Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Au! Ostatak noći ćeš provesti u wc zbog te lubenice. Možda i nije tako puno, ako skuša nije neka ogromna, (a obično nisu), ako nije bio 1 kg špageta... i ogromna količina sira.
A doručkovala si keks sa mlekom? To je tako slatko? A večerala lubenicu :zper:
Ej, ali pozitivno je ovo OD SUTRA. Najčešće bude od ponedeljka ili od 1.

Dobru jutro dijetalke!
Pozdravi iz Višegrada :)
Uspela sam da nahvatam neki internet u stanu, pa sad kuliram dok svi spavaju.
U utorak sam malo jela a imala dosta aktivan dan, ujutro poslednji ispit (čekam rezultate),
posle ispita se dečko i ja pakovali i otišli kod mojih u BG, tamo sam jela ćevape, videla sam Zdravka Čolića dok sam čekala da budu gotovi ćevapi (ovo baš i nije bitno za dijetu ali nema veze :mrgreen: )

Juče smo doručkovali čorbu, ručali 2 kugle sladoleda, večerali sarme :)

Dosta šetam, bili smo juče i na bazenu preko sat vremena, baš sam se umorila.
Posle tog bazena su mi sarme legle savršeno.
Uveče opet šetali, a danas nas čeka put za Sutomore, preko Ostroga.

A vi kako te :mrgreen:

Ja sam se sinoc zeznula i vecerala pecenje, i sta?

Nista - samo sam kasnije povracala
Organizam se odvikao od teske i masne hrane i eto
Moracu da povedem racuna kad se vratim na normalnu ishranu da to bude postepeno, jer sam se skroz odvikla i od mnogo hrane, a pogotovo od masnog

Inace, dijeta ide uobicajeno, kilaza ne mrda, jutros nesto manje od 63, ali me mnogo vise raduje sto se vidi - ja bar vidim - da sam smrsala, nema stomaka, nema salca, super!

Ja se nesto istripovala da moram da skinem kg,2 ,3 zbog ljeta,a i primjecujem malo celulita ispod zadnjice....Sta mi preporucujete da radim?Koju dijetu?Inace,danas sam popila sirce pomjesano sa vodom i casu onog jogurta fit,nista nisam pojela,pogledam se u ogledalo i sxvatim da ne bix trebala da jedem :)

E,da,nasla sam na netu neku vino dijetu,super je,iskreno sam naziv me je privukao,obozavam vino :) ...Dijeta nije prakticna,jer stalno trebaju da se jedu morski plodovi,skoljke,hobotnice,itd sto ja obozavam,ali nije uvijek dostupno i skupo je,plus ne vjerujem da ce majka htjeti to da mi pravi stalno,a ja ne umijem :cry:

Dobru jutro dijetalke!
Pozdravi iz Višegrada :)
Uspela sam da nahvatam neki internet u stanu, pa sad kuliram dok svi spavaju.
U utorak sam malo jela a imala dosta aktivan dan, ujutro poslednji ispit (čekam rezultate),
posle ispita se dečko i ja pakovali i otišli kod mojih u BG, tamo sam jela ćevape, videla sam Zdravka Čolića dok sam čekala da budu gotovi ćevapi (ovo baš i nije bitno za dijetu ali nema veze :mrgreen: )

Juče smo doručkovali čorbu, ručali 2 kugle sladoleda, večerali sarme :)

Dosta šetam, bili smo juče i na bazenu preko sat vremena, baš sam se umorila.
Posle tog bazena su mi sarme legle savršeno.
Uveče opet šetali, a danas nas čeka put za Sutomore, preko Ostroga.

A vi kako te :mrgreen:

Au bre, shushu, svašta si stigla da uradiš za dva dana. :worth: I ja bih se pohvalila da sam videla Zdravka Čolića.... nije baš da ga volim kao nekad, ali faca je i dalje. Ti si možda sad već na moru :bye:

Ja sam se sinoc zeznula i vecerala pecenje, i sta?

