donamileva
Buduća legenda
- Poruka
- 30.635
odo da spavam... GLADNA
dajte malo podrske
![]()
ja popijem caj bez secera sa limunom
odvratno
ali i treba da bide

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
odo da spavam... GLADNA
dajte malo podrske
![]()

)

Орбитрек има бројач калорија, за почетак нпр 200 кал у цугу, а доцније полако повећаваш до 500 кал у корацима од рецимо по 50 кал, оптерећење на најмањем нивоу, а гањаш га онолико енергично према осећају да не добијеш запаљење мишића.Ja ne idem na dijetu dok ne preteram, ne usvinjim se preko mere, pa mi se onda sloši od odraza u ogledalu, pa se nateram da počnem.
Nego, počinjem uz redukovanu ishranu da vežbam na orbitreku. Nije moj, ali imam priliku da ga koristim. Treba mi neki savet kako da počnem, koliko dugo, koliko dana, kada da produžim, i tako to...
Hvala...
P.S. Vaga mi se pokvarila, ne znam koliko imam kg, ali da se nije pokvarila, pokvarila bi se kada bih stala na nju.![]()
Орбитрек има бројач калорија, за почетак нпр 200 кал у цугу, а доцније полако повећаваш до 500 кал у корацима од рецимо по 50 кал, оптерећење на најмањем нивоу, а гањаш га онолико енергично према осећају да не добијеш запаљење мишића.
Направила би одлучан искорак да се растане од идеје вежбања.cekaj bre, pa sta je uradila ako ne dobije upalu misica?upala mora da prati trening, jer je sve ispod toga poddozirano
u tom periodu vise hidriranja da se produkti mlecne kiseline izbace sto pre
domacica nije van kondicije,jer se bavi fizickim poslovima, a i folklorom
ZD, moras prvo da pratis puls u toku aktivnosti na orbitreku
gledaj da ti tempo bude takav, da ti otkucaji budu u zoni oko 125 -130
kad budes usla u kondiciju, povecaces brzinu kojoj radis, ali nemoj da idu preko 140..za tvoje godine to je maximalna ciljna aerobna zona
to uradis tako sto dok si na masini meris otkucaje srca u periodu od 10sec, pa ih pomnozi sa 6..tako si dobila svoje otkucaje u 1min
Орбитрек(углавном) има мерач откуцаја срца.cekaj bre, pa sta je uradila ako ne dobije upalu misica?
upala mora da prati trening, jer je sve ispod toga poddozirano
u tom periodu vise hidriranja da se produkti mlecne kiseline izbace sto pre
domacica nije van kondicije,jer se bavi fizickim poslovima, a i folklorom
ZD, moras prvo da pratis puls u toku aktivnosti na orbitreku
gledaj da ti tempo bude takav, da ti otkucaji budu u zoni oko 125 -130
kad budes usla u kondiciju, povecaces brzinu kojoj radis, ali nemoj da idu preko 140..za tvoje godine to je maximalna ciljna aerobna zona
to uradis tako sto dok si na masini meris otkucaje srca u periodu od 10sec, pa ih pomnozi sa 6..tako si dobila svoje otkucaje u 1min
Jel zna neko da mi objasni sta je high intensity interval trening?
Sta se i kako vezba? Neka iskustva?
Dive??? Kazu da bi to u svakoj boljoj teretani znali da mi objasne.
HIIT ti je tip vezbanja gde u intervalima koji idu od nekoliko sekundi do nekoliko minuta (u zavisnosti od autora) vezbas najjacim intezitetom sto mozes. Posle ide period pauze gde se znatno manje vreme ili ne vezba ili vezba smanjenim intezitetom (opet zavisi od autora do autora).
Kako to izgleda u teretani ne znam, ali npr kod trcanja ti je da tipa nekoliko minuta trcis sprint pa posle laganica i tako u krug...
, ali trebalo bi da vezbam u teretani. Kako mi je objasnjeno ideja je da ne opterecujem previse zglobove kardio vezbama. Samo je nemam predstavu na cemu da vezbam, koje vezbe treba tako sumanuto da radim
? Ja kad odemu teretanu uvek sam se bazirala na kardio vezbama I sad sam zbunjena jer nemam predstavu kako da radim npr. trbusnjake na spravi a da to bude ``sprinterski``, ako me razumes.
kako dodjem kuci sve sa sebe operem jer sam bukvalno mokra
.
Kada vezbam to je trcanje i voznja bicikla.Kako HIIT funkionise u teretani nemam pojma jer u istu ne idemKada vezbam to je trcanje i voznja bicikla.
treći dan..izdržavam herojski![]()

Ja ne idem na dijetu dok ne preteram, ne usvinjim se preko mere, pa mi se onda sloši od odraza u ogledalu, pa se nateram da počnem.
Nego, počinjem uz redukovanu ishranu da vežbam na orbitreku. Nije moj, ali imam priliku da ga koristim. Treba mi neki savet kako da počnem, koliko dugo, koliko dana, kada da produžim, i tako to...
Hvala...
P.S. Vaga mi se pokvarila, ne znam koliko imam kg, ali da se nije pokvarila, pokvarila bi se kada bih stala na nju.![]()
polako sve je resivo iako ne odmah naravno
.Mozes ti to
.
Dive pomagaj!

...jedan kg manje
...sad sam na 65...idemo daljeeee....
Odlicno samo napred
.
i sad sam lepa,mekana i odusevljena svojim lepim listovima na nogama .svaka savremena sprava ima, ali i ona mora da ima transmiter koji ce da prikaci da bi mogla da prati sopstvene otkucajeНаправила би одлучан искорак да се растане од идеје вежбања.
Може се кондиција набацити и без запаљења мишића постепеним уходавањем истих.
- - - - - - - - - -
Орбитрек(углавном) има мерач откуцаја срца.
Odlicno samo napred
.
Ja sam uzela zilet![]()
i sad sam lepa,mekana i odusevljena svojim lepim listovima na nogama .
Sjajno a bas sam bila loseg raspolozenja .

Не мора, орбитрек има поред ручки које су у вези с педалама и две статичне ручке које се стегну длановима и кроз које протиче струја(врло слаба и не осети се) па се на основу тога као код електокардиографа измери број откуцаја срца који се прикаже на главном дисплеју поред потрошених калорија, времена вежбања итд.svaka savremena sprava ima, ali i ona mora da ima transmiter koji ce da prikaci da bi mogla da prati sopstvene otkucaje
nemoguce je da napreduje u treningu, a da se ne dobija upala misica
ovde naravno ne pricam o upali koja onesposobi vezbaca da ne moze da pomeri extremitet sutradan, ali mala upala mora da bude prisutna posle svakog dobrog odradjenog treninga
bez toga, nismo uradili nista..ostali smo u zoni u kojoj smo bili
svaka savremena sprava ima, ali i ona mora da ima transmiter koji ce da prikaci da bi mogla da prati sopstvene otkucaje
nemoguce je da napreduje u treningu, a da se ne dobija upala misica
ovde naravno ne pricam o upali koja onesposobi vezbaca da ne moze da pomeri extremitet sutradan, ali mala upala mora da bude prisutna posle svakog dobrog odradjenog treninga
bez toga, nismo uradili nista..ostali smo u zoni u kojoj smo bili