dive
Legenda
- Poruka
- 61.256
Zene samo cepajte cokoladu i cucnjeve u teretani, ima da bude dobra guza![]()
guza ko meduza

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zene samo cepajte cokoladu i cucnjeve u teretani, ima da bude dobra guza![]()

guza ko meduza![]()
al ti dlakav decko

nije mi decko, forumas je
al je super, taman kako treba![]()

postavljas sliku forumasa na avatar?![]()

забрањено је бежати са часа као и постављање слика других чланова форума

pa nije ako ti forumas sam ustupi fotografiju![]()
idem za praznike u centralnu srbiju, kod tazbine.
kvaka je u tome sto sam na kontrolisanom rezimu ishrane koji iskljucuje sve one lepe stvari i alkohol, koji se sluze u takvim prilikama.
izazov je onako, ne preveliki jer sam vec 32. dan na rezimu, pa mi se ne kvari ovo sto sam zapoceo.
kod mene to ne moze, popusti jednom, a ono se osladi...
doduse mogu da jedem ono sto ide kao prilog, sir, povrce, cak i malo krompira, mozda i junetina i sl.
vazno je ne jesti testa, masno, slatko i ne piti alkohol.
sto se tice dijete nisam strogo zacrtao ali bilo bi dobro da doguram do prvog maja
))))
)))Ahahaha, tako sam i ja na posebnom režimu, ništa testo, ništa slatko, ništa večera do prvog maja.
Devetog mi se brat ženi, red je da budem ofinger za bratovu svadbu))))
- - - - - - - - - -
Mada, meni treba puno da se pokrenem al kad se pokrenem onda ne odustajem.
Prošli put sam nekoliko godina bila u tom fazonu i bilo mi je divno, posle sam se nešto izbezobrazila al dobro, čovek je kvarljiva roba)))
)))))))))))))))))))E a meni se 26. aprila venčava omiljeni bratanac. U to ime, u petak 13 - og, rešila sam da nešto promenim u svom jelovniku. Navijajte za mene.

E a meni se 26. aprila venčava omiljeni bratanac. U to ime, u petak 13 - og, rešila sam da nešto promenim u svom jelovniku. Navijajte za mene.

)))
))))
Ahahaha, tako sam i ja na posebnom režimu, ništa testo, ništa slatko, ništa večera do prvog maja.
Devetog mi se brat ženi, red je da budem ofinger za bratovu svadbu))))
- - - - - - - - - -
Mada, meni treba puno da se pokrenem al kad se pokrenem onda ne odustajem.
Prošli put sam nekoliko godina bila u tom fazonu i bilo mi je divno, posle sam se nešto izbezobrazila al dobro, čovek je kvarljiva roba)))
)))