Podrska za dijetu 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hebi se i ti i bolnička dijeta ženo:deda2:
pa pomešaš sa tom tunjevinom, malo li je ili nemasnim sirom
i šta tebi fali koji q, oš da se ofucaš:evil:

dobro jutro:uja:
ponedeljak
vaga rece 74 kg
obim struka 82,kuka 104,grudi 105
ja krecem sa bolnickom dijetom(molim vas da me niko ne podriva sa sta ce tebi i te fore)
doruckovala sam pomorandzu,dvopek i caj,sad cu bobija u brzu setnju,a posle na bazen
nadam se da cu za 15 dana da skinem 3 kg,i 3 cm sa kuka i struka
naravno da ce i baloni da se izduvaju,zato sam i zapisala da proverim koliko je otislo
kad to postignem,smanjice se i zeludac,pa ce lakse biti da pocnem sa umerenijom ishranom

:rtfm::mafijas::aaa:

pa oko 65 kg bi bila extrica

Žorž ne možeš da uporedjuješ kg koje si imala kao devojka, i kao zrela žena.
Ja da imam sad 57 kg kao nekad, bila bih kao leš i zbrčkana baba

- - - - - - - - - -

nema bre sta da zategne kozu lica:(
nego meni se od setnje sa bobijem i plivanja bas zategle noge,nego me ebe stomak,a kazu da tu ni trbusnjaci ne pomazu mnogo,vec samo promena ishrane

Jutarnji cardio i promena ishrane

pa ne pomazu trbusnjaci koje rade babe 3 serije x 3 ponavljanja..ajde da postavim klipove koji da se urade pa sa svakim kad padne upala itekako ima efekta
Žorž ne možeš da uporedjuješ kg koje si imala kao devojka, i kao zrela žena.
Ja da imam sad 57 kg kao nekad, bila bih kao leš i zbrčkana baba

- - - - - - - - - -

Jutarnji cardio i promena ishrane
sto..zato sto vecina nece da se pokrene ili zato sto je nemoguce?

pa ne pomazu trbusnjaci koje rade babe 3 serije x 3 ponavljanja..ajde da postavim klipove koji da se urade pa sa svakim kad padne upala itekako ima efekta
sto..zato sto vecina nece da se pokrene ili zato sto je nemoguce?

Najbolji pokazatelj je ogledalo, ako ti ta slika odgovara, nije bitno koliko piše na vagi
Ja sam zbog cardia ustajala u 5h..
nisu svi isti hardwork je to:aha:
I imam stomače al je moje..ne trebaju meni Evine pločice:mrgreen:

samo da se isteze covek u parteru radi svecu kolut napred nazad vrti hulahop i tako neke smesne pokrete i vezbe bio bi zategnut..a cak je i za to problem pokrenuti se..slazem se da uvek kad neko smrsa izgleda neobicno jer smo navikli da su svi podgojeni i kaze sto si smrso ubledeo jesi bolestan:lol:

tolka žena sa 65 bi izgledala ko motka...
bas...a ne bi bilo ni primereno njenim godinama...sto si stariji neka malo veca kilaza ti je potrebna nego pre jer se mora koza popuniti jer gubi na elasticnosti...ne znam da li ste videli nekada anoreksicne babe, na sta to lici :confused: smokva i ovako odlicno izgleda, ako hoce da izgubi koje kilo bice joj super, al ne da se spusta na neke tezine za kojim nema potrebe...:confused:

znam ja jednu
namestis se u doggy pozu,al obucena,da muzu ne pada nista na pamet,a u ruke uzmes krpu,pa krenes po stanu
dok su domacice ovako radile,nisu bile ni debele
mislim da je nas upropastio zoger sa dugackom drskom
propast savremenog drustva:rtfm:
:lol:

tri godine nisam htela da kupim ni usisvac, ni zoger ni nista tako, sve sam cistila po starinski i nikad u zivotu nisam bila deblja nego tada. nesto tu ne stima :nono2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back