Oranz
Elita
- Poruka
- 24.257
grozdjani shecer ide direkt u krv...i ja ga mnogo volim, ne treba mi nishta drugo slatko
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
grozdjani shecer ide direkt u krv...i ja ga mnogo volim, ne treba mi nishta drugo slatko

...i igleeeda....
..
.Tol jel* se hvalis il* se zalis.
Ljudi dramite oko 2,3,4 kg to nije strasno uopste i nije mnogo.Sta ja da kazem .
Sto si blize "idealnoj" (zeljenoj tezini) to se svaki kilogram bogme vidi ko na predebelim ljudima razlika od 10 kila![]()
i teže ga je skinuti
ma ga 100 kg i 1,98 ....i igleeeda....
pa bili bi lud par..
![]()
Tol jel* se hvalis il* se zalis.
Ljudi dramite oko 2,3,4 kg to nije strasno uopste i nije mnogo.Sta ja da kazem .
nesmem ni da kažem koliko treba da skinem
ali...danas me je startovao lik u busu...elegantno vojno lice sa silnim čvarcima po uniformi ( niiiije mator)
sve, da li mi smeta...imam li mesta..da li sam dobro..da li dugo putujem i taj rad..ali oprezno, kao tek onako uz put...
.kaže bio on na službi nekad kod nas
kada sam ustala da dodjem do vrata busa..samo što me šlog nije trefio![]()
ima ga 100 kg i 1,98 ....i igleeeda....
okrenem se a on ne skida pogled...i..tako..
zato sam kod kutje smazala parče tosta sa puterom i džemom od narandže..
to je sve što sam danas pored kafe i jabuka jela ..
sutra kuvam paradajz čorbu od povrća i krećem u nov režim ishrane

odo da spavam... GLADNA
dajte malo podrske
![]()

odo da spavam... GLADNA
dajte malo podrske
![]()
Evo
.i to
meni je trebalo 15 kg pre nego sto je okolina pocela da primecije da sam krenula da mrsavim, ali zato od nekih 5 kg zeljene tezine za svaki izgubljeni kilogram sam dobijala vau kako si smrala![]()

pa to,par keksica i chaj recimo ne da od toga nisi sit, negomeni lakse da zaspim gladna nego kad se nazderem, jer mi je to garant da cu lakse zaspati i da necu imati nocne more. i da cu doruckovati, a nema vece srece na ovom svetu nego kad se probudis gladan i napravis sebi neki lep dorucak![]()

ama, djusu..celog života me "juru" dvometraši
pa shta, meni to skroz super...msm krajnosti koje se dopunjuju![]()

ne mislim na dizalicuKad su "dizalice" kvalitetne visinske razlike se lako savladjuju.![]()
nego nako na oko...a to se posle sve lepo slozi...ko lego kocke
ne mislim na dizalicunego nako na oko...a to se posle sve lepo slozi...ko lego kocke
![]()