- Poruka
- 923
Ал' легнеш по' саХата раније... и опет све на месту!Mda...umesto u 5, ustanem u pola 5 i doruckujem kod kuce.
Bas sjajno vreme za dorucak.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ал' легнеш по' саХата раније... и опет све на месту!Mda...umesto u 5, ustanem u pola 5 i doruckujem kod kuce.
Bas sjajno vreme za dorucak.![]()
Ti stvarno nemas pojma o cemu pricas.
Ал' легнеш по' саХата раније... и опет све на месту!
Ma ne moze to tako bre.
Da doruckujem u 5, a kad da rucam?
Kad vec mislis da je sve na mestu?

sto? bolje ja da pomenem to nego neko ko se stvarno lozi na takve izjave
rucas u 11, veceras u 15 pa u 17 pravac na spavanje (a ujutru na njivu)![]()

Разбацаш оброке с истим временским размаком само померено за пола сата.Ma ne moze to tako bre.
Da doruckujem u 5, a kad da rucam?
Kad vec mislis da je sve na mestu?
Разбацаш оброке с истим временским размаком само померено за пола сата.
Ко да ручак мора бити око подне, некима је у 11 пре подне, некима у 4 после подне, него што устајеш тако рано?
Мсм ја устанем око 6 и пола сата касније нараним Џивину, кад сам држао свиње исто тако(бар у ово доба године), оно да ти реЧем ни животиње не воле да их се буди пре свитања, говеда поготово.

Разбацаш оброке с истим временским размаком само померено за пола сата.
Ко да ручак мора бити око подне, некима је у 11 пре подне, некима у 4 после подне, него што устајеш тако рано?
Мсм ја устанем око 6 и пола сата касније нараним Џивину, кад сам држао свиње исто тако(бар у ово доба године), оно да ти реЧем ни животиње не воле да их се буди пре свитања, говеда поготово.
Pa radim od 7 a zivim daleko.... i ne mogu da imam pauzu za rucak, nego samo za dorucak oko 9.
Rucam u pet kad dodjem kuci. I zamisli sad da doruckujem u 5 ....suludo i neizdrzljivo.
Nema potrebe da objasnjavam dalje, ne mozemo sve da pravimo raspored kad nam odgovara.
Kao kad mi neko kaze...rucak je od 1 do 2.
Pa tad u srbiji mogu da rucaju neradnici, penzioneri i zaludne domacice.
Ni deca ne stignu iz skole do tad![]()

(((
)
(( A taman si lepo smrsao
(Evo da vas utešim
Mesec dana + 7 kila OPA!
Od ponedeljka štrajkujem, sad mi se pali alarm pa cu brzo to da zbacim, jer to nije ono zapečeno salo,
al čisto da se ne jedite!
)
ZAŠTO SE JAPANKE NE DEBLJAJU?
(( A taman si lepo smrsao
(
)
U japanskoj kuhinji nema cokolade i kolaca sa kremom![]()

tako i treba,samo mi umiremo od hrane pusenja i cirke,glupo i zatucano aj da je od sideJer je japanska kultura
Crkni, živi kao rob, nebitan si ti
Bitno je društvo, firma
A ti živi na šaki pirinča i zahvaljuj!
- - - - - - - - - -
Pa nisam Azis je.bote (mada se i azis upicanio), čekaj samo dve nedelje da me vidiš!)
tako i treba,samo mi umiremo od hrane pusenja i cirke,glupo i zatucano aj da je od side