Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav cure :***
Torta je dokrajchena, a od moje nezdrave ishrane [kikiriki, pizza, torta i to] zadnjih par dana jutros me zeludac tako bolio... Josh sam dobila,pa su me i jajnici boljeli... Sinoc sam pozeljela da sam mrtva :P

Jutros nastavljam po starom, za doruchak musli, za ruchak cju vecj neshto smisliti. :)

Od Januara do sada sam smrsala 6kg sporo ali sigurno he he .Brojim kalorije i praktikujem neke vezbice nelkoliko puta dnevno i nisam zadovoljna jer sporo ide i pocela sam da jogiram vec 3 dana i moram da vam kazem da je super osecaj i preporucujem svima.
Sada imam 72,9kg a do kraja maja mora da bude 6 prva :))))))))

Dorucak:vocna salata;kornflaks sa jogurom 0%
Uzina:instant tomato supa(posto sam na poslu)
Uzina 2:sopska salata
Rucak:riba i salata
Uzina:kakao
Vecera:krastavac i kiselo mleko

Poslednja izmena:
Dobar dan dijetalke!
Od jutros nešto mrljavim, pošto za promenu ganjam dokumenta sa momkom, pa nikako da sednem i jedem.
Sad ću da smažem tunjevinu i neku salaticu, pa posle u kupovinu...
Sutra rano ustajem da idem kod matičara (ne udajem se :lol: nego konačno upisujemo momka u knjigu državljana :worth: )
Posle idemo u nabavku, da pokupujem ove hrane što ja smem da jedem, pa bar narednih 10-15 dana da se pridržavam, jer onda idem u Bugarsku na 5 dana pa ću se tamo malo opustiti.

Nagovorila sam dečka da me vozi na kej, i da on pije kafu dok ja trčim, pa posle da me vozi nazad.
Sledeći korak je da ga nagovorim da trči sa mnom :lol:
Poslednji korak je da nas JA vozim :lol: Videćemo i to čudo.
Ja se opet raspisala.
Ljubim vas sve mršave.
I da, ja isto čekam taj trenutak kada će prva brojka biti 6.

Od Januara do sada sam smrsala 6kg sporo ali sigurno he he .Brojim kalorije i praktikujem neke vezbice nelkoliko puta dnevno i nisam zadovoljna jer sporo ide i pocela sam da jogiram vec 3 dana i moram da vam kazem da je super osecaj i preporucujem svima.
Sada imam 72,9kg a do kraja maja mora da bude 6 prva :))))))))

Dorucak:vocna salata;kornflaks sa jogurom 0%
Uzina:instant tomato supa(posto sam na poslu)
Uzina 2:sopska salata
Rucak:riba i salata
Uzina:kakao
Vecera:krastavac i kiselo mleko

Lepo tebi to ide... jel ti ovaj plan samo za danas? Jel to dijeta od nutricioniste ili si sama iskombinovala? Ne jedeš ništa osim toga? Izgleda mi malo.
Haha, zato kod mene nema rezultata ...

Rucala sam sendvic.

Isla po snimke kolena i kad sam videla sta pise.....:(

Tek sad cu morati da smrsam, a evo sedim i gledam u sto, sa jedne strane palacinke sa tecnom cokoladom, a sa druge strane pivo i razmisljam sta ce bolje da me utesi:neutral:

Dobro veče drage moje,
ja danas uživam u UH danu...
Mm pojeo pitu s jabukama koju je poslala sveki, jeo je dva dana za doručak i večeru i ništa mi nije ostavio:besan2:, a zna koliko čekam i volim taj dan.
E u inat sam kupila celu tortu:manikir::manikir:
ja ću jedno parče, sin će pozdraviti gest....
svi zadovoljni
p.s. izgleda krenuo i šesti kg....

Bravo Boko :) Lepo je kad ti prija ta dijeta i vide se rezultati :)
Užinala sam svežeg ananasa i jabuke.
Skontala sam da mi ova tolerancija ispada dosta skupa, posebno što momak ne jede tako pa sve kupujem i spremam duplo - različito.
Al videću da je se pridržavam u što većoj meri, bar one najbitnije stvari.

Dajem podrsku!!Ali mozda da se raspitate za paiyouji caj?!
Ja probala vrlo zadovoljna...od srca preporucujem..rado bih da caskamo o tome.Jel ga jos neko probao?
Toliko sam bila skepticna,a sada verujte kad god vidim '"bucku"odmah ga preporucim.:worth::whistling:

Pa navikni ga na tu hranu koju kupujesh. :)

Boko, svaka chast za novi kg!

Znate one dane kad nista ne mozete staviti u usta?
Danas je takav dan. Jutros mrvu muslija sa mlijekom i maloprije jabuku.
Ne mogu nishta,sve mi stoji u grlu.

