Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hvala :)
Pa nisu potrebne svima naravno, ali se sa njima mnogo lakše ispravljaju zubi, posebno kad si stariji - tada ona noćna ne pomaže. Meni ta noćna nije ni ovako pomogla, jer je nisam redovno nosila
Ne verujem da ih iko stavlja iz fazona, jer su jako skupe, i treba da se nose minimum godinu dana...

Bravo Afro, :klap: važno da se prva cifra promenila. Odma to nije 70 nego 60, a ono 9 nije tako upadljivo.
Nadam se da ću i ja doživeti da promenim prvu cifru, sa 6 (61), na 5 (59).... Izgleda tako malo, a tako je teško dostižno :(

Bravo Afro, :klap: važno da se prva cifra promenila. Odma to nije 70 nego 60, a ono 9 nije tako upadljivo.
Nadam se da ću i ja doživeti da promenim prvu cifru, sa 6 (61), na 5 (59).... Izgleda tako malo, a tako je teško dostižno :(

....hvala...;)
....jao...61....pa ja bi bila presretna da dođem do 62-3...što je mislim baš jako
teško izvodljivo...ali guraću pa dokle stignem...sad sam sve sigurnija da mogu,
i da će se rezultati videti...naravno već sve zanate koliko me davi štitna, i svaki
pomak je veliki uspeh za mene.....:confused:

Ja tek sad videh ovo. Bravo affro :klap: :)

Oktrij nam (mi :lol:) tajnu ;)

...koja tajna sestro slatka...:lol:...pogledaj od kad se mučim da skinem bar
neko kilce....i koliko sam jabuka pojela, jedna dobra piljara ih toliko nije prodala
zadnjih godinu dana....
...izbacila sam večeru...pa me onda Krisi grdila...:rumenko:kaže ne valja tako,
mora nešto...e ja onda čašu mleka,jogurta...i opet jabuke...beli hleb zaboravila,
slatkiše samo u retkim prilikama...kad me spopadne nemoć..i tako....:think:

Svaka cast :worth:

Meni svi kazu da sam oslabila
kad danas probam pantalone od prosle god i isto :rumenko:
Kad nisam poludela :dash:

Ne znam u cemu je problem, stvarno ne jedem mnogo a ni kaloricno...

...tako je i meni bilo....sve isto...ali bitno je da počneš bolje da se osećaš...:heart:
...i gledam se danas u ogledalu...već sam rekla ja sebi izgledam isto....ali drugi
vide te pomeke....
...ko reče večeras..to je zato što se stalno gledamo....:lol:
...samo ne odustaj...ja jedva čekam, pune pijace povrća..e onda će morati da
se vidi baš...ustvari, onda ću sigurno i ja videti.....:think:

Eh, konacno i ja da se pohvalim...jutros sam se merila ...-2 kg.

Konacno barem nesto, pa makar to bila i samo voda :worth:

Inace, dorucak 1 i po banana. Jela sam ovih dana pomorandze i jabuke, ali ne mogu vise.

Sa rucak planiram 3 male kifle, a za veceru ne znam :roll: Nesto od cega mi nece biti muka,...... samo jos da otkrijem sta je to.

Za vocni dan sam se snasla, kad stomak odbije saradnju, pojedem par listova svezeg kupusa ili pola sargarepe. Nije voce, al bas me briga....... Ili to ili odustajem.

Inace, htedoh da pitam, posto ja ustajem u 5, oko 9 crkavam od gladi tako da tada doruckujem. E onda rucam oko 12-1, tako mi odgovara zbog posla i veceram oko 5-6 popodne. Da li je to dobar raspored?
(pre dorucka i posle vecere samo voda i kafa bez secera)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back