Cru*
Veoma poznat
- Poruka
- 10.148
e,cvrc, u njenim godinama sam imala 46 i pila pivksi kvasac da se ugojim
U tim godinama ja sam imala 60, a 48 sam imala godinu dana posle porodjaja.
Bilo, ne ponovilo se, pa makar imala i 100, i to je bolje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e,cvrc, u njenim godinama sam imala 46 i pila pivksi kvasac da se ugojim
hahahahahahaha al imacu ja kad skinem ovih 1350gr
al zato nisam vishe bash tako mlada
(merila sam se u ambulanti na medicinskoj vagi tako da sad znate moju kilazu u gram, ali ne kazem to da bih se hvalila)
joj, razumem te skroz, meni se to isto dešava bez hormona, hranim ih gde god ih vidim, pa kad te samo pogledaju onim tužnim okicama : (
e,kris a mačor i psi su zajedno kod tebe ili?kako se slažu?

inace ja danas pravila rucak,za mene i tatu(mama posti na vodi,deca i muz jedu masno i nezdravo).stavila sam skuse i razno seceno povrce u tepsiju,posolila i pokrila folijom.pret kraj malo skinula foliju.bilo je zdravo i prste da polizes,al posle dva sata se setim da sam zaboravila da stavim ulje i vino ili vodu.samo onako klot,al se od one pare lepo ispeklo.znaci moze da se ustedi na kojoj kaloriji i tako.
ma hajde majce kad si se vec pohvalila sa onim zgodnim butkicama na sanku,dopusteno ti je i sa kilama

i jedno 4 kg laksha
Odlicno se slazu, malo on njih grebe po njuskama kad ga smore, ali to je to od sukoba.
Da, macor od 5kg ladno pritrci snauceru od 65kg, ogrebe ga i zapali, smehotres, posle dodje da mu se mazi po sapama.
Inace, macak je dosao skroz mali, jos nije ni video, tek je otvorio okice, hranili smo ga spricem, a onda ga je Ruza, kerusa, prihvatila, cak je i mleko pustila, tako da ja imam macora koji je sisao snaucerku.![]()
I dan-danas, najvise voli da spava preko nje, mnogo su slatki.
E, sad, druge macke bas i ne vole...

hehe, baš su sltaki, verujem da uživaš sa njima
ja sam se nosila mišlju da uzmem neku kucu, ali ne bih mogla sa dve mace i psom da iyadjem na kraj nikako na žalost... moćda jednog dana kada budemo imali kuću o kojoj maštam : )
e,a i moj mačor je na dijeti, ima skoro 9 kg : I

Odlicno se slazu, malo on njih grebe po njuskama kad ga smore, ali to je to od sukoba.
Da, macor od 5kg ladno pritrci snauceru od 65kg, ogrebe ga i zapali, smehotres, posle dodje da mu se mazi po sapama.
Inace, macak je dosao skroz mali, jos nije ni video, tek je otvorio okice, hranili smo ga spricem, a onda ga je Ruza, kerusa, prihvatila, cak je i mleko pustila, tako da ja imam macora koji je sisao snaucerku.![]()
I dan-danas, najvise voli da spava preko nje, mnogo su slatki.
E, sad, druge macke bas i ne vole...

ja sam opet nabacila 2 kg koja sam tako lepo izgubila, opet žderem kao nenormalna i opte sam prestala da radim vežbe i baš se loše osećam zbog svega toga, eto..

ja je gledam a ona ce "ja sam mislila da ste lutka" 

kazem joj "e bas vam hvala,ovo prija da se cuje" 
hehehhe...polako...![]()
Najvise me nervira sto moram da veceram, a slabo doruckujem, a ja sam navikla da mi u zadnjih 10 godina dorucak bude najobilniji obrok, a da ne veceramNajvise me nervira sto moram da veceram, a slabo doruckujem, a ja sam navikla da mi u zadnjih 10 godina dorucak bude najobilniji obrok, a da ne veceram

?

a što mora tako?
nisam u toku...![]()

da li su one povrce..ili proteini.. ne znam zashto mi to sad u glavi...