Podrska za dijetu 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nesmem ni da kažem koliko treba da skinem :rida:

ali...danas me je startovao lik u busu...elegantno vojno lice sa silnim čvarcima po uniformi ( niiiije mator) :smeker::srecna::flert:
sve, da li mi smeta...imam li mesta..da li sam dobro..da li dugo putujem i taj rad..ali oprezno, kao tek onako uz put...:rumenka:
.kaže bio on na službi nekad kod nas
kada sam ustala da dodjem do vrata busa..samo što me šlog nije trefio :(
ima ga 100 kg i 1,98 .:rida:...i igleeeda....:aha:

okrenem se a on ne skida pogled...i..tako..

zato sam kod kutje smazala parče tosta sa puterom i džemom od narandže..
to je sve što sam danas pored kafe i jabuka jela ..

sutra kuvam paradajz čorbu od povrća i krećem u nov režim ishrane

Znam ja to jer sam na 5 kg do zeljene tezine zeznula nesto- bila sam nestrpljiva.

Ono sto hocu da kazem je da se opustite i ne govorite nikome nista tipa dijeta bla bla jer time sebi pritisak stvarate.Nista drugo.

Poslednja izmena:
ma ga 100 kg i 1,98 ....i igleeeda....

pa bili bi lud par:zcepanje:..:cmok2:

ama, djusu..celog života me "juru" dvometraši :(

Tol jel* se hvalis il* se zalis :think: .

Ljudi dramite oko 2,3,4 kg to nije strasno uopste i nije mnogo.Sta ja da kazem .

ne znam šta da ti rečem.bila sam iznenadjena jer sam prestala da primećujem takve stvari
a ovo nije bilo uopšte nepristojno..mada sam opsednuta izgledom jer sam u sredini gde su
anoreksične spodobe " ko dobar dan" pa po malo "štrčim" jer imam epitete zaa koje se lepe pogledi

ja bih samo da vratim "brzinu" i da mogu da opet nosim silnu garderobu koja mi je tesna..'nači oko - 6kg min

Poslednja izmena:
smrsala sam
ne znam koliko jer me vaga baca u depresiju
tamo ni gram
ali ladno sam usla u farmerice u koje pre dve nedelje nisam mogla
i koje su bile kap u prepunoj casi da se trgnem
slauf oko struka skoro da je nestao
ali ima tu jos puno posla
ne znam koliko je to kg
ali znam da kad sve bude skroz ravno bice ok

...ja sam se ugojila 3, ali hocu da skinem 4 bas zbog toga...da imam kg lufta kao sto sam imala i pre ovog iznenadnog
gojenja...i da vratim osecaj zadovoljstva kad obucem nesto od odece a ono samo prati telo, a nigde ne zateze...

nesmem ni da kažem koliko treba da skinem :rida:

ali...danas me je startovao lik u busu...elegantno vojno lice sa silnim čvarcima po uniformi ( niiiije mator) :smeker::srecna::flert:
sve, da li mi smeta...imam li mesta..da li sam dobro..da li dugo putujem i taj rad..ali oprezno, kao tek onako uz put...:rumenka:
.kaže bio on na službi nekad kod nas
kada sam ustala da dodjem do vrata busa..samo što me šlog nije trefio :(
ima ga 100 kg i 1,98 .:rida:...i igleeeda....:aha:

okrenem se a on ne skida pogled...i..tako..

zato sam kod kutje smazala parče tosta sa puterom i džemom od narandže..
to je sve što sam danas pored kafe i jabuka jela ..

sutra kuvam paradajz čorbu od povrća i krećem u nov režim ishrane

Ajme Tolchice kako bi te taj golemi oficir prekomponovao kad bi te uzeo pod svoje, kad bi recimo krenuo od dekoltea. :zper: :D Masazom bi te doveo do savrsene linije. :D
Imao sam u partizanima nekog ortaka, Bunjevca iz SU, bio je jezivo bucmast, prosto je kipeo, uniformu su mu nekako nasli, a cizme jedva, imao je noge ko trojica momaka, zapadne ga prekomanda kod nekog pesadijskog oficira, folksdojcera iz Slovenije, fanatika kakve samo nemacka nacija moze da zapati, i taj ga cim ga je video odvede u parkic i pokaze mu neko drvo, kaze mu da ce postati kao to stablo kad on s njim zavrsi, sreca pa se zaratilo, Bunjevac ode na front bez tog oficira, inace bi ga preoblikovao njemu svojstvenim metodama drila i fizikalisanja. :lol:
E da, sledeci put kad se sretnete obrati paznju na broj cvaraka na epoletama i da li epolete imaju okvire zlatne boje. Bas da si naisla na generala u busu ne verujem, ali moglo bi se desiti da se radi o visem oficiru. :)

meni lakse da zaspim gladna nego kad se nazderem, jer mi je to garant da cu lakse zaspati i da necu imati nocne more. i da cu doruckovati, a nema vece srece na ovom svetu nego kad se probudis gladan i napravis sebi neki lep dorucak :D

meni lakse da zaspim gladna nego kad se nazderem, jer mi je to garant da cu lakse zaspati i da necu imati nocne more. i da cu doruckovati, a nema vece srece na ovom svetu nego kad se probudis gladan i napravis sebi neki lep dorucak :D
pa to,par keksica i chaj recimo ne da od toga nisi sit, nego:roll:i istina je to sa yderanjem uveche nocne more, horor...kome to treba kad vecina ima horor od yivota chim se probudi:cool:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back