Podrska za dijetu 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Momentalno nikako, na minus petnaest kila vratile su mi se cetiri kile, ne mogu vise da primenjujem moj rezim za mrsavljenje posto imam izvesne zdravstvene probleme i ne bi bilo pametno da se odricem nekih namirnica.
Zato kazem da bi trebao da potrazim neku alternativu da povecam potrosnju kalorija, svaleracija mi je nekako najprihvatljiviji model, ali ima tu odredjenih poteskoca cisto organizacionog karaktera, naime prevashodno treba naci svalerku - upriliciti konkurs, prikupiti prijave zainteresovanih i odabrati najbolju kandidatkinju. :rumenka: :D

Polako.Ko zeli taj nadje sta mu odgovara.

Hej nemoj to jeste da kazu da je to sjajan nacin ali lakse je setati.

:lol: :lol: :lol: Kralju! :super: :cmok: Ovo ima da uvrstim u kolekciju omiljenih izreka. :ok: :D I da znas da si u pravu. :D

A ne gine mi nista drugo nego da povecam neophodnu kilometrazu i da spremim odgovarajucu obucu. :D

Al* zapisi da je izreka moja :cmok2: . Hvala :cmok2: .

Nismo svi stvoreni za vezbanje niti svi to vole/mogu sebi da priuste tako da je setnja najjednostavniji i najefikasniji izbor.

58.5 vec nedelju dana
imam problem sa garderobom,gotovo sve pantalone su mi velike,to se malo istegli od nosenja a malo zbog mrsavljenja,a i dosta suknjica
ne smem da se upustam u komplet obnavljanje,bojim se da cu sve vratiti uskoro i onda :think:
brine me i sta li ce biti s mojim licem :rumenko:

...e pa ovako, ako me neku cuje da pravim kolace narednih 5 meseci neka me podseti ovde da sam
napisala kako niti cu ih praviti niti cu ih jesti...:evil:
...znaci od svega juce napravljenog ima jos jedno cose, dobro nisam sve ja pojela, ali sam opet bas
preterala...iako nisam nista drugo ni jela danas....al' nisam morala malopre da smazem veliko cose
kao iseckano na male kolacice, kao da traje...a onda brzinom svetlosti sve nestade iz tanjira:dash:

...od sutra stari/novi rezim....

Drage moje,..

molim vas da li u toku ciklusa dobijete 2kg ili se ja gojim gledajuci u slatkise????

Imala sam 61kg i sad stala na vagu i opa 63!!!! :eek:

da!
ja zadovoljnu domacicu stavljamna ignor
sad je dokona, radovi zavrseni i po ceo dan ce nesto da mesi i da postavlja fotke
krenila je sa pogacicama sa dzordzinom :sad2: juce tanjir pun kolaca sa cokoladnim kremom..meni je dovoljan samo pogled na sliku, a i datum mi je tu..

Evo meeeeeeeeeee ne mogu da spavam nervozna saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam :besna: .

A onda mi se danju spava.

Jela sam danas na poslu rolovanu piletine jer me hrana drzi budnom+mini gumene bombone+jednu papriku,dosla kuci popila malo cokoladno mleko ono u cetvrtastoj ambalazi i sok -do sad nista nisam jela sita sam.

Kasnije cu jesti jos nesto a spava mi se samo tako.

58.5 vec nedelju dana
imam problem sa garderobom,gotovo sve pantalone su mi velike,to se malo istegli od nosenja a malo zbog mrsavljenja,a i dosta suknjica
ne smem da se upustam u komplet obnavljanje,bojim se da cu sve vratiti uskoro i onda :think:
brine me i sta li ce biti s mojim licem :rumenko:

i ja
guza-ne-moze-da-stane-u-farmerke.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back