86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
Делимо исту страст.Zamisli najbolju pa ćeš shvatiti koliko je bilo teško.![]()
Не волим ништа чоколадно, сладолед, колаче, филове,... Али чисту, праву, квалитетну чоколаду, да ми се коцкица по коцкица топе... Мммм...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Делимо исту страст.Zamisli najbolju pa ćeš shvatiti koliko je bilo teško.![]()
Nekada je 2 kg najteze skinutiЧему толико одушевљење, жена само одржава форму, није спала са 150 кила на 70.
ili npr.1,5
ujutru se osecam kao slonica fujJa ne volim pivo, nema šanse da ga pijem, ali razumem da ga neko voli i prija mu.Замишљам али опет не разумем да је некоме потребно више од једне штангле дневно.
Meni je problem što ne volim da se najedem, prijaju mi manje količine hrane.
Ja ne volim pivo, nema šanse da ga pijem, ali razumem da ga neko voli i prija mu.
To nisam ni rekla, popiješ jedno normalno pakovanje. Ja sam jela po 50gr čokolade.Ја волим пиво али не пијем пет лименки дневно. Мислим да се разумемо
To nisam ni rekla, popiješ jedno normalno pakovanje. Ja sam jela po 50gr čokolade.
Nije strašno, ali mi je očigledno negde u ishrani bilo viška čim mi se povećavala težina.Шта је у томе тако страшно. То се потроши за сат активности.
Nije strašno, ali mi je očigledno negde u ishrani bilo viška čim mi se povećavala težina.

Ali ovo je tema za podršku u toku dijete. Zato, pruži podršku, ne osuđuj.Има људи који је једу у ненормалним количинама, зато кажем.
Ali ovo je tema za podršku u toku dijete. Zato, pruži podršku, ne osuđuj.
Ljude koji jedu previše čokolade, na ovoj strani.Кога сам осудила?

Ljude koji jedu previše čokolade, na ovoj strani.
Na prošloj kažeš da nema mesta oduševljenju jer se Em nije prepolovila. Pa da ne razumeš kako nekom treba više od jedne štangle dnevno.... Mrzi me dalje da nabrajam, ali to nije podrška.

Imas super procenat misica s obzirom da sada ne treniras I da nisi tinejdzer.-3.5kg, stigla sam do cilja, 70kg
![]()
Svaka hrana goji ako ti je višak u odnosu na potrošnju. Odričeš se onoga za šta smatraš da ti je najmanje potrebno organizmu, moj izbor je pao na čokoladu. Mogla sam se odreći jednog jajeta dnevno, ili npr.sira, a to nisam htela. Mislim da mi je baš ta čokolada bila višak.Da stangla cokolade goji, mnogi bi se kotrljali ulicom.![]()
Procenat mišića mi je visok a masnoća idealna po nekim tabelama, kad uzmem u obzir moje godine.Imas super procenat misica s obzirom da sada ne treniras I da nisi tinejdzer.
Kada smo imali sistematski na osnovu ovih parametara su definisali ko ima redovne obroke. Ko ima naviku da preskace obroke imao je los odnos masti I misica I neku foru sa kolicinom vode koju nisam razumela.
Ne znam koliko ove kucne vage to realno mjere a koliko je otprilike. Vidis li razlike u odnosima periodicno?
Svaka hrana goji ako ti je višak u odnosu na potrošnju. Odričeš se onoga za šta smatraš da ti je najmanje potrebno organizmu, moj izbor je pao na čokoladu. Mogla sam se odreći jednog jajeta dnevno, ili npr.sira, a to nisam htela. Mislim da mi je baš ta čokolada bila višak.

Meni bi to jedno jaje dnevno mnogo promenilo, jer samo po jedno i jedem dnevno....@....
Kapiram dijete i sve (podrska), ali mi je opsesivno vaganje i racunanje van pameti. Jedno jaje! Ej, jedno jaje menja nesto.
To je u rangu onih izgubljenih 100 g.![]()