pivosok
Buduća legenda
- Poruka
- 26.396
danas nista nisam jeo , bas me zanima kako cu da zaspim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

al ti je to pametno ,bolje da si otisao da otrcis malo...danas 99 iako sam se sinoc oderao od hrane, ceo dan juce nisam nista jeo pa sam onda sve nadoknadio
al ti je to pametno ,bolje da si otisao da otrcis malo...
Mislim uskoro da se prijavimljudi moja dijeta je savrsena...ja sa njom odrzavam istu kilazu godinama....jedan dan u nedelji nejedete nista samo pijete vodu i moze voce...ostale dane naravno vodite racuna jedete umereno...
Moram da se obuzdam 
Ja stojim na 61kg. Slabo jedem ovih dana. Loše se osjećam, na čajevima sam i voću. I jutros se pitam kako je moguće da danima stojim na istoj kilaži. I tek se maloprije sjetim da nam je sestra sinoć donijela po palačinku, i to onu veliku.
Tako da nakon krem-plazma-banana nije ni čudi što ne mrdam.Ali to je bilo sinoć, a ja danima klopam kao vrabac.
neznam za mesec... nebitan je dan...a kilazu odrzavam istu godinama 47,48kg kao devojcica...uuu ovo ne bih mogla bas je tesko... nekad mi se samo desi ali da se nateram sad nema sanse... je l znas da ima to da radis ali po mesecevim menama, valjda vidis kad je mena, pa isto bude kao to tvoje samo bude u taj dan i to po internetu ljudi razgovaraju, nesto ima jer je navodno mesec
sa vocem i cajevima unosis samo secere..nema proteina..
uneti seceri iz voca imaju dovoljan br kalorija, pa telo ne mora da trosi rezerve..

U caju ima secer?e kad se neko pravi pametan
sa vocem i cajevima unosis samo secere..nema proteina..
uneti seceri iz voca imaju dovoljan br kalorija, pa telo ne mora da trosi rezerve..