Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kako ništa?

ja danas doručkovala musli, užinala tanku krišku onog hleba sa sirnim namazom od ella sira (dodala masl.ulje, b.luk, lan i malo onih italijanskih začina, odlično je)
ručala oko šest salatu od boranije i parčence (150g) belog mesa na grilu

za večeru ću čaj i jedan čajni keksić (ona ako me ne izvuče ništa neće : ))

...naterala sebe da se 3x popnem i sidjem sa ove visine....i skuvala sam opet litar caja, neku mesavinu svih koje imam u kuci,
e to cu da pijem ako budem gladna, i sutra u toku dana...danas sam ispila jednu takvu turu vec...
...rucala pasulj, nisam bas mogla skroz bez hleba, ali jedna tanka kriska razanog bas i ne moze da pokvari bilo sta...ona tursija
iz prodavnice i nije nesto posebno, al' ajde pojesce se.....nadam se...

ljudi moja dijeta je savrsena...ja sa njom odrzavam istu kilazu godinama....jedan dan u nedelji nejedete nista samo pijete vodu i moze voce...ostale dane naravno vodite racuna jedete umereno...

uuu ovo ne bih mogla bas je tesko... nekad mi se samo desi ali da se nateram sad nema sanse... je l znas da ima to da radis ali po mesecevim menama, valjda vidis kad je mena, pa isto bude kao to tvoje samo bude u taj dan i to po internetu ljudi razgovaraju, nesto ima jer je navodno mesec

ima u radnjama neki ruski hleb, mali, u kesi... tamo gde su hlebovi u kesi, recimo maksi... mali hleb

kao od psenicnih klica... kao zdravo je super... nekad mi se svidjalo, nije ukus nista posebno, kao neki tost... al kao jedes zdravo srecan si, integralno
samo sto je sad posle dva dana bio odvratan i primio je mirise, ranije nije, niko to valjda ni ne kupuje. a to jedu deca u ruskim vrticima :I

ja sam danima disciplinivona,a pu ,pu, pu da se ne ureknem

jule za doručak parče onog hleba sa onim kremnim namazom dijetlnim, ručak krem čorbica i 1 veći mafin sa crnom čok, za večeru opet čorbica i zelena salata sa sojom

danas doručak ovsena kaša, ručak njoke sa spanaćem, večera salata

Ja stojim na 61kg. Slabo jedem ovih dana. Loše se osjećam, na čajevima sam i voću. I jutros se pitam kako je moguće da danima stojim na istoj kilaži. I tek se maloprije sjetim da nam je sestra sinoć donijela po palačinku, i to onu veliku.
Tako da nakon krem-plazma-banana nije ni čudi što ne mrdam.Ali to je bilo sinoć, a ja danima klopam kao vrabac.

Ja stojim na 61kg. Slabo jedem ovih dana. Loše se osjećam, na čajevima sam i voću. I jutros se pitam kako je moguće da danima stojim na istoj kilaži. I tek se maloprije sjetim da nam je sestra sinoć donijela po palačinku, i to onu veliku.
Tako da nakon krem-plazma-banana nije ni čudi što ne mrdam.Ali to je bilo sinoć, a ja danima klopam kao vrabac.

sa vocem i cajevima unosis samo secere..nema proteina..
uneti seceri iz voca imaju dovoljan br kalorija, pa telo ne mora da trosi rezerve..

uuu ovo ne bih mogla bas je tesko... nekad mi se samo desi ali da se nateram sad nema sanse... je l znas da ima to da radis ali po mesecevim menama, valjda vidis kad je mena, pa isto bude kao to tvoje samo bude u taj dan i to po internetu ljudi razgovaraju, nesto ima jer je navodno mesec
neznam za mesec... nebitan je dan...a kilazu odrzavam istu godinama 47,48kg kao devojcica...

..cao drugarice dijetalke nesto se zabusava jel':D

...danas sve nesto idimidodjimi...dorucak kafa i dve madarine, rucala tanjir corbe od povrca (juce kuvana) i jednu bananu posle toga....
...vecera moguce neka salata ima zelene..pa ako me ne bude mrzelo da zvacem samo taj zelenis, onda solja mleka, to mi je uvek
najlepse i najlakse...volim ja zelenis, ali samo salatu ne mogu, a ne znam bas sa cim bi je malo pojacala, a opet da ne bude prejaka....

e bre george ko neka zaludna baba si.. boring..
navedeno je samo sta je to na cemu je ona bila tih dana..
mozda u caj ubaci kasicicu meda, mozda ne..nebitan je caj, bitno je voce..i kolicina koja je dovoljna za dnevne potrebne organizma zbog cega se kilogrami ne tope..
kakav si ti selektivni citac..:roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back