Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
*** gde mi komentarišemo tenis-na temi za dijetu!!!
ako igrate (a ne samo gledate) tenis imaćete lepu liniju (ja jedva umem da držim reket):mrgreen:
al nekad sam dobro igrala badmington:lol:

..eee...bagmington...to sam baš volela da igram i bila sam dobra,
a volela bi i sad kad bi imala sa kim....a juče ili prekjuče se otvorilo
klizalište, i to bi volela bar par puta tek da se podsetim kako je to nekad
bilo...klizaljke imam još uvek negde kod mame..samo su mi male...:(

...pa se je to Bok vezano za dijetu, i lep izgled, ishrana i sport....nisam
nikad probala da igram tenis, nije bilo prilike, a baš mislim da bi se snašla,
samo je pitanje bi li imala snage da prebacim lopticu u drugi deo terena..:lol:

...možeš Boko naravno pa ja meni skuvam sa manje šećera i sa onim mlekom
od 1.5%mm...i super naročito za neku kao užinu..mada sad ovih zadnjih mesec
dana sve nešto izbegavam....
...kolač napravila...eno ga hladi se, nisam ni isekla da vidim kako se prošarao,
neka pa sutra neka se slade i goste....ja ću probati naravno ali ću se truditi da
to bude baš u maloj količini....

...sad konačno odradih vežbe...i još neke malo za unutrašnju stranu butina..pa
se još malo kao razgibavala...eto tako za večeras dosta...;)

zene ja bolesna vec nekoliko dana,na dijetu ne mislim,tj trudim se da ne jedem uvece to je sve,nekako mi telo trazi jacu hanu da bi se izborilo s gripom koji me uhvatio
danas sam ok,danas kasljem samo (do sinoc sam imala temperaturu,upalu misica i grlo se steglo) pa cu da jedem normalno ali cu da pocnem da vezbam,a od sutra nazad na dijetu
moram da vam se pohvalim
dosao nam direktor france u posetu,nije me video od marta
i kao hteo da me vidi u kanc,da me predstavi novom regionalnom direktoru,i prvo sto je rekao "linda ala si se ti istopila" ja mu kazem pa vidi se da dugo nisi dolazio ,posle smo pricali posao ovo ono,na kraju opet on "bravo,lepa radnja,super ekipa,samo nastavite tako...i nemoj vise da mrsavis necu te prepoznati sledeci put kad dodjem" i tako ja izadjem iz kanc srecna jer mi je nekoliko puta rekao bravo za posao koji sam odradila ,ali i ovo za "topljenje"
juce pricam s direktorom o poseti ove dvojice,i kaze mi on "e rekao mi sebastien kako si bas smrsala "
znaci utisak je bio toliki da je morao nekoliko puta da ponovi :zper:

....prvo primetilo se da te nema, ja pitam gde li si, ali niko ne zna da mi odgovori...
....važno je da si bolje, da si se izborila sa gripom, a dijeta eto vidiš dala je već
rezultate, vežbe takođe.....svi kad smo bolesni treba malo jaču hranu da damo
organizmu...inače ništa od ozdravljenja....:heart:

....e sad da ti čestitam i za poslovne rezultate, uvek mi je drago kad naši ljudi
pokažu svoju pametu u svetu i kad se to primeti, verovatno će te i novčano
nagraditi za sve to...:super:

....ja tek pijem nes, posle ću onaj moj musli, a danas za ručak pisala sam tamo
na temi šta kuvamo...
....meni danas dolazi drugarica, pa ću vam baš reći njeno mišljenje o rezultatima
dijete i vežbanja, nije me baš dugo videla...jedva čekam da čujem...;)

Linda, baš lepe vesti... (ne za grip :( ) nego za posao i izgled...

Afro, najvrednija kao i uvek.
Ja sam se danas konačno naspavala i sad nešto razmišljam šta mi je najpametnije da doručkujem. Mada je kod mene to vezano sa onim što ima u frižideru, a ne može više da stoji. To su u ovom slučaju šljive. Ja nisam baš neki preterani ljubitelj, kupila ih deci, a oni nisu pojeli. A nema ih dovoljno da bih se petljala sa pravljenjem knedli. Gledam ja njih, gledaju one mene... pa se ne zna ko će koga.

...ma da najvrednija, kako da ne, nego ja kad ustanem, imam samo da mislim
o sebi, pa to onda kraće traje....:heart:

...doručkovala, stavila ono belo meso da se kuva, pa će taman biti supa,
i odradila vežbe...malo mi što se inače znojim, bem ti godine, nego sam se
sve preznojila od vežbanja....zalud mi otvorena vrata na terasi...:mrgreen:

Bravo Linda i posao i za izgled-možeš da postigneš sve što hoćeš, kad odlučiš

Ja sam vam od danas bolesna, zapravo od sinoć...
izgleda da je to neki virus koji se šeta po gradu, bio i mm bolestan i moji na poslu
boli grlo gadno, grebe i ne mogu da gutam, ne kašljem i nemam kijavicu ali sam sva nekako začepljena i budila sam se noćas jer sam se gušila
danas ću biti uglavnom u krevetu i kunjaću, tako to prolazi...

hvala vam zene :)
sad cu da odradim sindi
inace afro mislila sam na tebe,moras da radis ruke ako ce ti haljina biti bez rukava,ako bude neki ples ovo ono a sigurno hoce haljina ce da sakrije stomak i butine al ruke ce biti te koje se vide ;)
sad nesto mislim-kako smo mi napredovale
u pocetku je bilo samo kako redukovati hranu a sad se vecina nas bavi nekim sportom,dozvoljavamo sebi i slatkise ali smo nasle neki ritam,bas sam zadovoljna
iako jos nismo skinule sve kg koje zelimo ipak nekako ova ekipa deluje samouverenije

izgleda da je to neki virus koji se šeta po gradu, bio i mm bolestan i moji na poslu
boli grlo gadno, grebe i ne mogu da gutam, ne kašljem i nemam kijavicu ali sam sva nekako začepljena i budila sam se noćas jer sam se gušila

boki, baš mi žao :( nadam se da je dobra stvar toga što ti se ništa ne jede?!

....aaauuuhhhh Boko, mogla si nekako i bez toga, al' kad te već snašlo, lezi,
odmaraj i što više vitamina i čajeva..znaš ti i sama ne treba ja da te učim...
....brzo da nam ozdraviš draga...:cmok2::zag:

u krevet,i filmove,a moze i neki sex,salu na stranu stvarno pomaze(valjda taj dodir koze,otkud znam)
:heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back