Podrska za dijetu 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam od polovine juna do sada u minusu 8kg. Valjda zato što ne mršavim naglo, malo ljudi primećuje da sam izmršavila. Vidi se, i ja vidim po garderobi, ali valjda zato što je postepeno, nikom se ne čini da sam mršavija.

Немој много са људима да причаш о томе. На околину мислим. Ћути и терај своје.

Немој много са људима да причаш о томе. На околину мислим. Ћути и терај своје.
Ni ne pričam. Nisam htela ni mojoj mami da kažem, dok sama nije primetila. Ni komšinici sa kojom se najčešće viđam.
Ćutim, jedem kako jedem, vežbam i guram. Sve mi je postalo rutina, i nemam nikakve ispade tipa nekontrolisanog ždranja.
Za sada mi je plan da ovako izdržim do kraja godine, pa koliko god da skinem kg, biću zadovoljna . Jer ja sam već sada zadovoljna kako izgledam i kako mi stoji ono što mogu da obučem.
Definitivno ne želim da se vratim na staro, i učiniću sve da promenim navike.

Stanje isto, nisam se ugojila, a sasvim fino i izgledam, ja sam zadovoljna
Bližim se cilju, a najbitnije nema više gojenja ni kad jedem normalno, jer jedem relativno malo a često
Ubrzao se metabolizam u odnosu na period pre mog načina ishrane i to značajno
Nisam više otečena i naduta, imam uredne stolice, a stalno sam na nivou ili da sam malko gladna ili da sam flat bez ikakve težine u želucu
Postigla sam ono što mi je bilo najbitnije u isto vreme da jedem i da se ne gojim, a kilaža se polako spušta
Ovo je održivo rešenje jer praktično vodim sasvim normalan život uz određene manje korekcije

Stanje isto, nisam se ugojila, a sasvim fino i izgledam, ja sam zadovoljna
Bližim se cilju, a najbitnije nema više gojenja ni kad jedem normalno, jer jedem relativno malo a često
Ubrzao se metabolizam u odnosu na period pre mog načina ishrane i to značajno
Nisam više otečena i naduta, imam uredne stolice, a stalno sam na nivou ili da sam malko gladna ili da sam flat bez ikakve težine u želucu
Postigla sam ono što mi je bilo najbitnije u isto vreme da jedem i da se ne gojim, a kilaža se polako spušta
Ovo je održivo rešenje jer praktično vodim sasvim normalan život uz određene manje korekcije
bas lijepo sto si to podijelila sa nama! kakve koegzistencije su? <3

Četvrtak, dan za merenje. U odnosu na prošlu nedelju - 1,4kg (juhuuuu), i po 2cm u struku i kukovima. Za deset nedelja - 9,9kg. :lol: Biće pica ovih dana. :vatromet:

Prilozi

• 1598500385770_copy_800x800.jpg
    1598500385770_copy_800x800.jpg
    85,7 KB · Pregleda: 75
  • 1598500428653_copy_800x800.jpg
    1598500428653_copy_800x800.jpg
    85,7 KB · Pregleda: 75
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back