Podrska za dijetu 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
idem za praznike u centralnu srbiju, kod tazbine.

kvaka je u tome sto sam na kontrolisanom rezimu ishrane koji iskljucuje sve one lepe stvari i alkohol, koji se sluze u takvim prilikama.

izazov je onako, ne preveliki jer sam vec 32. dan na rezimu, pa mi se ne kvari ovo sto sam zapoceo.

idem za praznike u centralnu srbiju, kod tazbine.

kvaka je u tome sto sam na kontrolisanom rezimu ishrane koji iskljucuje sve one lepe stvari i alkohol, koji se sluze u takvim prilikama.

izazov je onako, ne preveliki jer sam vec 32. dan na rezimu, pa mi se ne kvari ovo sto sam zapoceo.

bravo za istrajnost
ali i ako ta dva dana napravis izlet u rezimu, a onda se vratis na staro nece da bude veliki ispad

kod mene to ne moze, popusti jednom, a ono se osladi...

doduse mogu da jedem ono sto ide kao prilog, sir, povrce, cak i malo krompira, mozda i junetina i sl.

vazno je ne jesti testa, masno, slatko i ne piti alkohol.

sto se tice dijete nisam strogo zacrtao ali bilo bi dobro da doguram do prvog maja

kod mene to ne moze, popusti jednom, a ono se osladi...

doduse mogu da jedem ono sto ide kao prilog, sir, povrce, cak i malo krompira, mozda i junetina i sl.

vazno je ne jesti testa, masno, slatko i ne piti alkohol.

sto se tice dijete nisam strogo zacrtao ali bilo bi dobro da doguram do prvog maja

Ahahaha, tako sam i ja na posebnom režimu, ništa testo, ništa slatko, ništa večera do prvog maja.
Devetog mi se brat ženi, red je da budem ofinger za bratovu svadbu :)))))

- - - - - - - - - -

Mada, meni treba puno da se pokrenem al kad se pokrenem onda ne odustajem.
Prošli put sam nekoliko godina bila u tom fazonu i bilo mi je divno, posle sam se nešto izbezobrazila al dobro, čovek je kvarljiva roba :))))

Ahahaha, tako sam i ja na posebnom režimu, ništa testo, ništa slatko, ništa večera do prvog maja.

- - - - - - - - - -

Prošli put sam nekoliko godina bila u tom fazonu i bilo mi je divno, posle sam se nešto izbezobrazila al dobro, čovek je kvarljiva roba :))))

danas majkoooo zeniiis ricard gira zeniiiis ricard giraaaaa :))))))))))))))))))))

E a meni se 26. aprila venčava omiljeni bratanac. U to ime, u petak 13 - og, rešila sam da nešto promenim u svom jelovniku. Navijajte za mene.

U to ime navijamo! :zag:

A sutra mi dolaze oni krasni gosti, napravila danas neke mafine, pogledala ih čežnjivo nisam a ne nešto više :))))
Nije mi frka sada, zainatila sam se, čak sam i čitave monologe za buduće odlaske kod svekrve smislila i čitavu lepezu odbijanja svih njenih đakonija na fine i manje fine načine.
I jako uživam u svojim malim imaginarnim pobedama :)))))

- - - - - - - - - -

gde ima volje ima i rezultata.

ja sam se dugo nakanjivao, i eto ...krenulo je

oko nacina ishrane znam sve sto mi treba,, to mi nije tesko, so far

10997728_389943127797168_3205638475219512998_n.jpg

Pa to ti je odličan tempo, skoro kilogram mesečno, ni ne osetiš a ipak se nešto desi.
Jesi li hteo da smršaš ili ti se desilo? :))))

Ja sam skinula 2kg + početna dva koja ni ne računam, sad već osećam da radim nešto pametno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back