Podrska za dijetu 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja upravo tako sada jedem. Skoro sve, u ograničenim količinama. Bez slatkiša, naravno. Bez grickalica i grickanja između obroka.
Sve dosadašnje dijete su me smorile što zbog posebnog pripremanja obroka, što zbog rigoroznog režima.
Samo, malo mi je 1kg mesečno. :rida:
Pa demoralisaću se, i poslati sve dođavola.
Nije malo, to je dobro. Dok god si u minusu odlično držiš dijetu!

Ja upravo tako sada jedem. Skoro sve, u ograničenim količinama. Bez slatkiša, naravno. Bez grickalica i grickanja između obroka.
Sve dosadašnje dijete su me smorile što zbog posebnog pripremanja obroka, što zbog rigoroznog režima.
Нећеш. Важно је да иде доле. Где уопште журиш? Када се сви угојимо, ти ћеш бити фит :)

A ti nemoj da posmatraš na mesečnom nego na godišnjem nivou. To je 12 kg, što uopšte nije loše, ako će da ostanu u minusu.
Tako ja na to gledam. Teoretski uglavnom.

U pravu ste svi.
Ali ja nisam nestrpljiva da skinem kg, da bih prestala sa dijetom i vežbanjem.
Nestrpljiva sam da vidim da li ću uspeti, i kako ću tada izgledati.
A želim da se ovako hranim i vežbam i dalje.
Ti si već uspela, smanjuje ti se kilaža, vežbaš, istrajavaš.:super:

Možda bi ti bilo lakše da sebi daš cilj da oslabiš bar malo svake nedelje, bitno je da je u minusu. I onda se svake nedelje raduješ. A koliko će to biti na kraju i kada ćeš stati sa dijetom i nastaviti samo sa održavanjem težine nije ni bitno. Ideš dok ti prija, dok si zadovoljna, i onda staneš.

Posle je bitno proveravati težinu, zato je neophodno stalno merenje. Zacrtaš limit preko kojeg ne ideš, a ako si blizu vratiš se na redukovanu ishranu kratak period.

Vaga je covekov neprijatelj.
Ja da idem na dijetu, merila bih se jednom mesecno.
Jednom nedeljno je previse, i za novorodjence a ne zenu, hormnone, vrucine, vodu, oticanja, rad, leto, lubenice itd... nije merodavno.
Isto tako, jesi se merila pre ili posle jela, pre ili posle praznjenja besike/d.creva, ujutru ili uvece, sta si jela uvece...
Ne gledajte samo vagu, gledajte ogledalo i slusajte sebe.

Ovo napisah jer vidim da je svaki gram vazan.
A ipak mislim da je vase poimanje sebe najbitnije. :heart:

Zd, samo napred! :zag:

Vaga je covekov neprijatelj.
Ja da idem na dijetu, merila bih se jednom mesecno.
Jednom nedeljno je previse, i za novorodjence a ne zenu, hormnone, vrucine, vodu, oticanja, rad, leto, lubenice itd... nije merodavno.
Isto tako, jesi se merila pre ili posle jela, pre ili posle praznjenja besike/d.creva, ujutru ili uvece, sta si jela uvece...
Ne gledajte samo vagu, gledajte ogledalo i slusajte sebe.

Ovo napisah jer vidim da je svaki gram vazan.
A ipak mislim da je vase poimanje sebe najbitnije. :heart:

Zd, samo napred! :zag:
Vidi se da se ne meriš redovno. To se radi uvek pod istim uslovima. Ogledalo vara jer se navikneš na sebe, postepeno se gojiš. Vaga ne vara, toliko je koliko je.

Vidi se da se ne meriš redovno. To se radi uvek pod istim uslovima. Ogledalo vara jer se navikneš na sebe, postepeno se gojiš. Vaga ne vara, toliko je koliko je.
Ja se ne merim i nemam vagu evo vec 15 godina.
Ali znam dosta o merenju beba. I o tome kako vaga vara.

Ogledalo moze, ali garderoba i osecaj ne.

PS. Sad si me setila na mog tatu, kad smo jednom u stanu posle rucka, izvadila mama vagu i kao da se izmerimo, zezamo se... stanem ja, ono recimo 55kg a meni puno, jao kao Jao Boze moram smrsati :lol:
Tek cujes mog tatu koji uvek hoce da me utesi:”Ma nemoguce, nije vaga tacna a i meris se obucena.” Rekoh:”Pa tata ne smem ni da pitam jel se ti meris go?” :rotf:

Ja se ne merim i nemam vagu evo vec 15 godina.
Ali znam dosta o merenju beba. I o tome kako vaga vara.

Ogledalo moze, ali garderoba i osecaj ne.

PS. Sad si me setila na mog tatu, kad smo jednom u stanu posle rucka, izvadila mama vagu i kao da se izmerimo, zezamo se... stanem ja, ono recimo 55kg a meni puno, jao kao Jao Boze moram smrsati :lol:
Tek cujes mog tatu koji uvek hoce da me utesi:”Ma nemoguce, nije vaga tacna a i meris se obucena.” Rekoh:”Pa tata ne smem ni da pitam jel se ti meris go?” :rotf:
Pa ti si tek na početku 30-ih. Do sada ti nije ni trebala vaga. Nabavi je na vreme, trebaće ti jednom.

Ја се мерим. Пре сам била опседнута, мерила сам се свако јутро, и штрецала због 200 грама.
Више не. Када се сетим, можда једном недељно. И мислим да је то важно.
Увек сам се питала како се људи угоје 5-10-15 кг. Није смак света, али је боље стати када видиш да се пење него натоварити кости. Чисто као превентива.

-3.5kg, stigla sam do cilja, 70kg :D

Vaga.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back