Podrška za dijetu 3

• Začetnik teme Začetnik teme Afroo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kvinsi sredila liniju, retko svraća. Ljubinka sredila liniju, otišla, postala broj. Ja nisam sredila liniju, ali retko svraćam, jer gde sam - tu sam.
Ali sam došla da vam pokažem dve mene, u razmaku od dve godine. Možda me progura još malo, možda dobijem još stimulansa.
Pogledajte prilog 941419
Vidi se ogromna promena u odnosu na pre dve godine :D
Sada uđe sporije, ali si se dosta preoblikovala.
Nisam znala da je ljubinka napustila forum.

Boki, u tome je fazon što ja imam 13kg manje, a još ne mogu sve da obučem. Neće obimi ni da mrdnu. Svaki gram koji padne, vidi mi se na licu. :(
Faca sve ispijenija, a stomačina ne mrda. Obim struka 91cm. Ej bre, skoro metar. :sad2:
To je stvarno mnogo, nema druge, nego nastavi šta si započela.
Smatramo da je pacijent gojazan ukoliko je njegov “indeks telesne mase “ – ITM (“body mass index”-BMI) veći od 30 kg/m² – ili ima obim struka veći od 80 cm za osobe ženskog i veći od 94 cm za osobe muškog pola.

Odakle da počnem, a da ne uključim višestruko citiranje, pa vas iznerviram. :malav:
Botox, do sada sam vežbala sa po 2kg. Nism smela da kupim bučice od 4kg, mislila sam biće mi teške. Ali sam se zeznula. Sada jedino ove da prodam, pa kupim teže. Nije isto kada vežbaš sam kod kuće, i kada ideš negde, i neko te nadgleda. Pitaj boga kako ja radim vežbe.
Poslednje dve nedelje sam uplatila online treninge preko Zoom aplikacije. Dosta su teži od svega što sam do sada probala. Traju sat vremena, i dobro se umorim.
Ja nisam građena tako da imam istaknut struk. Ni kada sam imala 15kg manje nego što imam sada nisam bila uska u struku. Tako da ovo da se žena smatra gojaznom ako joj je struk preko 80cm u mom slučaju ne pije vodu. A tih 80cm su za mene trenutno misaona imenica. :(
Bambi, ne znam ništa o tim tipovima stomaka, ali ovaj moj je, rekla bih, od masnoće. Velik je i mekan, i ne pronalazim rešenje da ga eliminišem.
Visoka sam 171 - 172cm, kako me ko izmeri, ali imam duge noge pa mi možda to izvlači figuru.

Najteze se skidaju masnoce sa stomaka prouzrokovane hormonima.
A taj hormonski stomak se moze prepoznati po tome sto ide i nisko, tj. stvaraju se masnoce i na putu prema...gospodjici. Malo, ne puno, ali onaj ko ima takav stomak obicno primeti promenu. A tipicno je za zene. Muskarci s tim nemaju problema. Nepravda! :)

Od čega god da su nagomilane masnoće na jednom mestu, kad se skine ukupan procenat masnoće u telu smanjiće se i te problematične zone. Nekom se višak rasporedi svuda podjednako a nekom gomila na jednom mestu. Višak je višak, u oba slučaja. Malo drugačije izgleda, ali je i onda višak.
689a0c5fb6ed6032f100f4a38f0c1c14.jpg

Poslednja izmena:
Od čega god da su nagomilane masnoće na jednom mestu, kad se skine ukupan procenat masnoće u telu smanjiće se i te problematične zone. Nekom se višak rasporedi svuda podjednako a nekom gomila na jednom mestu. Višak je višak, u oba slučaja. Malo drugačije izgleda, ali je i onda višak.Pogledajte prilog 941852
Ја сам овај средњи тип са друге слике. Само задњица и бутине бујају када се гојим.

Taj tip gojenja kao kod Bogi i Kvinsi ima prednosti, stomak je uvek ravan, bez sala. To je za mene neostvarivo, uvek imam jastučić.:aha:
На страну што се ми тако гојимо, али кажу да је најопаснији овај први, када се гоји у стомаку, леђима и грудима. Да то највише оптерећује срце и ствара друге здравствене проблеме. Ми, крушке смо најмање здравствено угожене.

• Podržavam
Reactions: Em.
Зато се ја љутим на маму када ноћу устаје да једе и купује небулозе. Њој су ноге увек лепе, али добија стомак и на леђима као да има подочњаке онда, онако јој се таложи у облику бркова.

Ta gradja ima najmanje visceralnih masti pa se dobro drze kod problema pritiska, dijabetesa.
Ja za razliku od njih imam i listove. Morala bih bas mnogo da smrsam da bi mi listovi bili tanki.
Imam i ja jake listove, ali su to mišići. Na nogama nemam mnogo masnog tkiva, na cevanici jedva mogu da uštinem nešto, a i to je samo koža. Tako da mi je potkolenica prilično "oštra", lepo se ocrtava kost. A to je jako nezgodno kad se udarim, nema šta da ublaži udarac :lol:

Imam i ja jake listove, ali su to mišići. Na nogama nemam mnogo masnog tkiva, na cevanici jedva mogu da uštinem nešto, a i to je samo koža. Tako da mi je potkolenica prilično "oštra", lepo se ocrtava kost. A to je jako nezgodno kad se udarim, nema šta da ublaži udarac :lol:
To je potpuno drugaciji izgled. Misicav list je visoko postavljen. Mastan list krece od zgloba. Zato se ja salim da nemam noge nego stubove.
Probala sam da ih istopim, to jos gore izgleda kada utreniram misice a ne licim ni na sta ako se istopim toliko da oni odu na neku vizuelno lijepu liniju. Zato sam od toga digla ruke.

To je potpuno drugaciji izgled. Misicav list je visoko postavljen. Mastan list krece od zgloba. Zato se ja salim da nemam noge nego stubove.
Probala sam da ih istopim, to jos gore izgleda kada utreniram misice a ne licim ni na sta ako se istopim toliko da oni odu na neku vizuelno lijepu liniju. Zato sam od toga digla ruke.
Građu tela dobijamo, na nama je da održavamo odgovarajuću težinu za taj tip građe. Znam osobu koja se ranije trudila da bude jako vitka, a njena građa je zahtevala veću kilažu. Tek kada je odustala od toga izgleda odlično, ima idealnu težinu za nju.

Ja sam ili srednji ili zadnji tip, kako se uzme. Imam debele listove, ali oni se ne mijenjaju, stalno su isti. Kad se debljam sve ide u zadnjicu i butine, a kad mršavim prvo gornji dio mršavi. Grudi nemam, rebra i ključna kost se ocrtavaju, a donji dio ima i viška.

Upravo to. Onda imamo isti tip građe. :)

Back