Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i što reče Mirka, više je predvidjeno za neke druge tegobe, tipa visok pritisak, holesterol, ali i ozbiljnije bolesti, a gubitak kilograma dodje kao usput

I ovo je sustina.
Tezi se resavanju nekih vaznijih problema a kao nus pojava dodje gubitak telesne tezine na adekvatan nacin. Bez dijete i bez nekog preteranog brinjenja o tome KOLIKO se jede spadaju kilogrami.

Ja sam radila tu opciju od 3000.
Sasvim sam zadovoljna rezultatima.
Koza mi je sijala, kosa se nije mastila, nokti ojacali, kile su se bukvalno istopile, paralelno sam radila i anticelulit masazu pa je i sam celulit lakse otisao....

Opsti utisak- zdravo i jako dobro.

Pisala bi i o nekim drugim efektima al nije mesto .

I ovo je sustina.
Tezi se resavanju nekih vaznijih problema a kao nus pojava dodje gubitak telesne tezine na adekvatan nacin. Bez dijete i bez nekog preteranog brinjenja o tome KOLIKO se jede spadaju kilogrami.

Ja sam radila tu opciju od 3000.
Sasvim sam zadovoljna rezultatima.
Koza mi je sijala, kosa se nije mastila, nokti ojacali, kile su se bukvalno istopile, paralelno sam radila i anticelulit masazu pa je i sam celulit lakse otisao....

Opsti utisak- zdravo i jako dobro.

Pisala bi i o nekim drugim efektima al nije mesto .

To se zove kolateralna steta... :zper::super:

...bilo mi interesantno pa sam se raspitala i vise mi nije interesantno...i da nikakvih problema nemas a odes na test naci ce ti xxx namirnica na koje si navodno alergicna

Alergicna je prejak izraz, one koje ne prijaju tvom metabolizmu i organizmu je tacnije.
Pa kad ih izbaciš organizam se procisti .
I metabolizam se sredi .
I jos sto sta u organozmu dodje u bolje stanje.

U redu je to sto ti ne verujes al ne mozes da kazes da je to bzvz jer nije bzvz .
Ima nas koji smo jako zadovoljni efektima tog testa .

jooooj ...aj sad ti dokazi ovu tvrdnju.

A kakve veze imaju sa skidanjem kilograma objasnila ja malo gore.

Imala sam pacijente kojima ne odgovara taj nacin ishrane, ali i one kojima odgovara kao tebi.
Vec sam pisala, vise je onih kojima ne odgovara, bar iz mog iskustva.
Zasto je to tako-isto sam negde vec rekla, ali ajde, ozbiljna imunoloska analiza na preko 100 antigena, ne moze da se uradi za 3000 dinara, a ne moze ni iz tako male kolicine krvi (iz prsta).
Ja zaista ne znam kako oni to rade, ali nije lose probati, pa ako odgovara, super!
3000 din, nije mnogo, a takav nacin ishrane ne moze da skodi jer se ne izbacuju grupe, nego pojedine namirnice.
A da li ce odgovarati, to ne mogu da garantujem, ni ja niti bilo ko.

Ja sam radila test intolerancije i pridrzavala se 3 meseca (proslog leta) ali sam uspela da skinem svega 3 kg a to bih postigla i samim tim da sam izbacila slatkise iz upotrebe i stalnim plivanjem kao sto sam i praktikovala. Opet znam slucajeve da su skinuli i po 10kg. Sve zavisi od slucaja do slucaja. Meni iskreno vise odgovara nacin ishrane koji mi je odredio nutricionista! Efekat je sjajan! Jedes skoro sve, nisi gladan a kg se samo tope. Najteze mi je u pocetku bilo popiti 2l vode dnevno ali sad vec i sam organizam trazi tecnost pa stignem i do 3l. Za dva meseca sam skinula preko 10 kg. Sad sam definitivno spremna za leto!

To je bas super fora.
Kao smeta tvom organizmu ono sto inace goji...slatkisi, grickalice...izbegavas to, pa naravno da ces izgubiti par kilograma.
Bila je ranije reklama za neki caj, neki Zeleni Zmaj...tako nesto... pijes ga tri puta dnevno i smrsaces, ali uz njega dobijas preporuceni jelovnik koji se sastoji od izgladnjivanja.
I zamisli, smrsas. :D

...dobar dan devojke...:D
...nedelja dan za izležavanje....:super:
...jutros popila topli nes...malo prošetala, sad se srpema ručak,
jes da nije dijetalan, ali eto poješću samo pola od onoga što bi
inače mogla...bez hleba, pošto će biti pire krompira...:think:

Hej, zene :***

Ja sinoc bila na zuraji, popila 2 piva, 1 vermut i chashu djusa,a zurka trajala 6 sati... i pojela ~150 gr ribica i pereca... Nisam jela sendviche i pomfri koji su pekli... ispekli su 2 ona velika pakovanja od 2,5 kg i sve pojeli, sve umachucji u majonezu i kechap. A ja ni ne gledam, kamoli da pojedem.
U pola litre ulja peku, bljaak,bljak. :)

E,da, opet su mi govorili da sam upala u faci... veze.

Sad sam ruchala... piletinu sa karijem, chashu jogurta, dva tosta, i nekoliko malih krastavchicja.
Njam. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back