Neo-wolf
Ističe se
- Poruka
- 2.551
to ono, salce se topi na visokim temperaturama...vidis mogla bi to da probam 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

mislim,kretenizam...sta drugo reci
a nisam nista zgresila
mislim,kretenizam...sta drugo reci
a nisam nista zgresila
nije kretenizam
metabolizam mora da se pokrene
ono sto si brzo izgubila na pocetku je bila voda koja je bila vezana za tkiva
uglavnom zbog unetih ugljenih hidrata
e sad, bilo bi dobro da malo povecas potrosnju aktivnostima i da ubrzas proces

smokvo, ti vidi koliko ti je pametno da slusas dajviku-razvratnicu (kako-vec-andrea-rece) i njene savete za fiz. aktivnosti... Dobro znas da si postenazena.com...![]()

cek da ponovim fotku za one koji su je propustili na drugoj temi
![]()
nije kretenizam
metabolizam mora da se pokrene
ono sto si brzo izgubila na pocetku je bila voda koja je bila vezana za tkiva
uglavnom zbog unetih ugljenih hidrata
e sad, bilo bi dobro da malo povecas potrosnju aktivnostima i da ubrzas proces
ima teretanu u kući..mssmm (valjda se dobro sećam fotke) neka stavi telo u "mengele"

dive guru, a sta da radimo mi kojima je fizicka aktivnost u proseku 0![]()

ma otkud ja znam gde je to bre![]()

Ajme Dive, privezak s kljucevima od kola ti je ostao na tom direku od ograde, eno vidi se na slici...
![]()

e dajv, kolko sati ti dnevno spavash, ja od kad sam pojacao treninge spavam 6 sati i ne mogu vishe, oci na vrh glave. a kontam da se od plivanja treba vishe spavati..
a ti bas znas kakav je meni privezak od auta![]()

A, da, setih se sad, mojim autom smo isli...![]()
![]()
Shalu na stranu, sta mislis o sauni, koliko je ona korisna u kombinaciji sa plivackim treningom?
jao dobro si me podsetio,po nekad skroz zaboravimsmokvo, ti vidi koliko ti je pametno da slusas dajviku-razvratnicu (kako-vec-andrea-rece) i njene savete za fiz. aktivnosti... Dobro znas da si postenazena.com...![]()

e moja tolka,potpuno te razumema nije mi jasno ŠTA treba smokilić da IZGUBI više?ima teretanu u kući..mssmm (valjda se dobro sećam fotke) neka stavi telo u "mengele"
mada, ne treba da su kosti prioritet u odnosu na muskulaturu i malo salceta koje daje šmekić i ženstvenost![]()

Bem ti dijetu i sve