Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro jutro dijetalke.Evo ja pijem kaficu.
Za dorucak ovsena kasa, pa u toku dana jabuka, riblje cufte u crveneom socu sa pirincem i zelena salata, kivi, tost sa pastetom od tune.
Za ova silna jaja ne znam sta da kazem. Meni je nutricionista rekla samo 2-3 u toku nedelje, ne vise.
Probaj pa vidi,ali ako ti se jaja ne svidjaju sto se mucis.:bye:

paznja.. ne otvarati... horor film unutra :)

hamburger.jpg

dakle i moj cilj je ispunjen konačno : )
jutros stala na vagu i otišlo je i poslednje kilo viška, 52,4 kg, moja željena idealna težina (ok imam još 400 grama viška : ))
elem mnogo sam zadovoljna, jer sam pre par meseci bila u stanju da pobacam sve pantalone i suknje u koje sam jedva ulazila a sada mi opet stoje kao nekada
i mnogo mi je drago što nisam bila na nekoj rigoroznoj dijeti, što nisam gladovala, jela sam i eklere i slaninicu i kajmak i picu, al sam se navukla i na ovsenu kašu, naučila šta treba jesti za večeru, pekaru zaboravila, većinu kafi zamenila zelenim čajem, stekla baš neke dobre navike i tako
sve u svemu hvala vam na podršci, a lindi hvala na ovoj temi : )

jutros stala na vagu i otišlo je i poslednje kilo viška, 52,4 kg, moja željena idealna težina (ok imam još 400 grama viška : ))elem mnogo sam zadovoljna, jer sam pre par meseci bila u stanju da pobacam sve pantalone i suknje u koje sam jedva ulazila a sada mi opet stoje kao nekada
i mnogo mi je drago što nisam bila na nekoj rigoroznoj dijeti, što nisam gladovala, jela sam i eklere i slaninicu i kajmak i picu, al sam se navukla i na ovsenu kašu, naučila šta treba jesti za večeru, pekaru zaboravila, većinu kafi zamenila zelenim čajem, stekla baš neke dobre navike i tako

a ja se baš pitala kako si to želela da imaš baš 52,4 sa akcentom na tih zarez4. Pa nemoj da zanemaruješ tih 400 g. Ako ih zanemariš, začas će se pretvoriti u 500, pa u 600 i tako to ide... :malav:

Nisam zlobna ni ljubomorna, daleko od toga, iako je i meni to zazvučalu tako. Samo imam dosta iskustva u tim opuštanjima. Drago mi je zbog tebe, baš zato što ništa nije bilo rigorozno, nego sticanje zdravih navika i što znam da se nisi opterećivala iscrpljujućim treninzima. Moram da priznam da mi se nije mililo ni da dođem na temu prethodnih dana kad su vladali razgovori o treninzima i koliko trčati i koje vežbe i koliko. Nek me niko ne shvati lično, ali kad vidim reč cardio (trening) ja pošizim. Jednostavno imam otpor i prema terminilogiji i prema takvim vežbanjima. A ima i specijalizovana tema o tome.

Ja se držim mog posta, uz dodatno izbegavanje testenine svih vrsta. Mada sam prethodna dva dana jela nešto više hleba, mislim da mogu sa sigurnošću da kažem da su dva kg otišla.
Danas sam za doručak jela paštetu od soje, morala sam to da probam i moram da priznam da mi se dopala. Jako. Liči na pravu paštetu. Malo mi je masnija, pa sam mazala sasvim malo. Nije jeftina, pakovanje od 105 g sam u Veru na akciji platila 137 dinara, ali imaću je za više puta.
Danas od fizičkih aktivnosti - veliko spremanje :)

došla si da te tešimo? da ti kažemo kako to nije strašno, samo nemoj da ti se često ponovlja! E pa, strašno je! Zato što se ti osećaš loše, jer da se ne osećaš, ne bi ni došla da nam priznaš grehe. Idi sad u šetnju, ili da voziš bicikl ili da pereš prozore! :zag:
bila u setnji,juce oprala prozore,bajs nemam ali sam se zato tri puta popela i sisla sa treceg sprata...hvala bas si slatka:dash:

jutros stala na vagu i otišlo je i poslednje kilo viška, 52,4 kg, moja željena idealna težina (ok imam još 400 grama viška : ))
elem mnogo sam zadovoljna, jer sam pre par meseci bila u stanju da pobacam sve pantalone i suknje u koje sam jedva ulazila a sada mi opet stoje kao nekada
:klap::klap::klap:..bravo...samo nam nisi rekla koliko si visoka...pa da procenimo dal si stvarno vitka...:lol:

