bilo mi je super na maratonu, fino sam se nashetala...samo me kisha zeznula tokom noci, bio je pljusak a ja u shatoru, koji, srecjom, nije propushtao. :)
Sutradan sam se vidjela sa Shushu <3
Pa onda malo do BGa na neku sahranu... i kuci. :)

Bash sam dosta jela, al i dalje stoji na istom vaga. :)
Etooooo :*****

Hej, ljudiiiiii...evo me :******
Bilo mi je super na maratonu, fino sam se nashetala...samo me kisha zeznula tokom noci, bio je pljusak a ja u shatoru, koji, srecjom, nije propushtao. :)
Sutradan sam se vidjela sa Shushu <3
Pa onda malo do BGa na neku sahranu... i kuci. :)

Bash sam dosta jela, al i dalje stoji na istom vaga. :)
Etooooo :*****
Bas si nedostajala...Hocemo slicice:)

...dobar dan, drage moje dijetalke...;)

...samo da se javim, nisam ništa sem nesice i jogurta stigla da pojedem...zezao
me kompujuter, pa sam se nervirala..i tako, valjda bude dobro sada, lanovila
sam nekih trojanaca...iiihhhhaaajjjjjjj...da se jedu ne bi na pijacu morala narednih
nedelju dana...čak 7 komada....:mrgreen:

...inače nemam pojma šta ću danas ručati ni večerati...:confused:

...dobro nam se vratila soffy...;)

dobar dan i od mene...

stigao me umor, jedva sam ustala danas, ali svejedno u 6 sam bila na nogama i u šetnji sa Galom
od tog doba:
-dve nesice,
-dve jabuke,
-kifla
-sad se sladim voćnim jogurtom

mislim da ću danas pobeći sa posla ranije i otići da spavam-svi kažu da baš izgledam umorno, a i ne izgledala kad radim po 12 sati već dve nedelje...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back