Podrska za dijetu 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
....koga god znam da je pio te sejkove na duze staze nesto nisam primetila da izgleda zdravo, sto je meni glavni parametar za i protiv....niti bih to koristila niti smatram da
iko treba da se time zavarava....menja obrok, pa kad smo kod menjanja obroka, mozemo i sami popiti jogurt ili sta vec napravljeno u kucnoj varijanti...

...inace je kretanje majka, sto puta sam to rekla i drzim se toga, krecem se koliko mi vreme dozovljava, jer nisam sama, da mogu da odem i nema me satima,
ali mi je srecom blizu park u koji mogu da odem za cas, i napravim par krugova, prilicno je veliki, a i do njega je uzbrdica...sve u svemu drzim se ja tu na nekoj
svojoj meri, ali primecujem da nekako vise jedem ili sam samo postala samokriticnija nego ranije...videcemo....

...cini mi se da opet moram traziti letnje pantalone, i prema njima se odrediti, kad u te neke udjem lagano, znam da je to, to...ne treba mi vaga...

Ne. ne tableta.
To je enegetski napitak koji se umeša u mleko.

Bilo kako, supruga je skinula 15 kg sala za mesec i po.
Kako je medicinski radnik radi redovne analize,
stanje joj se popravilo.

Meni je posle teške operacije mnogo pomoglo.
Sin student to redovno koristi.
Pa nemislite valjda da sam kreten pa da dajem svom detetu
ako nisam siguran u to.

Inače redovni korisnici su, izmedju ostalih,
Novak Djoković, vaterpolo reprezentacija Srbije ....

ako ti je u nicku 58 oznaka za 58mo godiste ili za 58mu godinu, izvini ali mnogo si naivan covek.
da li ti stvarno verujes posle svega sto je obelodanjeno,u sve sto ti marketinski neko drugi plasira?
da li stvarno verujes da u suncokretovom ulju nema holesterola? mislim i nema ga..ali ga nikad nije ni bilo!
ili si stvano mnogo naivan ili radis kao njihov diler, pa po svaku cenu pokusavas nekog da animiras na ovoj temi iako nailazis na 100% osudu preporucenog herba programa!

sve te tablete, ti sejkovi su smisljeni samo da bi neko zaradio na tome. mislim, cemu to? kako moze nesto biti zdravo ako ti smakne 15 kg za tako kratko vreme? zna se kako se mrsavi. manje jedi, jedi ono sto nema puno kalorija, trosi kalorije nekim vezbanjem, kretanjem i ne mozes da ne smrsas. i kraj price. nema uopste neke velike mudrosti u tome.
pa kako se to kaze, ko nema u glavi ima u misicima :zper: missim i nije bas neko poredjenje, al sustina je ista, nema glave, al zato novcanik radisa :zper:

wrhobl.jpg

kako se moj organizam tvrdoglavo bori,to je za ginisa
hoce da odrzi istu tezinu mamicu mu :azdaja:
skinula 1.5kg (a nabacila letos u srbiji 1,ili 2 zavisi kako se racuna) i koci koci koci
mislim se,necu vise ni nedeljom da jedem slatko,pa da vidimo

nego zivot sa muskarcem je smrt za liniju
secam se kad sam zivela sama u mom frizideru nije bilo svakakvih perverzija nego npr paprike paradajz kisela pavlaka eventualno neka salama,jela sam kako stignem i gde stignem,meso kupim kad hocu da kuvam,ne unapred i gotovo nikad nista nisam bacala
dosta sam jela salate i mlecne proizvode,nije mi bilo strano przeno ali nekako jela sam kad sam gladna
kad se udas prvo sto oni jedu mbogo,pa imas porodicu ne id da jedemo odvojeno,onda sednes pa jedes i sto ne bi jeo (da li treba da ih ostavim da jedu a ja da rucam u 16h kad ogladnim? ) plus dete
onda sedis kod kuce,ne skita se vise toliko
sve je to potpuno drugi nacin zivota
mm ne racuna rucak ako nije meso+povrce+sveze povrce za salatu
da vam ne pricam koliko smo ustedeli para kad je on putovao u pariz sluzbeno,oboje nismo mogli da verujemo :roll:

kako se moj organizam tvrdoglavo bori,to je za ginisa
hoce da odrzi istu tezinu mamicu mu :azdaja:
skinula 1.5kg (a nabacila letos u srbiji 1,ili 2 zavisi kako se racuna) i koci koci koci
mislim se,necu vise ni nedeljom da jedem slatko,pa da vidimo

nego zivot sa muskarcem je smrt za liniju
secam se kad sam zivela sama u mom frizideru nije bilo svakakvih perverzija nego npr paprike paradajz kisela pavlaka eventualno neka salama,jela sam kako stignem i gde stignem,meso kupim kad hocu da kuvam,ne unapred i gotovo nikad nista nisam bacala
dosta sam jela salate i mlecne proizvode,nije mi bilo strano przeno ali nekako jela sam kad sam gladna
kad se udas prvo sto oni jedu mbogo,pa imas porodicu ne id da jedemo odvojeno,onda sednes pa jedes i sto ne bi jeo (da li treba da ih ostavim da jedu a ja da rucam u 16h kad ogladnim? ) plus dete
onda sedis kod kuce,ne skita se vise toliko
sve je to potpuno drugi nacin zivota
mm ne racuna rucak ako nije meso+povrce+sveze povrce za salatu
da vam ne pricam koliko smo ustedeli para kad je on putovao u pariz sluzbeno,oboje nismo mogli da verujemo :roll:

sve se slažem, a ti još imaš i malo žensko dete, a ja sina adolescenta, znaš šta sve za njega mora da bude u kući....kakve salatice, kakvi bakrači, to je dodatak uz nešto "konkretno"
i mora slatko, majkin sin, navučen na slatkiše, moja greška, znam...
a ti budi stena od karaktera pa ne probaj.....