:klap::klap::klap:..bravo...samo nam nisi rekla koliko si visoka...pa da procenimo dal si stvarno vitka...:lol:

a sto je to bitno sta cemo mi da procenimo?
i sta ako procenimo da nije?
hello,ovo je tema PODRSKE,znaci ako je tari ok ta tezina sta tu nama moze da ne odgovara
ja sam bila bolesna 3 dana i to me syebalo,jela sam uvece
sad odo da trcim iako jos uvek kasljem,ali ne mogu vise, pocelo je telo da mi se navikava
nesto sam razmisljala zasto meni kucni poslovi nisu sport,pa ja se osecam samo izmoreno a ne zaista zadihano posle istih,da li mislite da to trosi neke bitne kalorije?stvara misice?

Jutro!
Nisam imala puno vremena pa se nisam vagala...juce stanem na vagu i 1kg manje:D
Ali ne mogu vam se pohvaliti da je to posledica zdravog zivota (4-5 manjih obroka, voce, povrce), vec nezdravog. Pocela sam raditi pa ne stizem jesti. Doruckujem oko 10h (ako stignem), obilno ali gledam da nije masno, vecinom grilovanu piletinu. Za rucak (oko 17h), to je bilo sta sto je sveki skuhala ali u minijaturnoj kolicini ili neko voce.
Jos 3 dole i ja srecna. :D

nesto sam razmisljala zasto meni kucni poslovi nisu sport,pa ja se osecam samo izmoreno a ne zaista zadihano posle istih,da li mislite da to trosi neke bitne kalorije?stvara misice?

Upravo je tako kako se i ti osećaš, čitala sam svojevremeno negde. Ti poslovi aktiviraju neke pogrešne grupe mišića da bi to imalo efekat koji želimo. Najčešće su statični - kuvanje i priprema za isto, znači - ljuštenje, seckanje - stojimo, pranje sudova - stojimo...
eventualno malo usisavanje ili pranje prozora, ali ni to nije ono što želimo. Uglavnom samo stvara umor.
Ja juče nisam ni stigla do prozora, skidala i brisala neke teglice sa polica, ceo dan - ništa.
A pojela sam hleba, ne zna se. Napravila integralni sa semenkama, pa ne mogu da prestanem- tako mi lep. Inače onaj beli kupovni, ne padne mi na pamet da ga jedem.

. Napravila integralni sa semenkama, pa ne mogu da prestanem- tako mi lep. Inače onaj beli kupovni, ne padne mi na pamet da ga jedem.
Kada kupim onaj obični beli imam osećaj da jedem stiropor,naduvan ,a ni ukusa ni mirisa....
Može se naći i dobar kupovni hleb,bez aditiva,ali je onda toliko skup da je isplativije ispeći ga....:mesi:

Pozdrav i podrška svima,ja sam vaš verni čitalac:cao:

Ja imam onu kućnu pekaru, tako da samo ubacim sastojke koje želim i ona sama sve odradi. Inače, to mi je jedan od najvažnijh kućnih aparata. Kad se stara početkom godine pokvarila i ja sam mesila ćabatu (onu čuvenu Parkinu, nema prljanja ruku), dok nisam kupila novu.

hvala : )
i da, vitka sam, stvarno sam vitka, vitka sam, skroz sam vitka i jedem po dva barena jaja uz to što sam stvarno vitka
:lol:al opet ne rece visinu u cm...:lol:ali verujemo ti na rec...pa ko moze tako da ljusti jaja nego vitki...:lol: auuu sad vido...ti si moderator ...sa tobom oprezno, znas sta,tek sad ti skroz verujem...nemoj da pises nikakve mere...:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back