Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jeee, boki, tačno znam kako ti je! Ja isto ne mogu da odolim kad je nešto lepo.... Dobro si to napisala, da znam da ne kupujem taj neodoljivi sendvič. A i onako ne svraćam u Hleb i kifle, ja se uporopastim u domaćoj radinosti

Ni ja poslednjih nekoliko dana ne mogu da se obuzdam. Možda ima nešto u vazduhu!? Vulkanska prašina sa Islanda ili tako nešto :hahaha: ... Nismo, valjda mi krive...
Ali nadam se da će ovi dani brzo da prodju, pa ćemo opet lepo polako da mršavimo...

Pa dobro i ja sam jela svasta nedelju dana, pa se trudim da od danas vodim racuna.

Dobro, to je moj stav zato sto godinama imam problem sa kilazom i necu ga resiti jednom dijetom, bar se tako pokazalo do sada.

E pa ne mogu da zivim tako da sve u mom zivotu bude podredjeno tome koliko cega sam pojela danas. Pazicu, ali nemam nameru da se grizem do kraja zivota kad god sam pojela nesto sto ne smem. Pa makar ne smrsala nikada:(

danas sam bash lepo ruchak ponela na poslic, pa da se pohvalim:mrgreen:
a i eto vama ideje za neshto slichno...
iseckala kuvano belo meso na kockice, zelenu salatu na trakice pa prelila dresingom od:
jogurta, mrvice senfa, shecer, so, malo sirceta i vode da razblazi i na kraju preko toga dodala kockice prepechenog hleba(isekla hleb na kockice, premazala kuvanim paradajzom i vegetom pa sushila u rerni da bude onako hrskavo)...:zaljubljena:
znate kako je dobro:jede: a nishta nije nezdravo, lagano je i preukusno:)

P.S. nemojte mi ochajavati, @boko nisi valjda mogla za par dana vratiti 5kg, pa ne ide to tako:rtfm:
:cmok2:

...to je nešto slično kao Cezar salata..samo bez slanine...mora da je ukusno
i lagano....:lol:

...ja sam upravo večerala, mali karabatak koji je ostao od ručka, i ostatak
barenog brokolija....čaša jugurta uz to i tanku krušku crnog hleba....;)

...to je nešto slično kao Cezar salata..samo bez slanine...mora da je ukusno
i lagano....:lol:

...ja sam upravo večerala, mali karabatak koji je ostao od ručka, i ostatak
barenog brokolija....čaša jugurta uz to i tanku krušku crnog hleba....;)

u hleb i kifle se cezar salat baš i pravi sa belim mesom

ja sam ipak probala pasulj, jednu kutlaču, manju, super je
i zelenu salatu

u hleb i kifle se cezar salat baš i pravi sa belim mesom

ja sam ipak probala pasulj, jednu kutlaču, manju, super je
i zelenu salatu

...hehehe...ne sumnjam da je super...;)

...da Cezar se pravi sa belim mesom..ali se u nju još uvaci i par komada tanko pržene
slanine...tako da je ova što je Majče pravila bolja za nas koje smo na dijeti...:think:

zato sam i bila na UN, to je jedina dijeta koja mi dozvoljava sve što želim, samo ne istog dana
i što stadoh, da me neko pita...
bila na Zlatiboru, pa ajde da izmišljam u hotelu, pa posle opet bili neki rođendani, prvi maj...
izgovori, izgovori....i pms na pomolu
ali sam zato šetala danas baš dosta
tražim još uvek taj materijal na crno-bele kocke za sinovljevu ska-kravatu za maturu
obići ću ceo grad....

...džaba materijali kad nema ko da šije...a i nisam baš po standardima...meni
treba nešto gotovo...lagano, da ne zateže...a opet da pristojno izgleda....:think:
...znam da je najbolje da se spakujem i krenem da tražim, em bi trošila kalorije
em bi možda nešto i našla...ali me sve to malo nervira iskreno, i ne volim da
kupujem sama...šta ću više volim da mogu sa nekim da se konsultujem...:confused:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back