problem sa cerkom je sto ona sad raste i treba joj dosta hrane,secam se da sam ja u tom periodu bila stalno gladna,do kraja srednje npr
i drugi problem je sto je ja ucim jedno a mm tolerise drugo
on se osvesti tek kad mu objasnim kako ce kao odrasla biti nesrecna jer ima lose navike u ishrani,a te navike se sticu od malena
tako je nekako pristao da za cips vise nema mesta u nasoj kuci,a ja joj branim uvece slatkise (njih dvoje obozavaju jafu)

ne kupujem ni ja čips, ali keksiće da
a to za uveče...
on leže posle mene, ipak ima 21, bilo bi idiotski da ga teram u krevet, mada zvocam ko svaka mama
samo ujutru vidim šta je sve pojeo...često se desi da pojede ručak za koji sam mislila da će biti za dva dana, a on sredio šerpu za veče
nek mi je živ i zdrav, a mršav je strašno, srećom nasledio je očevu konstituciju i metabolizam

ne kupujem ni ja čips, ali keksiće da
a to za uveče...
on leže posle mene, ipak ima 21, bilo bi idiotski da ga teram u krevet, mada zvocam ko svaka mama
samo ujutru vidim šta je sve pojeo...često se desi da pojede ručak za koji sam mislila da će biti za dva dana, a on sredio šerpu za veče
nek mi je živ i zdrav, a mršav je strašno, srećom nasledio je očevu konstituciju i metabolizam

Šta mi pričaš, imam ih dvojicu koji sednu i omlate pleh baklava :roll:
a visoki, a nigde grama sala, deca se troše, mlad organizam,

problem sa cerkom je sto ona sad raste i treba joj dosta hrane,secam se da sam ja u tom periodu bila stalno gladna,do kraja srednje npr
i drugi problem je sto je ja ucim jedno a mm tolerise drugo
on se osvesti tek kad mu objasnim kako ce kao odrasla biti nesrecna jer ima lose navike u ishrani,a te navike se sticu od malena
tako je nekako pristao da za cips vise nema mesta u nasoj kuci,a ja joj branim uvece slatkise (njih dvoje obozavaju jafu)

pa ona je verovatno u uzrastu kad kreću hormoni da divljaju
i trebala bi nekim sportom da se bavi, to je spas

Šta mi pričaš, imam ih dvojicu koji sednu i omlate pleh baklava :roll:
a visoki, a nigde grama sala, deca se troše, mlad organizam,

a kad dođu drugari, samo pleh za plehom peciva izvlačiš iz rerne, dok jedno ispečeš, prethodno već smlatili....
a tema...nisam na dijeti, ali pazim se i mislim da mi je joga oblikovala mišiće pa bolje izgledam

prosle godine se bavila gimnastikom,ne bas uspesno,sada hoce
drzte se dobro
ronjenje
rekla sam joj to nije sport :malav:
(ko ce da me rokne ko ko ko :lol: )
a i nemam za opremu za neki njen hir
odlucila se za klizanje :roll: sve voli nesto glupo
ja sam mislila odbojka,kosarka,nesto naski
ima 10 god,pocelo je pocelo :sad2:

drzte se dobro
ronjenje

a pa da krenulo je to
Dive,Dive:D
daj je na neki konkretan sport, ja sam igrala folklor npr.(msm skakanje 3 put nedeljno po 2 h i to je nešto)
odbojka je lepa za devojčice, al ne možeš ništa na silu, ako neće:sad2:

neka krene bilo šta promeniće mišljenje još 100 puta

Poslednja izmena:
drzte se dobro
ronjenje

moj sin se nikad nije primio na te kolektivne sportove sa loptom
a trenirao je sve i svašta-karate, malo košarku, mačevanje!, tenis, aikido...leže mu te istočnjačke bolrilačke veštine
ja sam uvek za to da proba, nikad ne znaš gde će da se nađe

drzte se dobro
ronjenje

Probaj da je zainteresuješ za show dance ,džez balet,ima i gimnastike i plesa,ali modernije i uglavnom se devojčicama svidi,treninzi su 3x nedeljno a od opreme ti treba majica helenke i nazuvice. :) U Beogradu ima par škola,ako si zainteresovana poslaću ti na pp škole koje preporučujem. :)

Probaj da je zainteresuješ za show dance ,džez balet,ima i gimnastike i plesa,ali modernije i uglavnom se devojčicama svidi,treninzi su 3x nedeljno a od opreme ti treba majica helenke i nazuvice. :) U Beogradu ima par škola,ako si zainteresovana poslaću ti na pp škole koje preporučujem. :)

Možda je zainteresovana, ali joj je malo dalje za putovanje. :)

@tema - nisam na dijeti, i ne mogu da se nateram da prestanem da jedem...:rida:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back