Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
De si Parkice-žabice, nema te sto godina!!!! :zag:
Termin je 350 din, mesečna 3,500( podrazumeva 16 odlazaka na bazen za 37 dana-fer računaju ti da sedam dana mesečno ne možeš da plivaš), a najpovoljnije je kvartalna karta 7.000, za tri meseca, praktično jedan mesec za džabe. Termin je dva sata-od 16-18 e ne znam kako je preko vikenda, ja idem radnim danima.
Danas je baš bila gužva, ali isplivala sam 800m bez problema. Mogla sam i kilometar, ali sam osetila u jednom trenutku da mi je hladno od umora, pa ko velim, dosta za danas...

ouh malo mi je skupo =I
a tačno znam da kad bi platila kvartalnu da bih otišla 2 puta ukupno =)
svaka tebi čast kako žežeš!

nego eto me, bila sam svuda i vratila sam se i iživljavala se dosta u prehrambenom smislu
dobra vest je da sam negde na -3 odnosno +2
i da idemo dalje =)

...dobro veče devojke ;)

...Parka dobro nam došla opet....vidim uživala si lepo, a sad ćemo se
opet družiti....:lol:
...bila sam dobra i fina danas, nisam se prejela, i baš sam mislila da
ću kao i obično večeru preskočiti...ili eto popiti jogurt, kad eno ćera
pravi bruskete....one lepe, malinovo ulje, beli luk, paradajiz...ikako ja
sad da odolim tome...teško...moraću bar jednu pa šta bude....:rumenko::think:

ja danas skuvala 3 ruchka:mrgreen:
bash sam neshto bila expresna i efikasna...
a neshto u poslednje vreme kasno rucham:think:

chitala sam neshto u nekom chasopisu, clanak neki mali "zdrava hrana-koliko je stvarno zdrava?"
pricha ide u smeru da su radili neko istrazivanje kod nas, analize tih kao zdravih stvari, integralnog brashna, pirincha, pahuljica i tako toga i doshli do porazavajucih rezultata..
na velikom broju uzoraka nadjene su neke...sad zaboravih tachno naziv valjda mikogene supstance, koliko sam skontala zbog nepravilnog skladishtenja te robe u rinfuzu tj uslova u skladishtima dolazi do stvarnja nekih plesni, a to moze da se desi josh na njivi dok su biljke...
a neke od tih mikogenih supstanci mogu dovesti do malignih oboljenja:(
ne drzite me za rech, laik sam za to sve, ali bash sam se zamislila:think:
a najvishe je bilo nepravilnosti kod brashna, pa se teshim da to ne kupujem u "zdravoj hrani", ali sam pochela da delim drugaricama onu meshavina muslija shto sam napravila previshe, da mi ne stoji:neutral:

...dobro veče devojke ;)

...Parka dobro nam došla opet....vidim uživala si lepo, a sad ćemo se
opet družiti....:lol:
...bila sam dobra i fina danas, nisam se prejela, i baš sam mislila da
ću kao i obično večeru preskočiti...ili eto popiti jogurt, kad eno ćera
pravi bruskete....one lepe, malinovo ulje, beli luk, paradajiz...ikako ja
sad da odolim tome...teško...moraću bar jednu pa šta bude....:rumenko::think:

Ma uživaj u brusketima, od ljubavi su napravljeni, biće ti samo bolje od njih :zag:

Dobro veče
Momak otišao na posao tako da sam se ja jako smorila,
sva sreća pa imam ova metalna zla u ustima inače bi
svašta pojela.

Ovako mogu samo da se nalivam vodom. Danas sam opet
ceo dan komirana, ne znam šta mi je, kad sam došla sa
faxa spavala sam preko 2 sata.

ja danas skuvala 3 ruchka:mrgreen:
bash sam neshto bila expresna i efikasna...
a neshto u poslednje vreme kasno rucham:think:

chitala sam neshto u nekom chasopisu, clanak neki mali "zdrava hrana-koliko je stvarno zdrava?"
pricha ide u smeru da su radili neko istrazivanje kod nas, analize tih kao zdravih stvari, integralnog brashna, pirincha, pahuljica i tako toga i doshli do porazavajucih rezultata..
na velikom broju uzoraka nadjene su neke...sad zaboravih tachno naziv valjda mikogene supstance, koliko sam skontala zbog nepravilnog skladishtenja te robe u rinfuzu tj uslova u skladishtima dolazi do stvarnja nekih plesni, a to moze da se desi josh na njivi dok su biljke...
a neke od tih mikogenih supstanci mogu dovesti do malignih oboljenja:(
ne drzite me za rech, laik sam za to sve, ali bash sam se zamislila:think:
a najvishe je bilo nepravilnosti kod brashna, pa se teshim da to ne kupujem u "zdravoj hrani", ali sam pochela da delim drugaricama onu meshavina muslija shto sam napravila previshe, da mi ne stoji:neutral:

To ti je aflatoksin, proizvodi ga gljivica, Aspergillus flavus, veoma otrovan u vecim dozama i jedna od najkancerogenijih ponatih supstanci.
Napada zitarice, pa se zato moze naci u brasnu, ali ne samo njih, nego i kostunjavo voce, kao i mahunarke.
Zato sam ja protiv kupovanja lesnika, oraha, badema i svega drugog "na merenje".

Heeej, parka, dobrodoshla!!! :)

Ja sinoc pojela sladoled mlijechni, i uspjela sam neshto konkretno progutati - malo onog instant pirea,[ skontala sam da ima manje kcal od obichnog ;)], i piletine sa karijem,al to sam jela oko 18h. ;)
Sad odoh smazati pa'ulj'ce sa mlijekom, pa idem do grada. :)

To ti je aflatoksin, proizvodi ga gljivica, Aspergillus flavus, veoma otrovan u vecim dozama i jedna od najkancerogenijih ponatih supstanci.
Napada zitarice, pa se zato moze naci u brasnu, ali ne samo njih, nego i kostunjavo voce, kao i mahunarke.
Zato sam ja protiv kupovanja lesnika, oraha, badema i svega drugog "na merenje".

:worth:

Ja se tebi divim!
Svaka chast na znanju!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back