Nista - samo sam kasnije povracala
Organizam se odvikao od teske i masne hrane i eto
Moracu da povedem racuna kad se vratim na normalnu ishranu da to bude postepeno, jer sam se skroz odvikla i od mnogo hrane, a pogotovo od masnog

Inace, dijeta ide uobicajeno, kilaza ne mrda, jutros nesto manje od 63, ali me mnogo vise raduje sto se vidi - ja bar vidim - da sam smrsala, nema stomaka, nema salca, super!

Ja sam danas ručala pečenje. Valjda neće da me zadesi tvoja sudbina. Nije mi danas baš meso na programu, bilo je juče, ali ... muž išao u kraj gde je nekad radio, a tamo ima pečenjara sa provereno dobrim pečenjem, pa nije mogao da odoli. A kad je doneo kući, onda ja nisam mogla da odolim. :zper:
A zašto bi se ti uopšte vraćala na neku uobičajenu ishranu, ako ona podrazumeva tešku i masnu hranu i mnogo hrane? Čak i kad nisi na dijeti, nema razloga da se ne hraniš zdravo i umereno. I očigledno ti se organizam navikao i prija mu. Uh, al sam dobra u ovom teoretisanju ;)

Ja se nesto istripovala da moram da skinem kg,2 ,3 zbog ljeta,a i primjecujem malo celulita ispod zadnjice....Sta mi preporucujete da radim?Koju dijetu?Inace,danas sam popila sirce pomjesano sa vodom i casu onog jogurta fit,nista nisam pojela,pogledam se u ogledalo i sxvatim da ne bix trebala da jedem :)

Rekla bih da si mlada (pošto ti mama kuva), pa mislim da će ti biti dovoljno malo vežbica da skineš taj celulit. A što se tiče ishrane, samo smanjiš testa i slatkiše.

Ne valja da ne jedeš. Kažu da je to kontraproduktivno. Organizam onda sve što dobije taloži, jer ne zna kad že ponovo dobiti. Stručnjaci preporučuju tri glavna uravnotežena obroka i dve ili tri voćne užine... Može taj jogurt fit da ti bude užina. Ili voćni jogurt. Ili šolja kafe s mlekom, ako piješ kafu, ili kapućino ili tako nešto. To su stvari koje uglavnom ni ne računamo da smo jeli, tj. pili. A sve se računa.
I super što ideš na aerobik. Fizičke aktivnosti su najvažnije. A možda si ti samo umislila taj začetak celulita, kad ga niko ne vidi osim tebe ;)

E,da,nasla sam na netu neku vino dijetu,super je,iskreno sam naziv me je privukao,obozavam vino :) ...Dijeta nije prakticna,jer stalno trebaju da se jedu morski plodovi,skoljke,hobotnice,itd sto ja obozavam,ali nije uvijek dostupno i skupo je,plus ne vjerujem da ce majka htjeti to da mi pravi stalno,a ja ne umijem :cry:

Za celulit samo izbaci so (višak soli) iz ishrane i pi dosta tečnosti.
Nemoj gazirano nikako da piješ.Svakodnevna masaža i to je to :manikir:

....dobar dan dijetalke moje...:D

....danas sam od doručka do sada, popila tri bočice onog balans jogurta,
i jedan kuvani đevrek..onako vruć...nisam mogla da mu odolim...:rumenko:

...sad pijem nes i kupila sam jednu proteinsku kiflu da napravim sendvič za
ujugro od pola..a pola ću pojesti za večeru sa malo mlečnog namaza i šunkom....

...ne mogu da kuvam po vrućini...niti mogu da jedem bilo šta kuvano, čim
pomislim da mi se puši iz tanjira već sam sva mokra...znam da ćete da me
grdite...probaću da skuvam jednu supicu iz kesice...pa da bar to ubacim u
sebe kad malo zahladi....:(

Afro, ne moras da kuvas, samo nemoj da ti predje u naviku...bitno je da pijes tecnosti...i ti jogurti dobro dodju.

Danas je sve ok proslo rucak broranija, vecera blitva...

Sad planiram da pokvarim malo, pravim mafine, nov recept, pa moram da probam jedan, makar crkla

Afro, ne moras da kuvas, samo nemoj da ti predje u naviku...bitno je da pijes tecnosti...i ti jogurti dobro dodju.

