Afro, sve ima jo - jo efekat. Nažalost. Onaj ko ima problema sa kilogramima, ne sme da se opušta uopšte. Jednostavno mora da shvati dijetalan način ishrane kao način života, tako da se ponaša i ne odstupa. Sistem, sada se hranim po dijetetskom režimu, pa ću onda jedno vreme da brljam, mora da dovede do vraćanja kilogrma, neretko i da se doda još koji. Grozno zvuči, ali tako je.
Baš zbog toga ja prva nisam neko ko može da se hrani po pravilima. Ja uopšte neću ni da razmišljam da nikada ne mogu da jedem mlevene plazme i mleka. Da ne mogu da jedem torte. Da ne mogu da jedem pogačice, kiflice, lepinjice, sva ta divna testa koja pravim. Zato jedem, jedem, jedem, usvinjim se, pa rešim da se dovedem u red. I dok se ne uvedem u red, budem disciplinovana, ali samo razmišljam šta ću sve praviti i jesti kada prestanem sa dijetom.
Užasna sam, znam, ali to sam ja.
..ajde da citiram samo tebe, da ne idem u sitna crevca...
..nije bilo jo jo efekta kad sam skinula kilazu fizickim radom, i od tad do sad nesto ne znam da sam imala ovoliko kiloglama, mada nemam ni pojma koliko ih imam
samo vidim da mi je stomak veci, a to je garant opet od stitne, a ne od mog bas toliko nekontrolisanog jela,,,ali i od toga je sigurno u velikoj meri...od kad sam dobila
ovaj Vertigo, cela dva meseca je trebalo da mirujem, ja nisam, ali sam se jako slabo ili nikako kretala, a i to kretanje je bilo kao da imam 100 godina, jer sam bial
jako nestabilna na nogama, zanosilao me i bilo me je strah da ne padnem..kako da se ne ugojis kad si obrni okreni tu u 40kv ..ma sta da sam radila opet bi se ugojila
jedino da sam bas neki teksi rezim uvela. ...sto naravno nije bio slucaj...
...kad sam otisla deca su se odusevila kako sam fino "sredila"liniju, e to nije dugo grajalo jer je ipak trebalo i fizicke ativnosti da bi se to odrzalo, plus sto kod njih
ne mogu da sprovedem rezim koji ovde sama mogu, bez obzira i sto je povrce skuplje zimi, za mene samu sto god da kupim traje prilicni broj dana..
..nema veze, oni su tu jos do kraja nedelje, a onda ja krecem puno disciplinovanije u skidanje tih viskova...ali i na kontrolu kod endokrinologa i sve ostalo sto je
potrebno da saznam da li je visak ipak od nefunkcionisanja stitne ili se ja to samo tesim...
...testo ne jedem, girckalice ne jedem, gazirano ne pijem, a ni ostale sokove...hleb i dalje jedem samo za dorucak 2 tosta i neku salatu uz to...rucak i vecra su mi
bili kriticni, e sad sam to svela na minimum...pa polako...a moram da uvedem i vise kretanja bar jedan sat dnevno bi bilo pametno...
...negde si napisala da ne bi iz kuhinje izlazila, ja ne bi usla ni kafu da skuvam da ne moram....bas smo razlicite...