Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jeste izgubi se apetit,ali moze i da ti pozli.digne se pritisak,puls naglo skoci.mojoj drugarici koja je potpuno zdrava,jako je pocelo da bude lose od toga i morala je da prestane.ali istina je da smanji jako apetit.
shushu,zaci ti ces tri puta nedeljno na bazen.steta,ja cu utorak i cetvrtak,bas smo mogle da budemo u istoj grupi.

svi rezultati koje ostvaris a da nisu u znoju lica svog mi ne ulivaju poverenje. cim neko spomene te preparate za gubljenje tezine, ja se setim one babe iz requiem for a dreem koja je smrsala a na kraju poludela i zavrsila na elektrosokovima. dal sam citala negde il ne znam kako dodjoh do te info, da su te tablete za instant mrsavljenje slicnog sastava kao spid...a btw znam dve devojke koje su smrsale koristeci spid....missim postanes hiperaktivan i izgubis apetit.

ae bezi,sve sto ubija normalne potrebe jednog organizma su ocajnicke mere koje narusavaju zdravlje :neutral: mogu da ih hvale kolko oces al meni zdrava logika kaze da to ne moze tako da ide.

Ma bole nju, što ti kažeš njoj to sve ide u džep...
A ja ne volim nikakve preparate za mršavljenje, ništa od toga nije dugoročno.

Po mom mišljenju jedino zdravo i dugoročno je ono što većina nas ovde radi,
pravilna ishrana i fizičke aktivnosti (koliko smo u mogućnosti)

I naravno krevetske aktivnosti i popravljanje zuba :mrgreen:

@smokvicica
E baxuz :(
Ja bih tri puta nedeljno, nešto mi malo dva...
Razmišljala sam da idem dva puta, a da treći idem sa momkom na bazen
da plivam (kad su termini za građanstvo), ali nikako njega da pokrenem :roll:

Zabrana nema, mada sam se ja trudila da izbacim gazirano i grickalice, inace sam ovisnik, i od toga imam visak kilograma. Ni ja nisam verovala da kad pocnem da jedem posle desetak zalogaja vise ne mogu, kao da mi se smanjio zeludac. Vodu jako malo pijem, ali ti se usta suse i stalno si zedan, pa sam pila i po 2 litre. Nekako ti to utice na centar za glad- mislis pojesces puno, a brzo se zasitis. Jedva sam se odvojila od para-meni je to skupo, ali vredi svaki dinar, pogotovo sto nema jo-jo efekta.

da ,sad sam se setila drugarica mi je rekla da te ta zelena kafa tera da pijes nenormalne kolicine vode,sto znaci da nenormalno cesto ides i da piskis i tako je izgubila puno ,jel minerala ili cega li bese.lekar joj je preporucio da u apoteci kupi elektrolite da to nadoknadi.ja sam svojevremeno pila deset dana herbafast i unisti mi ne samo apetit,nego i ukus.mesecima mi je posle sve bilo gadno,sto je za mene pravi uzas.a prekinula sam jer se nisam osecala dobro

hej,cure! :)
jaoj,uradila ja test i dobijem pola sata nakon shto sam ga uradila.
dusha me boli za 10 KM shto sam dala za njega. :cry:

elem danas sam jela : shnitu onog zdravog hljeba i ~50 gr sira i pola jabuke za doruchak.
ruchak - tanjir povrcja i bijelog, sa malo shpageta.
popila brusnicu u kaficu
vechera - tri mandarine i banana

napokon sam ponosna na svoj meni, nakon 2,3 sedmice!