Danas je sve ok proslo rucak broranija, vecera blitva...

Sad planiram da pokvarim malo, pravim mafine, nov recept, pa moram da probam jedan, makar crkla

..heheh...neće valjda, mada koliko "volim" da kuvam, sve je moguće...:lol:

..šalim se naravno, svesna sam ja da bi me to tek "sredilo" totalno.....

..napravila sam plan..u subotu kad krenem s' posla nakupovaću raznog povrća,
i skuvati ručak za nedelju...i bar dva dana radna ću imati nešto kuvano...svaki
dan baš nemam volje da kuvam po ovim vrućinama...i jedva čekam paprike...:lol:

Jao, kuku meni, šta sam ja sve danas pojela. (Meni je danas dok ne prespavam, onda tek počinje novi dan)... Lepo sam počela sa breskvama ... a onda muž doneo pečenje, nisam mogla, a ni htela da odolim, pa uveče bili gosti, pa pita od pečuraka, pa opet pečenje, pa kolači, a pre svega martini, a uz sve to fino belo vino lagano... baš mi je bilo lepo. I kolač je bio lagan, dole keks, preko toga puding skuvan u vodi u kojoj sam skuvala breskve, koje su ostale u istoj. Niko nije hteo dodatka kolača, pa nisam ni ja, a baš sam mogla
Sad će onaj +1 da mi se pretvori u +3.

Bi, znam kako ti je, tako sam ja pre neki dan pojela sve sto mi je bilo pri ruci, a sve bilo sto ja mnogo volim, i naravno sutradan kg vise, pa sve ponovo (sto to mrzim)

Juce sam bas bila striktna i danas - 62!:klap::super::super:
Cak i malo manje (al sad gledam na prvu crtu do, necu da se lazno tesim:mrgreen:):super:

Jos jedan kg i uspela sam, mada ako spadnem na 60 bicu na liniji koju sam imala pre 10 godina:super: (sa 21)
Vec je ovo odlicno i prezadovoljna sam, 3 nedelje a rezultati ocigledni
Planiram da nastavim da se lagano hranim do mora, a posle mora cu nastaviti da jedem umereno i vise laganije hrane, ali cu ukljuciti testenine, jaja, malo hleba, malo slatkisa, malo peciva (peciva povremeno)

Sad mi predstoji da zategnem zadnjicu (za to samo vezbice) i moja linija za more je spremna:super::vatromet:

Ja ću morati konačno da poradim na dijeti i vežbama, baš se osećam bljak sa ovom kilažom.

Ustvari treba da skimen "samo" jedno 4 kg, ali sam sva nešto omlohavila, pa su vežbe baš neophodne, da zategnem stomak, zadnjicu i butine.

Juce sam odlucila,ne jedem posle 6 vise ;) ....Juce sam pojela 1 bananu,parce cokolade i grasak za rucak... ;) (i popila sirce sa vodom,2 case) ...Danas sam,do sada pojela 1 pomorandzu i ruckila bijelo meso sa salatom...Jos nesto slatko cu da pojedem do 6(ne mogu bez slatkog :( ),i onda nema jela do sjutra ;))...

Juce sam odlucila,ne jedem posle 6 vise ;) ....Juce sam pojela 1 bananu,parce cokolade i grasak za rucak... ;) (i popila sirce sa vodom,2 case) ...Danas sam,do sada pojela 1 pomorandzu i ruckila bijelo meso sa salatom...Jos nesto slatko cu da pojedem do 6(ne mogu bez slatkog :( ),i onda nema jela do sjutra ;))...

Hahhah, ti jedeš po istom principu kao ja kad hoću da smršam... Ujutru voće (doduše ja pojedem kilo voća), pa za koji sat ručak (meso, sir, povrće, čorba ili nešto kuvano ali bez prejedanja) i nema večere ali moram nešto slatko obavezno...:) Ali samo da mi u vidokrugu nije plazma pošto ako se nađe za par minuta nestaje...

