Podrska za dijetu 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Чему толико одушевљење, жена само одржава форму, није спала са 150 кила на 70.
Nekada je 2 kg najteze skinuti :malav: ili npr.1,5 :aha:
Hormoni vazda ide ta kila gore dole, primetis je... :roll:
Zato je najveci uspeh kad dovedes ishranu u balans, kile ce otici, ali ces se ti osecati lakse ...

A ne kao ja koja zadnjih 7 dana jedem tople sendvice u 01h :rida: ujutru se osecam kao slonica fuj

-3.5kg, stigla sam do cilja, 70kg :D

Vaga.jpg
Imas super procenat misica s obzirom da sada ne treniras I da nisi tinejdzer.
Kada smo imali sistematski na osnovu ovih parametara su definisali ko ima redovne obroke. Ko ima naviku da preskace obroke imao je los odnos masti I misica I neku foru sa kolicinom vode koju nisam razumela.

Ne znam koliko ove kucne vage to realno mjere a koliko je otprilike. Vidis li razlike u odnosima periodicno?

Da stangla cokolade goji, mnogi bi se kotrljali ulicom. :lol:
Svaka hrana goji ako ti je višak u odnosu na potrošnju. Odričeš se onoga za šta smatraš da ti je najmanje potrebno organizmu, moj izbor je pao na čokoladu. Mogla sam se odreći jednog jajeta dnevno, ili npr.sira, a to nisam htela. Mislim da mi je baš ta čokolada bila višak.

Imas super procenat misica s obzirom da sada ne treniras I da nisi tinejdzer.
Kada smo imali sistematski na osnovu ovih parametara su definisali ko ima redovne obroke. Ko ima naviku da preskace obroke imao je los odnos masti I misica I neku foru sa kolicinom vode koju nisam razumela.

Ne znam koliko ove kucne vage to realno mjere a koliko je otprilike. Vidis li razlike u odnosima periodicno?
Procenat mišića mi je visok a masnoća idealna po nekim tabelama, kad uzmem u obzir moje godine.

Meni su promene koje mi vaga pokazuje u % sasvim logične, jedino ne znam da li bi i neka druga pokazala iste vrednosti.Nisam se nigde drugo merila.

Svaka hrana goji ako ti je višak u odnosu na potrošnju. Odričeš se onoga za šta smatraš da ti je najmanje potrebno organizmu, moj izbor je pao na čokoladu. Mogla sam se odreći jednog jajeta dnevno, ili npr.sira, a to nisam htela. Mislim da mi je baš ta čokolada bila višak.

...@....
Kapiram dijete i sve (podrska), ali mi je opsesivno vaganje i racunanje van pameti. Jedno jaje! Ej, jedno jaje menja nesto.
To je u rangu onih izgubljenih 100 g. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back