Jaoj,da,zaboravila sam vam isprichati..
Neki dan ja pricham momku o dijeti, a on me uhvati za guzu i poche pjevati : "gu..zica si bila,jedna u mom srcu,gu..zica si bila, sada vishe niiiisiiiiiiii" [melodija : ruzica si bila :lol: :lol: ]

Umrla sam od smijeha! :hahaha::hahaha::hahaha:

a lepše zvuči andolčić, jer to onda znači da sam radila vežbice, jer sam dobila koje kilce viška: )
išla sam tamo, znam koja sneža, bila je u moje vreme, mada mislim da više nije tamo...ali meni nije ona predavala, nego lepa, al ta lepa je sada u penziji i nije nam pričala o andolimaa redovno sam išla na kros

...dobar dan devojke;)

...danas od dorčka samo pravim greške:mrgreen:
...prvo naravno popila topli nes u krevetu...uživala...
...onda ispekla neke 7days pogačice sa kačkavaljem...i naravno smažem
5 komada, u 3 minuta...:dash:
...sad će još malo ručak...šnicle i pire krompir....nije neki nedeljni ručak,
al tražile su....i ja ću samo šnicle i salatu, ajde dobro možda malo uzmem
tog pirea..ali bez hleba ću jesti, da okajem one jutrošnje pogačice:think:

...eto, a ja je posle toga gledala na TV-e, gde insistira da se kupuje samo
ta sa njenom slikom, kao to je ta prava..ostale su, kobajagi prave:think:
...i što ne bi to sve pričala, ne ide to u moj džep nego u njen...mis'im..:worth:

:) ja sam je koristila....kaze mi kolega koji je hemicar da su analizama pronasli u toj leontininoj kafi istu aktivnu komponentu kao i u reductilu koji sam takodje pila....sibutramin....a reductil je zabranjen.....sve u svemu, ta zelena kafa je sve samo ne prirodna kako je reklamiraju.....i dize pritisak, i ubrzava metabolizam....ali da, ubija i apetit.....

:) ja sam je koristila....kaze mi kolega koji je hemicar da su analizama pronasli u toj leontininoj kafi istu aktivnu komponentu kao i u reductilu koji sam takodje pila....sibutramin....a reductil je zabranjen.....sve u svemu, ta zelena kafa je sve samo ne prirodna kako je reklamiraju.....i dize pritisak, i ubrzava metabolizam....ali da, ubija i apetit.....

...sinoć posle ove naše "diskusije" ovde pričam sa ćerkom o toj zelenoj kafi, kad
ona kaže da je čula da je zabranjena...nije doduše znala da mi kaže razloge, ali
eto izgleda da se neko ipak setio....:think:

jeste, da...:heart:
da prijavim da danas umirem od bolova ženske vrste, sad sam malo promrdala posle baralgina i spavanja. Stvarno ne znam šta mi se dešava, nije me boleo stomak o dporođaja, a od pre par meseci-strašno, umirem svaki put. Možda bi trebalo do lekara...mada znam da su hormoni počeli da rade svoje

jeste, da...:heart:
da prijavim da danas umirem od bolova ženske vrste, sad sam malo promrdala posle baralgina i spavanja. Stvarno ne znam šta mi se dešava, nije me boleo stomak o dporođaja, a od pre par meseci-strašno, umirem svaki put. Možda bi trebalo do lekara...mada znam da su hormoni počeli da rade svoje

....pođi do lekara Boko...ipak je bolje proveriti o čemu se radi, kažu da je dobro
kad nešto boli...onda nas natera da odemo kod lekara:heart:..inače kad su moji
hormoni počeli da rade svoje...ništa me nije bolelo, imala sam probleme druge
vrste...što ne mora da znači da bi kod tebe bili isti...niskad nisu isti ni kod majke
i ćerke...
....ja uvek polazim od toga, da je taj tamo lekar učio za to i nadam se da je naučio
što je trebalo..pa više volim da se konsultujem nego da nagađam...

e, boko, i moj ti je savet da odeš do lekara, iz ličnog iskustva govorim, jaki bolovi mogu biti znak da nešto nije ok, u mom slučaju je tako i bilo, i da nisam otišla...
zato ti stvarno savetujem da nadješ malo vremena i odeš, verovatno da nije ništa,ali nije na odmet proveriti

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back