Dobar dan, ja sam danas celo pre podne u pokretu, pa nisam uspela da se pridržavam moje un dijete, ali nisam puno ni jela. S obzirom da sam juče iskombinovala sve dane, ni danas se ne pridržavam propisa. Za doručak užinu i ručak sam jela kajsije koje sam ponela od kuće. Posle sam popila hladnu kafu, a sad pijuckam jogood od kajsije. Sva sam u istom stilu - kajsije. Pojela sam i nekoliko krekera. Ako uveče ne preteram, ovo će biti u redu. A sutra voćni dan, to ću morati da ispoštujem. Mada mi je vikend uvek problematičan.
I da, devojke, treba vežbati. Lepo je to da se skinu kile dijetom, ali da bi to sve lepo izgledalo mora da se zategne i oblikuje. Odlično znam ovu teoriju, a nikad u životu nisam bila neaktivnija. Jel se računa skitanje po prodavnicama i po kineskom trzznom centru? Uh tamo je na onom gornjem nivou starog dela, pravi pakao. Kako oni ljudi tamo izdrže?

Hahhah, ti jedeš po istom principu kao ja kad hoću da smršam... Ujutru voće (doduše ja pojedem kilo voća), pa za koji sat ručak (meso, sir, povrće, čorba ili nešto kuvano ali bez prejedanja) i nema večere ali moram nešto slatko obavezno...:) Ali samo da mi u vidokrugu nije plazma pošto ako se nađe za par minuta nestaje...

Umm,ja slatkise obozavam,a najvise bombone i sladolede....Ali,za danas nema vise jela :)....Um,dok drzite dijetu,ne pijete alkohol?

Dobar dan, ja sam danas celo pre podne u pokretu, pa nisam uspela da se pridržavam moje un dijete, ali nisam puno ni jela. S obzirom da sam juče iskombinovala sve dane, ni danas se ne pridržavam propisa. Za doručak užinu i ručak sam jela kajsije koje sam ponela od kuće. Posle sam popila hladnu kafu, a sad pijuckam jogood od kajsije. Sva sam u istom stilu - kajsije. Pojela sam i nekoliko krekera. Ako uveče ne preteram, ovo će biti u redu. A sutra voćni dan, to ću morati da ispoštujem. Mada mi je vikend uvek problematičan.
I da, devojke, treba vežbati. Lepo je to da se skinu kile dijetom, ali da bi to sve lepo izgledalo mora da se zategne i oblikuje. Odlično znam ovu teoriju, a nikad u životu nisam bila neaktivnija. Jel se računa skitanje po prodavnicama i po kineskom trzznom centru? Uh tamo je na onom gornjem nivou starog dela, pravi pakao. Kako oni ljudi tamo izdrže?

Joj,blago tebi kad mozes samo to da jedes....Pa,prakticno si samo voce jela cijeli dan....zavidim ti.

Ja mogu da se uzdržim od slatkiša, ako ne počnem. Ja ne mogu da uzmem jednu kockicu čokolade. Radije neću ni tu jednu, ako ne smem da pojedem bar dva reda.
Što se tiče današnjeg dana, tako je ispalo.
A po ovoj dijeti koju nas nekoliko ovde držimo, imamo jedan dan kad samo jedemo voće... To sad leti, kad ima raznog voća i kad je toplo, uopšte nije teško. Mada moram da priznam da me spasavaju bademi. Kad osetim potrebu za nečim konkretnijim pogrickam par komada.. ali sa njima ne treba preterivati jer su dosta kalorični.

Alkohol ne bi trebalo da se pije jer je i on kaloričan.

Ćao svima!!!
ja se danas baš nekako pozitivno osećam
vidi se da sam smršala, aki na nekim čudnim mestima: na zglobovima šake i stopala, na listovima, mišicama, struku...

bademi i mene spašavaju, a baš sam gledala koliko ih pojedem:100 grama mi trajalo deset dana-
pa da su ne znam koliko kalorični...

alkohol nikako ne ide kad si na dijeti

veštičice, idi na plivanje, ništa bolje za to malo celulita

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back