Podrska za dijetu 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
..duh je vazan, malopre mi neko rekao da sam sama sebe blokirala negativnim stavom
i mislima.....i sve ce ako biti bolje kad krenem da mislim pozitivno, tipa 3 nedelje mislim
sve super, sve ok, srecna sam i onda se aura promeni, samim tim i zovot krene u lepsem
smeru....

..ko zna mozda je to istina, onda bi u tom smeru trebala i kilaza da krene dole, kod onih
koji drugacije ne mogu sebe da ubede da treba da jedu manje...kao neka mantra, jedi manje,
jedi manje, i na kraju za 3 nedelje i pocne da jede manje:lol:

hahahahahaha,kako si šaškasta:super:

ali ozbiljno,ova tema jeste za tapsanje po ramenu jer za dijetu je podrska uzasno bitna
ako cemo da razmenimo savete ili iskustva to je takodje pozeljno
ali mudrosere ne prihvatam,to mi nije potrebno,posebno kad covek procita samo naslov i nadje se pametan da nam objasnjava gde gresimo
tema i nije dijeta,tema je promena ishrane,a sta sad,zar zbog jedne reci da se hvatamo u nepotrebnu diskusiju
i tako...

Svi znamo kako se treba hraniti da bi imali idealnu liniju , samo nekima to ide lakše nego meni :rumenko: , sve nešto mislim da je to zato što ima previše načina da se dođe do rezultata :mrgreen: ,a ja ne mogu da se odličim kojem da se priklonim. :think: :zcepanje:

brljala sam ovih dana tako da me je sramota reci da sam na dijeti.

Brljamo i mi, zato smo beskonačno dugo na ovoj temi. Ovde ne volimo da kažemo dobrodošla, ali mi nekako lakše kad vidim da nas ima više.

Ja ne znam smem li da kažem a da ne popijem neku žestoku kritiku, da sam se navukla na čvarke. Ali jedem ih za doručak uz parče hleba (domaćeg) i sira (i cveklu), pa računam da nije strašno.

Brljamo i mi, zato smo beskonačno dugo na ovoj temi. Ovde ne volimo da kažemo dobrodošla, ali mi nekako lakše kad vidim da nas ima više.

Ja ne znam smem li da kažem a da ne popijem neku žestoku kritiku, da sam se navukla na čvarke. Ali jedem ih za doručak uz parče hleba (domaćeg) i sira (i cveklu), pa računam da nije strašno.
Врући' чварака и 'ладн'а кисел'а коопооса(рибанца, подразоомевано).
Без 'леба.

lepo kaze poznavalac,samo bez hleba,mozes i slaninu i cvarke
sto znam da je tesko,necu da pametujem
ja sam juce kupila neke tursije jede mi se kiselo strasno
a sto mi se jedu cvarci,moracu da ih narucim,moji dolaze za novu godinu :vatromet: za sad odolevam svim izazovima (a da znate kako je strasno,bozicni vasar,svakakvi specijaliteti,vruce vino,mirise i mami,ali mi je motivacija jaca)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back