LindaLee
Elita
- Poruka
- 22.197
raskrinkavacica sam po default 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ima li neko iskutva sa hrono ishranom ovde?
stvarno zelim da smrsam do juna/kraj maja. Pocetkom januara sam imala 80kg do 28.2 sam smrsala na 75,9 do danas sam se merila svaki dan(znam da ne treba ali morala sam da pratim kilazu i to je izgledalo ovako 75.9/75.6/75.2/75.2/74.4/75.5/ i danas opet 75.5. Zanima me da li je to normalno tj da li se sad i dalje gubi voda ili pocinju kile? Morate da shvatite da sa ja jako izervirana i neraaspolozena zvog toga jer sam imala 65,pa sam bila na operaciji i ugojila se na 80kg(3meseca nisam mogla da smrsam uopštee ni grama)
Stvarno ne jedem vec mesec dana nista slatko cak ni u caj i kafu ne stavljam secer/fruktozu, i fizicki sam aktivna ali me zabrinjava to sto ce mi mozda ostati na toj cifri kilaza :/
HEELP![]()
ima li neko iskutva sa hrono ishranom ovde?
stvarno zelim da smrsam do juna/kraj maja. Pocetkom januara sam imala 80kg do 28.2 sam smrsala na 75,9 do danas sam se merila svaki dan(znam da ne treba ali morala sam da pratim kilazu i to je izgledalo ovako 75.9/75.6/75.2/75.2/74.4/75.5/ i danas opet 75.5. Zanima me da li je to normalno tj da li se sad i dalje gubi voda ili pocinju kile? Morate da shvatite da sa ja jako izervirana i neraaspolozena zvog toga jer sam imala 65,pa sam bila na operaciji i ugojila se na 80kg(3meseca nisam mogla da smrsam uopštee ni grama)
Stvarno ne jedem vec mesec dana nista slatko cak ni u caj i kafu ne stavljam secer/fruktozu, i fizicki sam aktivna ali me zabrinjava to sto ce mi mozda ostati na toj cifri kilaza :/
HEELP![]()
Жути шеКер ти је као и бели са 2%, у вр' главе 3% меласе која му даје боју, мрки има 4-5 процената меласе..kupila sam zuti secer od secerne trske i fruktozu
pa ako neko ko se razume moze da me malo uputi o razlici sa belim secerom sa dijetetske i zdravstvene strane
htela bih da koristim i za kolace
znaci corak?Жути шеКер ти је као и бели са 2%, у вр' главе 3% меласе која му даје боју, мрки има 4-5 процената меласе..
Фруктоза у односу на обични бели/жути/мрки(сви ти шеКери се вабе на име сахароза) са инедксом сласти 100% има индекс сласти око 130%, тј за исто слатко јело треба ти угрубо око 1/3 мање фруктозе од сахарозе.
Фруктоза има и предност да се у организму спорије разлаже на глукозу, па не постоји шећерни шок који исцрпљује панкреас, те је могу користити и дијабетичари.
Ćorak su ti žuti i mrki šećer, fruktoza je OK, samo je skoopa.znaci corak?
OK.hvala ti

kupila sam zuti secer od secerne trske i fruktozu
pa ako neko ko se razume moze da me malo uputi o razlici sa belim secerom sa dijetetske i zdravstvene strane
htela bih da koristim i za kolace
Увек сав шећер који је вишак, тј не потроши се оде у сало.Ja procitala na nekom fitnes forumu, da sva fruktoza koju ne potrosis ide u salo. Onako prosto receno, posto tamo pisu disertacije kako i sta se razlaze... Zato se i preporucuje sportistima...npr. moj tata je uzima kad planinari. Ovako ne.
Razlika je u 4 do 5 kalorija (izmedju smedjeg secera i belog) na kafenu kasicicu.
Fruktoza je dobra da se kombinuje sa mlecnim proizvodima koji imaju dosta masti (koji su visokog GI, dok je ona niskog). Posto se fruktoza razlaze preko jetre, ne valja preterati sa njom jer moze da dovede do povecanih triglicerida.
Ja procitala na nekom fitnes forumu, da sva fruktoza koju ne potrosis ide u salo. Onako prosto receno, posto tamo pisu disertacije kako i sta se razlaze... Zato se i preporucuje sportistima...npr. moj tata je uzima kad planinari. Ovako ne.

ja 4 kg za 10 dana...lepo...a bez dijete
Skidoh 5kg od subote do danas
Prosto pozelim da dobijam grip svaki mesec bar jednom
Sad nastavljam dalje![]()
Pretezno voda...
- - - - - - - - - -
Pretezno voda...

Molim te,ne serendaj,kad nisi upucen u moj slucaj
Skinula sam sa 112kg na 95,tako da ni ovih 5 nisu voda!!!!
Ne pravi se pametan i ne lupetaj,a da ne znas sta![]()

Није захебавање када неко сумња да можеш за недјељу дана да скинеш 5кг сала.Zato i dolazis na temu da nas zahebavas sve djuture....razumevaoche u oblast
Није захебавање када неко сумња да можеш за недјељу дана да скинеш 5кг сала.
Није лоше ни када се каже да си избацио воду. Мора од нечега и да се крене
Moj komentar se odnosio i na ranije upadice mladog gospodina, ne na ovu poslednju samo
Ovo je tema za podrsku, a on dodje u ubije nas u pojam svojim poznavanjem teme