la dolcevita
Poznat
- Poruka
- 8.055
A kolko para..jel ne moze nigde na uput?
Ima neka jeftinija varijanta, 3000 d... pa cu da probam. Znam da imaju i neke varijante od preko 300 €, ali to je to much.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A kolko para..jel ne moze nigde na uput?
Da.
Vredi svaki ulozeni dinar .
Samo treba znati da to nije toliko dobro zbog skidanja kila koliko zbog opsteg stanja organizma i efekata koje taj nacin ishrane proizvodi.
Al dzabe da ti pricamo , moras to ipak sama da osetis .
i što reče Mirka, više je predvidjeno za neke druge tegobe, tipa visok pritisak, holesterol, ali i ozbiljnije bolesti, a gubitak kilograma dodje kao usput
Ima neka jeftinija varijanta, 3000 d... pa cu da probam. Znam da imaju i neke varijante od preko 300 €, ali to je to much.

... ti testovi se rade ako neko ima zdravstvenih problema i treba da pokazu na koju hranu su alergicni ... kakve veze to ima sa skidanjem kg ... u 60% slucajeva daju lazne rezultate
I ovo je sustina.
Tezi se resavanju nekih vaznijih problema a kao nus pojava dodje gubitak telesne tezine na adekvatan nacin. Bez dijete i bez nekog preteranog brinjenja o tome KOLIKO se jede spadaju kilogrami.
Ja sam radila tu opciju od 3000.
Sasvim sam zadovoljna rezultatima.
Koza mi je sijala, kosa se nije mastila, nokti ojacali, kile su se bukvalno istopile, paralelno sam radila i anticelulit masazu pa je i sam celulit lakse otisao....
Opsti utisak- zdravo i jako dobro.
Pisala bi i o nekim drugim efektima al nije mesto .

...bilo mi interesantno pa sam se raspitala i vise mi nije interesantno...i da nikakvih problema nemas a odes na test naci ce ti xxx namirnica na koje si navodno alergicna
jooooj ...aj sad ti dokazi ovu tvrdnju.
A kakve veze imaju sa skidanjem kilograma objasnila ja malo gore.

Ja se zdravo hranim, sad mi je najvaznije da skinem par kg.
Javljam ima li efekta...

pa onda na zimu opet po slatkisima
Jao, pa ti si i debela cedo moje!
E take najvise volem....
Nemoj ti nista da skidas.
Debelo je lepo.![]()

niko ne vidi, ali ja osecam.