Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...jesi li ti bila kod lekara za to?
...meni u trunoci recimo nije pomagao badem vec limunada...tako blaga topla kao caj...
..probaj da pijes caj od mente blag...a ta zrela banana moze mozda da pomogne, ali je ona teska za varenje...mada
svako je razlicit, meni nista nije tesko, ja mogu sodera s plaze da se nagutam i da nista ne osetim..da neverujes, pu, pu, da se ne ureknem...
bila,glupi su ko q!!!
imala sam helicobacter pilory prosle godine,i sad kao nemam,ali me i dalje zeza,na dozivotnoj sam dijeti
plus ako moze da ne stresiram ,al to ne moze![]()

...ijaaaaaaaaoooo blaS njoj srecnici kad tebe ima, kakva si ti dusa jedna od cOeka <3
Е да, кад једеш строго одвоји угљене хидрате на једну страну и на другу протеине и масти.ne umem,sve se raspada,al sad mi se svidja u hrani,mnogo je ekonomicnije
mislim traje 5 sati
e jedino da trazim ovima sto imaju masinu za motanje![]()
bila,glupi su ko q!!!
imala sam helicobacter pilory prosle godine,i sad kao nemam,ali me i dalje zeza,na dozivotnoj sam dijeti
plus ako moze da ne stresiram ,al to ne moze![]()
))))))))))..ja mislila samo mi imao lekare debile, kad ono i francuzi ne manjkaju po tom pitanju![]()
a da mogli bismo to " 
zeno, majko, kraljice, sta mislis sto djokovic jede bananu dok igra tenis, sigurno zato sto je teska za varenje
nego stvarno drugarice, mozda si trudna!!! ajde cestitamo!!!
meni je brat (lekar) pricao koje analize da im trazim a ona kao "a da mogli bismo to "
inace mi ne bi ni nasli
dakle ja kod lekara i sve vreme s bratom na sms,eto pa vidi![]()
ih bwe, pa sa zadovoljstvom cu da je lijecim, pomogao sam i tezim slucajevima!

..sto ti gledas djokovica, on ne jede bananu dok igra, zagrize malo i mulja po ustima, dal proguta ne vidis, a i ako proguta to je
mali zalogaj, daje energiju znam ja to...kad bi pojeo celu ne bi mogao da igra vise bar ne tako dobro taj mec...
..no dobro ti znas bolje, ajd leci nasu drugaricu, mazi, je pazi je, al nemoj bas da je zoves djole..ne ide mi uz nju nikako
- - - - - - - - - -
...e...qq..qq...sva ti je sreca pa imas brata...al stvarno...
a nemoj odmah skini se da te pregledam
- - - - - - - - - -
pa hocu da kazem izgleda da svakog boli doope,jedino kad lekara istinski interesujes on se potrudi da malo mucne glavom

a nemoj odmah skini se da te pregledam
- - - - - - - - - -
pa hocu da kazem izgleda da svakog boli doope,jedino kad lekara istinski interesujes on se potrudi da malo mucne glavom

Nego Afro, u cemu je fora kod tople limunade?
Razumem dejstvo limuna, ali zasto topla?
...iskreno da ti kazem, bas i ne umem da ti objasnim strucno, ali pomaze pokretanju rada creva od prlike, i neku hemijsku reakciju
u organizmu...e sad kakvu ja ne znam to tamo na fb u grupi bi ti mnogo bolje objasnili, a verovatno i negde pise...
...sve u svemu meni prija, navikla sam vec, ni do sad nisam imala probleme sa zatvorom, a sad ih tek nemam, prija mi ta topla
voda sa limunom...posle toga dorucak, a ja nisam doruckovala od osnovne skole....sad mi je to obavezan i najvazniji obrok, ovo
posle mogu i da zabrljam nesto malo (ne kao danas, danas sam bila nenormalna)..
..a mozda ti i ovde neke devojke koje su i tamo u grupi objasne to sa toplom vodom i limunom...
Hvala ti usvakom slucaju<3
..dodala sam te u grupu na fb, ne moras da sucestvujes, ali imas odlican jelovnik i uputstva o ishrani i toj vodi sa limunom,
i svacem necem...
..ja nisam ni 40% uspvojila, a ipak kg idu lagano dole....
..mozes i da preuzmes knjiugu sa receptima pa opet da prilagodis sebi....
Možeš li da mi kažeš kako se zove ta grupa na fb?

sad sam na 78kg
i teraju me da jedem 
Nego Afro, u cemu je fora kod tople limunade?
Razumem dejstvo limuna, ali zasto topla?

e zene umirem od bolova u stomaku,zeza me kiselina,neka d ne znam da l je prehlada ili se digla kiselina do grla
je l ima nesto sto smiruje,al provereno
Svaki dan po komadic kozijeg sira.
Ako zelis da ukus bude podnosljiviji treba da stoji u onoj vodi od sira.
Nema-nista,moze i bez njega.
Svaki dan po malo sira.
Odvratan je ukus ali resava problem.
Nisam mogla da spavam,kiselina me je budila u pet ujutru,nisam mogla da disem ni smirim zeludac,bukvalno sam povracala kiselinu od nervoze.
Od kada jedem kozji sir nema te preterane kiseline ni kada sam mnogo nervozna,nista.
Fantastican je.
Prvo sam ga jela tako sto progutam komadic uvijen u hleb jer mi je gadno da jedem,sad vec mogu da progutam ovako.
Bitno je svaki dan ga po malo uzimati.
Mislila sam da je laz i mit ali problem mi je resen.