Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
men nervira što u blizini nemam pogodan teren za trčanje... jedino da idem na adu, a i ona mi je daleko
drugo ne znam koliko da trčim, kojim tempom u početku, koju kilometražu da zadam sebi...

men nervira što u blizini nemam pogodan teren za trčanje... jedino da idem na adu, a i ona mi je daleko
drugo ne znam koliko da trčim, kojim tempom u početku, koju kilometražu da zadam sebi...

http://www.trcanje.rs/trcanje/saveti-za-pocetnike/

pogledaj na ovom sajtu, mrzelo me da chitam...
a prochitala sam odlichan chlanak u lepota i zdravlje u vezi trchanja za pochetnike, chak je bio i plan treninga :)
probacu da nadjem

Ja kad tek počinjem da trčim nakon duge pauze (kao sad), kombinujem npr 2 minuta trčanja, 2 minuta brzog hodanja, i tako dok se ne smorim.
Nemam određeno vreme, nego koliko ja osetim da mi prija. Nekad je to 20 min, nekad sat vremena.

e,da, how kritichno is this? :)

prepoznajete me,ofkors.

25465_103974552968329_100000673532980_89165_5220429_n.jpg

ja bih trčala na adi, onaj krug veliki i sad planiram da krenem malo da trčim, malo da hoda, i tako ceo krug, ali naravno da povećavam postepeno vreme i intenzitet trčanja a da to svakako ostane taj krug na adi...
majče,sada baš gledam taj sajt, bitna mi je ishrana, npr šta i koliko pre trčanja itd..
a najbolje bi volela kada bih našla društvo za trčanje,ali niko oko mene neće da trči,a nemam ni mp3

e gatje su mi mokre od skakanja:mrgreen:
morala sam to da podelim sa vama:mrgreen:
ja nisam za trchanje ama bash ni malo, a znam da valja:neutral:
sad trazim onaj text ali teshko da cu ga naci jer ne znam ni u kojim je novinama izashao:think:
je l ima forum na onom sajtu za trchanje?

Sofche, šta je tačno kritično?

Tara, blago tebi što imaš Adu. Ja sam u BeGeu trčala na donjegradskom, oko Nebojšine kule i bilo mi je super.
Ovde u NSu imam mali problem što živim kod železničke stanice, onaj park pored mi je nešto mračan a sve ostalo su velike ulice, bulevari itd.
Ja trčim po trotoaru, oko blokova zgrada... šta ću

ja bih trčala na adi, onaj krug veliki i sad planiram da krenem malo da trčim, malo da hoda, i tako ceo krug, ali naravno da povećavam postepeno vreme i intenzitet trčanja a da to svakako ostane taj krug na adi...
majče,sada baš gledam taj sajt, bitna mi je ishrana, npr šta i koliko pre trčanja itd..
a najbolje bi volela kada bih našla društvo za trčanje,ali niko oko mene neće da trči,a nemam ni mp3

kupi mp3, mozesh stvarno jeftino naci i udri.
meni je bed trchati s nekim, pogotovo ako ne mozete uskladiti tempo. ;)

@shu : pa,ja okrugla a drugarice mrshave :(

moje drugarice su uglavnom ishle na trchanje po Keju, pa do Shtranda...
mada dok dodjesh do tamo da se smorish ako si kod zeleznichke:neutral:

Pa da, i ja sam tuda trčala (šetala) kad sam živela na Limanu i Grbavici.
A sad mi je baš smor, a ne ide mi se busom...
Jedino da nagovorim momka da me vozi do tamo, nek on sedne u kafić, i dok ispije kafu ja se istrčim :mrgreen:
Tako mi i treba kad neću da vozim njegova kola :dash:

Sofche izvini što ti ovo kažem, ali ne seri! :heart:
Ti si u maslinastoj suknji, i gore crno - zelenoj kombinaciji el tako?
Meni ovde stvarno dobro izgledaš!

Da :(
Ma ne serem, vidi ove dve lijevo ,a vidi mene.
Mislim, izgledam bolje nego prije,al i dalje sam fattie. :P

Ocu i ja u taj NS.
Kod mene se moze trchati uz Vrbas, tu svi trche, moze se trchati uz tranzit, moze u jednom parku, tu je ooogroman krug, i moze kod Gimnazije. I to je to.
Ja bih trchala kod gimn.,al mi od kuce do tamo treba 20 min pjeshke :-/

Dobro, ova u roze majci je mršavica, ali ova pored nje mi se čini da ima veći šlauf i taj tu deo od tebe.
Ili je tako ispala.

Ali to uopšte nema veze, ti si napravila ogromnu stvar, smršala si neverovatno i treba da budeš presrećna i preponosna, a ne da se tako bedačiš!
Jel si čula! :p

a sto ne trcis negde po gradu gde vec zivis? znam da kod nas ne postoji taj obicaj,al ako tebe nije blam,ja ne vidim problem. ovde ujutru od sedam,po centru i celom gradu ljudi trce pre posla...slicno je i u nemackim gradovima (Secam se u berlinu,stalno su se mogli videti dzogeri :) ) a sto se tempa tice, na masini za trcanje koju povremeno radim za topljenje sala je napravljen program po dugim intervalima - sporije pa brze,al sad da me pitas za minutazi ybg ne secam se, pretpostavljam da je negde oko 4-5 minuta...ja sam trcanje batalila jer imam uzasno slaba kolena,retko se time bavim al zato idem na hm nisam sigurna kako ga zovemo na srpskom...elliptical trainer i bajs...mislim,odlicna zamena za sve sa jadnim zglobovima,a posebno kolenima...inace kolko ja znam salo pocinje da se topi tek posle nekih pola sata,pa bi trebalo vise vremenski da se gleda,mada najbitnije na pocetku da trcis tolko da ne crknes i kolko mozes da izdrzis,pa posle polako,brzo se povrati kondicija :) ja recimo mogu dugo da trcim sporim tempom,al na kratke staze sam katastrofalna,ko raspala babetina,ne idem dalje od odredjene brzine :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back