Neo-wolf
Ističe se
- Poruka
- 2.533
nego da vas priupitam, kada je najbolje vreme da se vezba?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Кад стомак није пун и бар 4 сата пре него што иначе легнеш да спаваш.nego da vas priupitam, kada je najbolje vreme da se vezba?
nego da vas priupitam, kada je najbolje vreme da se vezba?
кад год то теби највише одговараnego da vas priupitam, kada je najbolje vreme da se vezba?
ustaneš, piškiš-kakiš popiješ neki cedjeni sokac sa medom i mrš u teretanu, posle nje jedna banana ili par kocki čoko i 1/2 L vodice sa limunom cedjenim mirovanje do popodne
i predveče oko 19h o5 mrš u teretanu (nemoj da se nabokaš sarmi i kobaja..već čuvaj to za ručak)..posle toga kupanjac i neke laganini salate sa komadima mesa
pa do "noćnog preznojavanja" nemoj ič da jedeš..posle TOGA..samo sovka![]()
ustaneš, piškiš-kakiš popiješ neki cedjeni sokac sa medom i mrš u teretanu, posle nje jedna banana ili par kocki čoko i 1/2 L vodice sa limunom cedjenim mirovanje do popodne
i predveče oko 19h o5 mrš u teretanu (nemoj da se nabokaš sarmi i kobaja..već čuvaj to za ručak)..posle toga kupanjac i neke laganini salate sa komadima mesa
pa do "noćnog preznojavanja" nemoj ič da jedeš..posle TOGA..samo sovka![]()
Sve je to lepo, al ja ne smem u teretanu zbog problema sa kicmom. Smem neke lagane vezbice da radim, sto mogu da radim i u kucnoj reziji. Mene je vise zanimalo jel bolje ujutru ili uvece, pre ili posle jela itd.
cujem jutros:
vise ne pijem i ne pusim i na strogoj sam dijeti
i za dve nedelje sam izgubila.....14 dana![]()
Nije mesto za širenje reklama.
Žena mi je skinula 10kg sala za manje od dva meseca.
Nije dozvoljeno širenje reklama toga-
Ako koga, tj, koju, baš intesuje
neka mi se obrati preko PP
Pa stvarno si dobra.
![]()
a pa nije bas tako i ja sam smrsala
nisam bas timski igrac,pa nemam zelju da stalno pisem ovde,ali se rezultati vec vide
pokusala sam sa hrono dijetom,ali sam bila dosledna samo sa doruckom,koji treba da je obilan,da sadrzi hleb i masnoce,pa sam se davila sa projama,kacamakom,poparom,kajmakom,cvarcima
za ostalke obroke bas i nisam bila dosledna,pa sam za kratko vreme nabila kilograme
elem
pocela sam za dorucak da jedem po tri kasike mlevenih semenki(kupujem gotovu smesu,protiv holesterola)
to jedem sa jogurtom i nekom vockom naseckanom
za rucak riba ili piletina sa salatom,bez hleba
vecera ili paradajz sa ela sirom,ili 2 tanjira ljute corbe od bundeve,sa pavlakom(ne mogu bez nje)
ne pijem sokove,ne jedem slatkise,ni hleb nisam jela danima
racunam da su te zitarice ujutru dovoljne?
u subotu smo imali goste pa sam jela prasetinu-bez leba
papak uvijen u list kupusa(u sarmi)-bez leba
i ogromno parce torte-bez leba
misliiiiiiim,ipak sam ja na dijeti
svakodnevno brzo hodam 6 km
ja smokvo mislim a je tebi oksitocin sa livade sve sprzio..
nema to veze sa dijetom.
Moje dogodovštine sa hrono ishranom su vam svima poznate![]()
Elem, na kraju sam krenula sa starim dobrim sistemom:
- do 11h jedem kaloričnije: kajgana, sendviči - tonus hleb+suvomesnato+kačkavalj (majonez ne volim, margarin izbegavam, razmišljam da ubacim namaz od suncokreta), domaći mafini slatki ili slani (slani sa integralnim i projinim brašnom, blitvom i sirom, a slatki sa integr. brašnom, žutim šećerom i crnom čokoladom), ponekad zgrešim sa pizzzom, ili kroasanom.
- ručak: kombinacija meso-povrće, testenina-povrće, pirinač-povrće i sl. (kada kažem povrće, ne mislim na krompir, grašak ili kukuruz, njih tretiram kao ugljene hidrate)
-večera: voćni jogurt, neka salata, belo pileće meso ili voćna salata (voće+drobljeni lešnici).
I naravno, vežbam svaki dan po 1 sat.