Podrska za dijetu 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To je sve stvar navike. Ja se najprijatnije osećam sa ženama i muškarcima slične visine. Ja sam sa svojih 175 prosek i tu nas je najviše.
Kad gledam nekog sa ptičije ili iz žablje perspektive nekako mi je neprijatno, osećam se nezgrapno ili kao dete.

Visoki muškarci su mi atraktivni na oko, ali ovako su mi vrlo nepraktični. Mada navikneš se kad duže potraje.

Dobro, to je estestetski lepše za par što se tiče posmatrača.
Preveliku disproporciju oko ne hvata u oba smera, meni onaj košarkaš sa mnogooo omalenom ženom isto nekako čudno na oko legne.
Ali boze moj, ne biramo se po tome šta se komšiluku svidja.

Negde sam primetila da četvrtasta muška gradja a la Rasel Krou lepo izgleda sa višom ženom a la Nikol Kidman ili niza ali da je ima a la Dzenifer Lopez fino izgleda sa visokim čovekom dok sitan i nizak sa visokom i krupnom nije sretna kombinacija kao i sitna a niska sa visokim i krupnim. Čisto estetski, ne da li ljudi treba da budu zajedno jer dabome da treba...koga briga da li su meni lep par.

Moj žmu je kao Rasel Krou, kad smo se upoznali bio je kao Rasel u gladijatoru, čak i stari slično kao on, samo se nije razdroćkao toliko, srećom :lol:

Muž i ja ne izgledamo neskladno, jer je on prave muževne građe, a ja sam opet vižljasta i dugačka pa ni ovako popunjena pored njega nisam krupna, imam uska ramena, male grudi, a on deluje više zahvaljujući svojoj građi
Meni bi smetalo da imam nekog ko je mršav i mali a ja da izgledam kao kuća pored njega
Kod nas to nije slučaj, svi misle da smo iste visine

Sve gde ja ne izgledam kao tanker, a on kao klinac iz trećeg razreda dobro je
Većina muškaraca je i viša i jače građe od mene, nikad nisam bila s nekim ko je tako neki mršavi pigmej
To me stvarno ne privlači
On mora da bude muško muško and thats it

Moj žmu je kao Rasel Krou, kad smo se upoznali bio je kao Rasel u gladijatoru, čak i stari slično kao on, samo se nije razdroćkao toliko, srećom :lol:

Jaoj, meni su ti Raseli bili slaba tačka. Raseli u Gladijatoru, dabome.
Čak mi je najveća ljubav bila takva...on je bio plav (kažem bio jer je sada ćelav:lol:), plavook, tamne kože, jake, kockaste gradje, krupna kost i krupan mišić, doduse, bio je viši nešto od blede, tamnokose, što Lady kaže, vizljaste devojke i zaista ljudi su komentarisali, sada zvuči bahato ali 15 godina je prošlo i niko više tako ne izgleda, ni on a ni ja, pa dopustam sebi neskromnost i u to vreme smo stvarno bili lepi skupa.

To me podseca na gradju Til Lindmana, on je visi čovek ali to je ta gradja i njima pristaju više devojke.

Dva meseca, -3kg. :D Još pola kg do cilja.

Vaga.jpg

p.s.Ova prašina je ispod stakla, može da se zavuče tamo a ne može da se očisti. :ljutka:

Čak mi je najveća ljubav bila takva...on je bio plav (kažem bio jer je sada ćelav:lol:), plavook, tamne kože, jake, kockaste gradje, krupna kost i krupan mišić, doduse, bio je viši nešto od blede, tamnokose, što Lady kaže, vizljaste devojke i zaista ljudi su komentarisali, sada zvuči bahato ali 15 godina je prošlo i niko više tako ne izgleda, ni on a ni ja, pa dopustam sebi neskromnost i u to vreme smo stvarno bili lepi skupa.

To me podseca na gradju Til Lindmana, on je visi čovek ali to je ta gradja i njima pristaju više devojke.

Ево три пута сам прочитао овај твој пост, нема потребе да га читам и четврти, јер сам га запамтио и

могу да га поновим од речи до речи без грешке. Упркос томе и даље не схватам да ли си ти због свега овога

започела или прекинула дијету?

За мене је Расел Кроу и тај тип уопште - говедо. Велико НЕ.

Мој тип мушкарца визуелно у теорији нема увек везе са праксом и оним због ког ми клецну колена. Очито су ми неке друге ствари далеко примарније.

Ја сам спојила теорију и праксу.
Мени се пракса ближи теорији :lol: што ми је неко дражи као биће, и не мислим само на мушкарце.
Логично да су ми сви били физички привлачни. Али нису сви били Конани са гривом квалитетнијом од моје.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back