- Poruka
- 2.306
au ja reko ti zdrav zivot kad ono solarijum
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
au ja reko ti zdrav zivot kad ono solarijum
fotke su od pre dve godine..nisam..sad sam bela ko sir..
solarijum rulz.
a u istanbul idem da ronim sad u petak![]()
ja bi uveo obavezno plivanje u osnovnoj skoli, stvarno sramota da neko ne zna plivati. u svajcarskoj svaka skola ima bazen, voda je zakon
da znas...mada jos veca sramota je kad ovi primorci imaju strah od vode...prico mi deda kad je radio u mornarici da su mu ubedljivo najgori plivaci (i najmanji procenat plivaca) bili splicanija bi uveo obavezno plivanje u osnovnoj skoli, stvarno sramota da neko ne zna plivati. u svajcarskoj svaka skola ima bazen, voda je zakon
da znas...mada jos veca sramota je kad ovi primorci imaju strah od vode...prico mi deda kad je radio u mornarici da su mu ubedljivo najgori plivaci (i najmanji procenat plivaca) bili splicania onda je ozenio moju babu, zenu sa ostrva koja nikad nije naucila da pliva zbog navodno nekih trauma iz detinjstva (hau jes nou)
voda je zakon, a ronjenje jeste sport, i sport kojim ne moze svako da se bavi u smislu da nije svakome prijatno pod vodom, treba proci niz vezbi da bi dobio sertifikat i ako nisi potpuno opusten pod vodom ili panicar, realno sebi rizikujes zivot. pored toga, oprema koju vecito moras da teglis na sebi je uzasno teska, dakle nista za metiljave
![]()
Ериу за администратора!!!da znas...mada jos veca sramota je kad ovi primorci imaju strah od vode...prico mi deda kad je radio u mornarici da su mu ubedljivo najgori plivaci (i najmanji procenat plivaca) bili splicania onda je ozenio moju babu, zenu sa ostrva koja nikad nije naucila da pliva zbog navodno nekih trauma iz detinjstva (hau jes nou)
voda je zakon, a ronjenje jeste sport, i sport kojim ne moze svako da se bavi u smislu da nije svakome prijatno pod vodom, treba proci niz vezbi da bi dobio sertifikat i ako nisi potpuno opusten pod vodom ili panicar, realno sebi rizikujes zivot. pored toga, oprema koju vecito moras da teglis na sebi je uzasno teska, dakle nista za metiljave
![]()
pa jeste, sat-dva vremena dnevno
da li neko zna koliko kalorija ima prazna psenicna tortilja,ili bar odnos tortilje i hleba?
parce hleba bi trebalo da ima manje kalorija od jedne tortilje (mada sve zavisi koliko ti je to parce hleba)![]()
mogla si bas i da me slazes
dobro,necu jesti ni tortilje...
procitala sam negde da u idei imaju heljdin,znam da u cogoti dobijes recept za taj hleb i da ga obavezno moras jesti.moram da odem da vidim..Smoki, ne znam da li kod vas ima hleba iz pekare Filip, oni imaju fini heljdin hleb,
a kriske su ne verovatno tanke, ne mozes se najesti ni ugojiti od jedne, a nekako zna
da zavara kad bas mora da se jede hleb...
...grozno izgleda onako crn, crn...i nije nesto ukusan, ali je zdrav![]()
mislis,ako ti zivot da luimun,napravi od njega limunadupa htedoh jos da napisem bolje jedna tortilja nego dva parceta hlebe![]()
procitala sam negde da u idei imaju heljdin,znam da u cogoti dobijes recept za taj hleb i da ga obavezno moras jesti.moram da odem da vidim
mislis,ako ti zivot da luimun,napravi od njega limunadu
kuma mi je pravila kratko proprzeno povrce,pa umotano u tortilju,pa sam mislila,kao super,to nije kaloricno![]()
procitala sam negde da u idei imaju heljdin,znam da u cogoti dobijes recept za taj hleb i da ga obavezno moras jesti.moram da odem da vidim
mislis,ako ti zivot da luimun,napravi od njega limunadu
kuma mi je pravila kratko proprzeno povrce,pa umotano u tortilju,pa sam mislila,kao super,to nije kaloricno![]()
mislim, cenim - uvek mozes da urolas u tortilju vise povrca nego sto bi stavila na parce hleba![]()
meni su te masline bas gorke...nama ta njihova vekna traje skoro 4 dana, mama jede hleb skoro uz sve, dobro je i pristala da izbaci beli, a ja samo uz ono sto se mora,
i to retko....
...zadnja tri dana sam jela svasta zivo, ali bez hleba, pa me to tesilo kao nije strasno, a i ko bi odoleo domacim tucenim maslinama, prsuti,
siru iz ulja i svim ostalim djakonijama...ja vala ne mogu, a i nisam htela...
aaaa lose sam otkucalamislila sam u tortilju moze sa stane kolko i na dva parceta hleba, a jedna tortilja ima manje kalorija od dva parceta hleba
meni su te masline bas gorke
nego,ja sam nakuvala ves lonaccorbe od bundeve,bice za dva dana za veceru,da se ne bacam u frizider ko manijak ,kad se uvece vratim sa livade
...nisam nikad naisla na gorke...bas suprotno, dok nisam njih probala, uopste nisam ni jela masline, od tad se "davim"....ustvari zezaju me da ih jedem kao tresnje
...ja cu danas pilav, samo da ne moram u prodavnicu ni za sta....a sutra cu na pijac, i kupicu bundevu, obecala sam sebi da cu probati tu corbu...