Podrska za dijetu 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jedes kinesku hranu koja je kombinacija uglavnom povrca, mesa i pirinca. Dakle dobre stvari jedes.
Jedes jedan obrok dnevno a uvece kiselo mleko ili sir. Sto je takodje odlicno.
Dakle ti nemas dobru genetiku vec se hranis zdravo. Tako da ti je prvi deo posta u kojem se podsmevas onima koji se lako goje nepotreban.
Nisi nikakvo medicinsko cudo vec se hranis zdravo i zato mrsavis.
Misli o tome.

Hrana u kineskim restoranima je puna MSG-a(Monosodiumglutamate E621),a on je štetan za zdravlje.
Onaj intenzivan ukus u njihovim jelima se postiže sa njim,a omogućuje i da se od sirovina lošijeg(sumnjivog)kvaliteta dobije ukusan obrok.Potražite malo i pročitajte o "sindromu kineskih restorana".
..MSG je povezana sa “sindromom kineskih restorana”: glavobolja, vrtoglavica, bolovi u grudima...

Poslednja izmena:

Pusti dijetu radi ovo.

jedna od 100 000 (ako ne i redje) devojaka/zena je blagoslovena sa prirodnim dupetom takim. ostalo je plastika. za doticnu ne znam da li je plastika ili prirodno.
pgledaj neki video zuzane light. zeni je fitness posao, ali i pored svega toga je isla pod noz jer je htela drugacije telo
onda pogledaj neki video jillian michaels (ona je navodno prirodna), isto joj je fitness posao
ne kazem da su sve koje dobro izgledaju plastika, ali vecina jeste, pa sada ide kako se kome zalomi...

jedna od 100 000 (ako ne i redje) devojaka/zena je blagoslovena sa prirodnim dupetom takim. ostalo je plastika. za doticnu ne znam da li je plastika ili prirodno.
pgledaj neki video zuzane light. zeni je fitness posao, ali i pored svega toga je isla pod noz jer je htela drugacije telo
onda pogledaj neki video jillian michaels (ona je navodno prirodna), isto joj je fitness posao
ne kazem da su sve koje dobro izgledaju plastika, ali vecina jeste, pa sada ide kako se kome zalomi...

Radi ti samo stotinjak cucnjeva 3,4 x sedmicno pa ces viditi plastiku.

Hrana u kineskim restoranima je puna MSG-a(Monosodiumglutamate E621),a on je štetan za zdravlje.
Onaj intenzivan ukus u njihovim jelima se postiže sa njim,a omogućuje i da se od sirovina lošijeg(sumnjivog)kvaliteta dobije ukusan obrok.Potražite malo i pročitajte o "sindromu kineskih restorana".

:eek:

Sad si me naplašila za celu godinu. Ima da jedem samo home made čajnize.

Khm... Recena zenska osoba ima preveliko dOOpe.

inace, u asia food imaju samo beli pirinac, plus sto imaju i slatka jela.

- - - - - - - - - -

ako nista drugo pocnite da mislite u pravcu koliko se garderobe pojede ili neceg drugog, vaznijeg od hrane. :lol: meni jeste cesto zao da dam pare na hranu bas zbog toga.

...pfff...nekako sam povukla iz kuce pa najvise para dajem na hranu i uopste mi nije zao...zao mi je kada platim punu cene neke trange frange garderobe a hranu obozavam, i da kuvam i da jedem, i da razlazem i da slazem, uvek me vuce da probam, kupim najbolje, spremim najzanimljivije...to mi nikad nije bacano vreme&novac:)

Juce sam klopala pljeskavicu,parce przenog mesa,jedan bubac,przena dva jaja i kobasica malo tek da zamirise,jedna guarana i cokoladica.(Prijela mi se,cudno bas).To dodje ceo dan juce.Plus kupus salata(ne podnosim je al* ajde),paprika,zelena salata.I banane danas i ovih dana.

Ne zezam se,poznanica mi jela morske plodove pre neki dan i ostala gladna-nema teorije da se time cimam,450 grama ociscenih lignji je 550 dinara i jos da gladujem jok ja.

Ako vi umrete od kineske klope,ja od moje ko ce da pise ovde :zcepanje: bas i evo smejem se samo tako.

Elem,jedem sve kako pisem i da ponovim-ne zezam nikoga.

Da,srecna 2014.-ta svima i da dovedemo tela do zeljene kilaze u roku koji imamo u planu :zag: :cmok2: .

Poslednja izmena:
Zauz niko tebi ne spori ovo sto jedes niti brani....
...poenta je da svoje pisanije i evidenciju o tome sta jedes maknes sa teme 'podrska za dijetu' jerbo pljeskavicama i przenim bubcima i kobasicama ne pruzas podrsku bilo kome, naprotiv

Zauz niko tebi ne spori ovo sto jedes niti brani....
...poenta je da svoje pisanije i evidenciju o tome sta jedes maknes sa teme 'podrska za dijetu' jerbo pljeskavicama i przenim bubcima i kobasicama ne pruzas podrsku bilo kome, naprotiv
Naravno.

Mislim da treba ljudima pokazati da samo malom regulacijom ishrane i sa vise kretanja mogu da skinu kilazu jer mnogi padnu u depresiju kad cuju da treba da predju na neki drugaciji nacin ishrane umesto da jedu umereno to sto i inace jedu i vise se krecu.

Ja danas postim,red je.Jedem stalno,nemam nikakav osecaj da sam sita ali izdrzavam.

Naravno.

Mislim da treba ljudima pokazati da samo malom regulacijom ishrane i sa vise kretanja mogu da skinu kilazu jer mnogi padnu u depresiju kad cuju da treba da predju na neki drugaciji nacin ishrane umesto da jedu umereno to sto i inace jedu i vise se krecu.

Ja danas postim,red je.Jedem stalno,nemam nikakav osecaj da sam sita ali izdrzavam.

Da, ako imaju preko 20kg viška i jedu za troje.
Ako imaju 5-10kg viška teško da će ih se rešiti na duže staze bez ozbiljnog truda, rada i zalaganja u vidu balansirane i kontrolisane ishrane i znojenja na nekom sportu.

Na stranu što nakon skidanja više od 10kg dobijaš gomilu kože koja visi i atrofiranih mišića ispod i treba ti minimum godinu dana intezivnog vežbanja da koliko-toliko prestaneš da ličiš na šar peja.

a za mineralnu vodu, ne preporucuje se osobama koje imaju visok pritisak jer sadrze natrijum u sebi
natrijum vezuje vodu i podize pritisak u krvnim sudovima jos vise

heba je ubedljivo najukusnija kisela voda jer u sebi sadrzi najvise soli
narocito natrijuma
zato i tera da se pije ko sumanuta
ali zato
minakva nije mnogo losija a ima neuporedivo manje natrijuma koji je ljudima sa visokim pritiskom glavni problem

inace da dodam za tv
znala sam da sam se ugojila
ali ovoliko.....
mislim stala sam na novo kupljenu vagu
i vec danima sam u depresiji
ne zelim da izlazim i da mi bilo ko dolazi...
a tek kad sam posle tri dana krajne redukovane ishrane bez sokova i slatkisa videla da sam 300 grama u plusu
strasno
mislim nisam se usvinjila preko noci pa ne mogu ni da smrsam tako
ali opet
skoro pa gladujem a ono nabacih 300 g....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back