- Poruka
- 21.848
Slatka pisala 4 veze blitve za 40 din.![]()
Meni je i 50 din. puno za makarone, kad za iste pare mogu kupiti 1kg brasna i napraviti domace (bar 5 tura) , a ukusnije kud i kamo.
Obicno dobijem komentar-kako ti se da? Ono, kao brzo se zivi, nema se vremena, aha, a na net-u ode 2-3h dok se okrenes...
Ali, ok ja sam Pirocanac po prirodi. I verujem da je sve do stava. I da covek uvek ima izbor. Kakav, takav, ali-izbor (cesto izmedju dva zla).
Ne zaprzavaj pasulj, jedi ga solo, umesto 4 snicle, pojedi 1, ne przi-dinstaj, smanji hleb/peciva... i sl. (iskljucujem decu u razvoju)
Nego, slatkis.
ja probala masu kolaca, da zamenim brasno sa zobenim mekinjama i ne da su jestivi, nego-mljac. (ko ne zna za mekinje tipa da su mleveni bademi)
Ovo sam pravila...
http://www.naturala.hr/energetske-plocice-od-banane-kokosa-i-zobenih-pahuljica/1054/
I na coolinariki ima masa recepisa bez brasna, postavljaju ih mahom oni sto su na Dukan dijeti... (privlacno deluju, ali nisam probala)
Da, skoro sam pravila...datule, smokve, suve marelice, suve sljive (po zelji)...koje imaju, ocistiti kospice, staviti unutra jedan badem/lesnik, i uvaljati u rastopljenu crnu cokoladu...pa u kokosovo brasno.
Kacila bih slike, ali posto je tema podrska...![]()
sve prave zene su pirocanci <3
missim zene su obicno racionalnije i pametnije troshe pare, meni samo daj kokishke i djechaka

- - - - - - - - - -
i gdje to imaju makaroni za 50 dinara, kod nas 150 i vishe
(((((((((
)