Podrska za dijetu 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za sve one koji su na low carb dijeti, moram da pohvalim ovaj recept - zamena za hleb, tj. nešto između hleba i kolača... od lanenog brašna. Vrlo, vrlo upotrebljiva stvar kad poželite sendviče ili nešto što bar liči na kolač.... jutros sam napravio, i evo već fali pola pleKa.... :mrgreen:

e pa ja i zvanicno da se upisem na temu
prosli put mi je pomogla pa se i sada svecano upisujem, treba da skinem 4 kg kako znam i umem, cilj mi za mesec ipo, realno je, sada jos da napravim neki plan ishrane i da se setim sta sam jela prolsi put, osim eklera i po dva barena jaja : )

Da, Tara je bila uspesna sa tom jedinstvenom dijetom sa eklerima. Ali jela ih za dorucak.
Ne znam zasto uopste navracam na temu, kad nista konkretno ne preduzimam. Mada, evo od kad vise nisu vrucine, opet idem peske na 4. sprat, sidjem stanicu-dve-tri ranije ili odem busom koji ne ide u moj kraj (zato sto mog nema, a kad dodje bude guzva), pa do kuce pesacim 20 minuta. Znam ja da to nije dovoljno, ali vise je nego nista.

Obuzdaj se, bre, jexy!!! :rtfm:

Kako je lako deliti savete. A što ja ne mogu da obuzdam, a nemam ni termin.
Šetala sam veceras. Em nisam išla mojim autobusom, em sam sišla dve stanice ranije, pa je bilo dodatnih 20 minuta. I baš je lepo veče.

Poslednja izmena:
jeste bi, samo za dorucak.. i sada cu se drzati tog pravila da slatkise, testo i sve nezdravo jedem za dorucak, do rucka, ne svaki dan naravno, i da ce mi vecera biti paradjz i sir uglavnom
i jednom nedeljno je dana kada jedem sta hocu i koliko hocu, to ce biti nedelja verovatno

uh, samo da istrajem, uvela sam i magnezijum, posto sam provalila da mi nekim cudom on gasi zelju da grickam, znet ono kada jedete samo da bi jeli, pri tom niste gladni ni malo.. mozda se tripujem da je do magneziujuma,al nema veze, nek se tripujem sve dok ima efekta : )

jeste bi, samo za dorucak.. i sada cu se drzati tog pravila da slatkise, testo i sve nezdravo jedem za dorucak, do rucka, ne svaki dan naravno, i da ce mi vecera biti paradjz i sir uglavnom
i jednom nedeljno je dana kada jedem sta hocu i koliko hocu, to ce biti nedelja verovatno

uh, samo da istrajem, uvela sam i magnezijum, posto sam provalila da mi nekim cudom on gasi zelju da grickam, znet ono kada jedete samo da bi jeli, pri tom niste gladni ni malo.. mozda se tripujem da je do magneziujuma,al nema veze, nek se tripujem sve dok ima efekta : )

A kako magnezijum? U kom obliku to uzimaš? U tabletama?

Ne znam, to me nesto uhvatilo
dobro, danas sam jela manje

sve se nosim mislju, "dovescu se posle u red"
malo sutra ce to ici lako ako ovako nastavim

Ali lakše će ti biti posle, ako ne preteraš. Ma šta ti pričam, sve to i sama znaš.
Moja drugarica trudnoću izgurala solidno, a posle se za 3 meseca ugojila nešto užasno, da li 17 kg ili tako nešto. Sad mi to strašno puno, bilo je davno (pre 15 godina), ali nikad nije uspela da ih skine.
A ugojila se od mleka, kaže da je pila po 3 litre mleka dnevno. Pa zašto, crna ti? pitam je. Pa, kaže, pilo mi se! I eto joj sad.

uzimam u kesicama neki, pa se rastvori, isto kao sumeci, jednu - dve kesice dnevno, to i jedan limun cedim svaki dan, na pola litra vode i to pijem to mi je i prosli put bilo super

- - - - - - - - - -

A kako magnezijum? U kom obliku to uzimaš? U tabletama?

Ali lakše će ti biti posle, ako ne preteraš. Ma šta ti pričam, sve to i sama znaš.
Moja drugarica trudnoću izgurala solidno, a posle se za 3 meseca ugojila nešto užasno, da li 17 kg ili tako nešto. Sad mi to strašno puno, bilo je davno (pre 15 godina), ali nikad nije uspela da ih skine.
A ugojila se od mleka, kaže da je pila po 3 litre mleka dnevno. Pa zašto, crna ti? pitam je. Pa, kaže, pilo mi se! I eto joj sad.

e i ja bi kako tvoja drugarica, u trudnoci nisam dobila ni gram, tj izasla sam iz porodilista sa isto kg kao kada sam ostala trudna, al sam zato za ovih 10 meseci nabacila 4 kg

Gdje žene sa teme kupuju farmerke?
Ja ne mogu da nađem:(
Obišla sam komplet ušće i samo u benetonu nađoj kul pantalone, al preskupe... sve ostalo ne mogu da obučem.
Imaju modela i modela, ali nema za debele butine i kantu od dupeta i majušan struk. To prosto ne postoji.

ja volim farmerke iz morgana,jer su neznatno dublje,posto mene hebu kukovi,i ne volim ovaj prenizak struk stalno moram da povlacim na gore a i nije mi ni lepo
e jedino me nervira sto su malo skuplje,al dobro
ako imas neku snajderku da suzi struk,nema ti druge

- - - - - - - - - -

i sad sam dosla s trcanja,za nedelju dana mi butine vec zategnute vidi se okom razlika
verovali ili ne :lol:

Gdje žene sa teme kupuju farmerke?
Ja ne mogu da nađem:(
Obišla sam komplet ušće i samo u benetonu nađoj kul pantalone, al preskupe... sve ostalo ne mogu da obučem.
Imaju modela i modela, ali nema za debele butine i kantu od dupeta i majušan struk. To prosto ne postoji.

ja kupujem farmerke orsay. jeste da su im plitki modeli ali uspem da uguram ovaj moj trokrilni sifonjer u njih. kvalitet je onako ali nisu preskupe.
pantalone kupujem esprit. nisu bas jeftine al jbg kad me ima pa ne mogu da se uguram u normalne marke

normalne=jeftinije :D

ja volim farmerke iz morgana,jer su neznatno dublje,posto mene hebu kukovi,i ne volim ovaj prenizak struk stalno moram da povlacim na gore a i nije mi ni lepo
e jedino me nervira sto su malo skuplje,al dobro
ako imas neku snajderku da suzi struk,nema ti druge
Svi modeli su za žene kojima je struk širine kuka. I ono šta je meni dobro gore ima nogavice u koje ni list ne bih mogla ugurati. Strahota.
Danas cu opet u potragu.
Hoće krojačice da prerade pantalone, svake nosim da mi prekroje, ili im sama dodam faltnice, al farke neće.

ja moram da uzmem neke crne za jesen,onako rok fazon,uske slim,ni duboke ni plitke (challenge br1,naci to) plus neke sive stikle,a koznu crnu jaknu imam,i tako cu svima da im hebem :malav: ici cu po gradu s cigarom izmedju zuba i nadrk izrazom lica i govoriti "sklanjaj se,ide nadrkana srpkinja"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back