Sve sam probala...UN dijetu,Atkinsovu,sa corbom od kupusa,dijetu sa jabukama...Ono sto sam htela da podelim sa vama je da sam nakon puno traganja i informacija,dosla do paiyouji caja.Verujte,prezadovoljna sam..citajte malo o tome..Cini mi se da sada,kad god vidim bucku
ja preporucim caj.Znam ja kakva je to muka!!!

Da li ovde ima jos nekog koga lepo vreme totalno odvuce od hrane? Ja sasvim zaboravim da jedem kad je suncano i setim se toga tek kad pocnu da mi krche creva a i onda me cesto mrzi da se bakcem hranom jer mi se radi svasta drugo, uglavnom napolju.
Jos nisam skontala bolju dijetu od suncanog dana. :D

ćao svima!nisam vam nedostajala...elem sad sam se vratila iz Subotice od doce,i rezultati su više nego fantastični...kandida mi se super povlači,i čak se i on iznenadio kako dobro sve napreduje jejeje...i jedan konfekcijski broj je otišao za mesec dana...

Jutros je vaga sa 75 pokazala na 72. :eek::eek::eek:
fantasticcno :klap: kao da nisi jela tortu za rodjendan. Kao da godinama nisi jela tortu

ćao svima!nisam vam nedostajala...elem sad sam se vratila iz Subotice od doce,i rezultati su više nego fantastični...kandida mi se super povlači,i čak se i on iznenadio kako dobro sve napreduje jejeje...i jedan konfekcijski broj je otišao za mesec dana...

Nisam ni sumnjala da će sve biti najbolje što može. Tako si bila disciplinovana i optimista i puna vere i podrške. Sa takvim stavom i ne može da bude ništa loše :super:

hvala:cmok2:...i nadam se da ćete i svi vi mojim stopama,i da niko od vas neće odustajati ili biti slomljena ako neko vreme kilogrami ne idu dole,ako organizam malo stagnira,time će se bolje kasnije videti rezultat...bolje da kilogrami polako ali sigurno idu dole i ne vraćaju se više,nego yoyo efekat...svima vama želim istrajnosti i da se zdravo hranite...

Poslednja izmena:
Jutros je vaga sa 75 pokazala na 72. :eek::eek::eek:

Bliži se famozni broj 6....

Danas voćni dan :( , uvek mi dođe teško predveče, ali našla sam lek: malo koštunjavo-suvog voća, tek da zagrizem nešto "konkretno"

Bila sam na Avali, obrnuli dva kruga, to je dva kilometra, i bazala danas po gradu....
Živelo lepo vreme!!!:lol::heart:

Definitivno je krenuo i šesti kg, sad je 5,5...:super:

:klap:
Ustala oko 6, išli da upišemo momka u knjigu državljana, pa šetali, i na kraju smo seli u neki kafić da jedemo.
Ja sam naručila njihov tost na tri sprata, s time da sam preskočila ono što ne smem, a jela sam grilovano pileće belo, zelenu salatu, paradajz...
Za večeru malo teletine dinstane na praziluku, i opet paradajz salata.
Između toga sam šetala, spavala, jela ananas, malo "vežbala" po kući :mrgreen: i tako :)

Večeras idem sa momkom da vozim njegova kola, tako da savetujem sve građane Novog Sada da ostanu u svojim domovima.
:)

Dijetalke, vama bas lijepo skliznuse kologrami :heart:

Ja vec dva dana doruckujem ziratice i mlijeko, najvise mi se dopadaju one ekspandirane zitarice, sva se obradujem kada na njih naidjem:)
nego, do 16-17h ne smijem da se udaljavam od toaleta... pa ne znam kako to da posmatram... dobro-cisti se organizam, ili lose-ne podnosi organizam:D

Rijetko pijem mlijeko, uopste ga ne volim... natjeram sebe da nekada uz tijesto popijem jogurt, pa sam mislila da uz zitarice uvedem mlijeko bar za dorucak... moguce da mi je to zbog mlijeka, nikada ja njega nisam podnosila, ranije mi je bilo muka od njega... probacu zitarice sa jogurtom, ako bude isto kao ovih dana, batalicu... posto ja vec jesam anemicna

Ne znam koliko je iko od vas sklon domacoj medicini, ali sam cula da je od anemije dobro da se narenda sargarepa, cvekla i jabuka i pomijesa sa medom... sve u istoj kolicini... ne smije nesto mnogo toga da se unosi tokom dana... drugarica na ovaj nacin popravila krvnu sliku, doktorka bila prezadovoljna
Ja cu to probati... organizam mi je u jadnom stanju.

Ne podnosis laktozu, nema razloga da forsiras mleko, predji na jogurt.
Moze to sto si napisala da pomogne, a moze i sok od cedjene cvekle, sargarepe i limuna.
Lep je, limun razbije onaj "zemljani" ukus cvekle, a pomaze.
Naravno, ne kod tezih anemija, one se lece iskljucivo preparatma, hrana tu vise ne pomaze.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back