86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
Rolovanu virslu i jogurt oko 13h (jedva stigla),dosla kuci i pojela riblju pastetu,przeno mleveno meso uz sir,senf,kecap.Sjajno,uspela sam da jedem.
Ovo nista nije dijetalno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rolovanu virslu i jogurt oko 13h (jedva stigla),dosla kuci i pojela riblju pastetu,przeno mleveno meso uz sir,senf,kecap.Sjajno,uspela sam da jedem.
Ovo nista nije dijetalno.
ona tvrdi da njoj to uspeva...
nego da te priupitam... ti si visoka cirka 163, a imas ispod 50 kila ili sam se ja mesto istripovala?
Jesam.
mora da si extra slim gradjena. ja sam tvoje visine i tu nesto ispod 60 kila vec delujem anoreksicno :S
doduse sad imam dosta vise, a znacu konacnu stetu tek oko februara

mene i kad mi je tezina pod kontrolim vaga deprimira. jbg zenski mozak oce u niske pedeste kile ali ne ide...

Samo da vam kazem da ja na svojih 166 cm imam 90kg, trenutno.
U stvari, toliko sam imala kad sam izasla iz porodilista sad mozda imam koji gram manje![]()

jao tome podsetina ono kada sam igrom slucaja bila dobro ispod 60 kila. ja presrecna, a svi me pitali od cega sam bolesna, jos mi je i u kuci bila frka panika zbpg toga :s
"Kako mene nerviraju u poslednje vrijeme neke stvari... ključam...
Jeste li primijetili kako je kul niskim ljudima govoriti kako su niski, mršavim da su mršavi, grbavim da su grbavi, ma sve... samo debelom niko ne smiije da kaže da je debeo.
Nedavno pričaju debela i niska žena... i debela kada je čula koliko je visoka ova druga, iskomentariše... jao, kako si ti mala.
I nikome ništa.
A da je ova odgovorila, jao, a kako si ti debela... svi bi je pogledali i bilo bi... kako možeš to da joj kažeš.

Jeste... Tako je meni jedna veeelika zena, na nekom okupljanju familije oca moga deteta, pre par god. rekla: "Vidi kako su svi ovde veliki (a jesu muskarci 2m i 100 kg), a ti kao cvarak."
I sta sam trebala da joj odgovorim? Da je kao svargla?![]()
.gif)

Kako mene nerviraju u poslednje vrijeme neke stvari... ključam...
Jeste li primijetili kako je kul niskim ljudima govoriti kako su niski, mršavim da su mršavi, grbavim da su grbavi, ma sve... samo debelom niko ne smiije da kaže da je debeo.
Nedavno pričaju debela i niska žena... i debela kada je čula koliko je visoka ova druga, iskomentariše... jao, kako si ti mala.
I nikome ništa.
A da je ova odgovorila, jao, a kako si ti debela... svi bi je pogledali i bilo bi... kako možeš to da joj kažeš.

Nije ni ova htjela da vrijeđa... samo konstatuje.
Djevojka je visoka ispod 160. Jao, kako si mala.
Mene je samo tako kopkalo šta bi se desilo da je mala konstatovala kako je ova debela. Isto tako nonšalantno.
Nisu drugarice, pa da imau svoj način ,eđusobne šale.
Ja sam uvijek bila najniža u odjeljenju i sa 170cm sam imala osjećaj da sam majušna. I momak mi je samo jednom skrenuo pažnju da kada govorimo o visini pred njegovima ne iskomentarišem da sam majušna, jer sam daleko viša od njegovih rodica. A one jako pate jer su niske. A sigurno mi ništa ne bi rekle. Možda bi se čak i našalile na taj račun... a on zna koliko su sanjale da porastu bar još koji cm.
I ovaj razgovor me prenuo. Stvarno se podilazi debelima.
Ma nisi ti debeo. A debeli oplete, ne žali.

(kad smo kod snova, ja sam oduvek zelela gradju mog brata-vitak, sitnije kosti, manekenski tip, a on moju-"bildersku", oficirska ramena...cesto zelimo kontra onog sto smo)
Tacno.Bljutavu hranu mogu da jedu oni koji moraju i koji su ekstremni samokontrolori.Ubih se da objasnim da svako ima nesto cega se ne odrice,meni je to guarana,nekome je kafa,nekome cigare itd.Ljudi naviknu nepce na neke ukuse i ne mogu da jedu bljutavu hranu.
A nakon prženih kobasica, kuvan prokelj je bljutav.
I treba vremena da se to prevaziđe i usvoji drugačija navika,
Što se maslinovog ulja tiče, mnogima on ima jak miris i ukus. Ja ga jedem tek poslednjih par godina, ranije šanse nije bilo.
Guarana je njen slatki grijeh. Ono šta je nekome koka kola, slatkiši...
Gdje vi nalazite jeftino maslinovo ulje?
Boldovano se podrazumeva za sve sa ove teme i sve ljude uopste-svako ima neki svoj nacin,svaciji organizam je razlicit.Al tvoje navike u kuhinji nisu i njene. Žena možda ulje koristi sem za salate i za dinstanja, pečenja.
Kada pogledaš cijenu maslinovog u odnosu na obično suncokretovo... pa nemojmo reći da je jeftinije.
A zašto je nekome to skupo i kako je moguće da jeste... nije baš fino da ulazimo u to.