Grom_sa_neba!
Buduća legenda
- Poruka
- 33.898
Želim kao hrvatski domoljub izraziti podršku studentima u Srbiji koji ruše Vučića. Šta vi mislite o tome Srbi? Da li prihvaćate hrvatsku podršku?
Dok Vucic predaje NIS Hrvatima...
...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Želim kao hrvatski domoljub izraziti podršku studentima u Srbiji koji ruše Vučića. Šta vi mislite o tome Srbi? Da li prihvaćate hrvatsku podršku?
Ali to te ne srečava da provociraš nas, koji ovde živimo, jel?Valjda ja bolje znam od tebe kakva je situacija u Hrvatskoj. Ja tu živim a ne ti.
Nije samo nama, svima paše takav format državnog vođe u Srbiji.
Pa tko mu daje 60%+ glasova na izborima?Мени нешто не "паше". Можда зато што сам Србин у Србији.
Mi da se izvinemo žrtvama Oluje?
Ja sam ti prenela ono što sam pročitala ispod njenih komentara o recimo, Plenkovću. Ljudi su Hrvati, tako da ja nisam to izmislila. Nisam sa njom razgoravarala o politici jer nas intersuju druge oblasti, ali ima toga i kod nas, kukanje a onda ili ne izađu na izbore ili se pravdaju da su morali da biraju određene...Reci prijateljici da malo porazgovara s prijateljima, a možda i sa samom sobom, pa da provjeri s njima koliko je njih zapravo uopće i izašlo na izbore.
U Hrvatskoj postoji fenomen gdje je većina kakti protiv trenutne vlasti, koja god da ona je, a onda kad dobiju mogućnost izaći na izbore i izabrati nešto drugo, ipak im se ne izlazi jer im je prehladno, umorni su, imaju planove, itd.
Kod nas ti je ono, i da od milijun stvari jedna ne valja, svi će 5 godina trubit o toj jednoj koja ne valja.
Isto je i na poslu gdje god da radiš.
Je l tvoje izbacivanje iz tvoje kuće teži prekršaj nego izbacivanje celih sela srpskih sa mape? Ne volim da se vraćam u prošlost, nije mi problem da priznam krivicu i svog naroda ali vi ga preteraste sa negiranjem...Kako molim??? Mi da se izvinemo žrtvama Oluje? Zbog čega točno? Aha, mi smo krivi za Oluju? Ja sam kriv što sam 1991. protjeran iz svoje kuće? I Hrvatska je kriva što je išla povratiti svoj teritorij? Trebali smo ga prepustiti Srbiji? Tako razmišljaš, jel? I ti podržavaš studente? I mi bi vas trebali podržati?
ili hrvati kupuju nis od vučića? filozofsko pitanjeDok Vucic predaje NIS Hrvatima...
...
vučić nikad nije imao više od 40%Pa tko mu daje 60%+ glasova na izborima?
Sad si se i sam uvjerio u neke stvari.Dobro jutro Trnoružice, puno se toga dogodilo od kad si usnula.
Svi oni koji su protiv njega.Pa tko mu daje 60%+ glasova na izborima?
OčitoSvi oni koji su protiv njega.![]()
Pa tko mu daje 60%+ glasova na izborima?
Najteži prekršaj je kad ratuješ u tuđoj državi na tuđem teritoriju sa ciljem da otmeš tuđu zemlju a to su ipak radili Srbi u Hrvatskoj a ne Hrvati u Srbiji. Nisu Hrvati htjeli pripojiti Hrvatskoj Kragujevac, Čačak, Užice nego su Srbi htjeli pripojiti Srbiji Vukovar, Knin, Dubrovnik itd. Nije rat bio u Srbiji nego u Hrvatskoj. Uvik je više kriv okupator nego onaj tko brani svoju domovinu bez obzira šta je civilnih žrtava bilo na obe strane.Je l tvoje izbacivanje iz tvoje kuće teži prekršaj nego izbacivanje celih sela srpskih sa mape? Ne volim da se vraćam u prošlost, nije mi problem da priznam krivicu i svog naroda ali vi ga preteraste sa negiranjem...
Samo što smo mi Hrvati 1991. godine izbačeni iz naših kuća u našoj državi Hrvatskoj. Srbi možda jesu izbačeni iz kuća 1995. godine ali ne u svojoj državi nego u tuđoj odnosno našoj Hrvatskoj. Koliko ja znam Knin je bio u Hrvatskoj a ne u Srbiji. Naše pravo je da sa naše zemlje izbacimo koga želimo. Naša zemlja naša pravila. Isto tako ti imaš pravo mene izbaciti ako dođem nepozvan na tvoje imanje. Dakle Hrvatska je naše imanje. Srbija je vaše imanje.Je l tvoje izbacivanje iz tvoje kuće teži prekršaj nego izbacivanje celih sela srpskih sa mape? Ne volim da se vraćam u prošlost, nije mi problem da priznam krivicu i svog naroda ali vi ga preteraste sa negiranjem...
Nisam primjetio da je vama nešto mnogo žao što ste izbacili Turke iz Srbije u prvom i drugom srpskom ustanku u 19. vijeku. Nazivate to velikom vašom pobjedom a to šta su Turci napustili svoje domove vas ne tangira previše. Šta bi onda nas bilo briga što smo Srbe potirali iz Hrvatske? Po čemu se Oluja razlikuje od onoga šta ste vi napravili Turcima u prvom i drugom srpskom ustanku?Je l tvoje izbacivanje iz tvoje kuće teži prekršaj nego izbacivanje celih sela srpskih sa mape? Ne volim da se vraćam u prošlost, nije mi problem da priznam krivicu i svog naroda ali vi ga preteraste sa negiranjem...
Oprosti, nismo mi prvi počeli? Tko je stavio 17.08.1990. kamenje i balvane na ceste i prugu? Pet godina ste se oružjem borili da ne živite u Hrvatskoj, pa kad ste vidjeli da gubite rat, otišli ste iz Hrvatske jer nikakav život u Hrvatskoj nije dolazio u obzir za vas.Je l tvoje izbacivanje iz tvoje kuće teži prekršaj nego izbacivanje celih sela srpskih sa mape? Ne volim da se vraćam u prošlost, nije mi problem da priznam krivicu i svog naroda ali vi ga preteraste sa negiranjem...
Pa tko mu daje 60%+ glasova na izborima?
Je l moguće da si stigao do 19.veka?Nisam primjetio da je vama nešto mnogo žao što ste izbacili Turke iz Srbije u prvom i drugom srpskom ustanku u 19. vijeku. Nazivate to velikom vašom pobjedom a to šta su Turci napustili svoje domove vas ne tangira previše. Šta bi onda nas bilo briga što smo Srbe potirali iz Hrvatske? Po čemu se Oluja razlikuje od onoga šta ste vi napravili Turcima u prvom i drugom srpskom ustanku?
Rekao sam ti već šta ste im uradili. Jel ti znaš čitati? Jel moram kao papagaj ponavljati? Potirali ste Turke iz Srbije u 19. vijeku isto kao što smo mi potirali Srbe iz Hrvatske krajem 20. vijeka. U čemu je razlika? Ili su i jedno i drugo zločini ili ni jedno ni drugo nisu zločini.Je l moguće da si stigao do 19.veka?Šta smo mi to uradili Turcima? Aj ponovi još jednom da nastavim da se smejem
![]()
Zamisli kad neko upoređuje srpske ustanke protiv Turaka sa svojim etničkim čišćenjem Srba iz HrvatskeRekao sam ti već šta ste im uradili. Jel ti znaš čitati? Jel moram kao papagaj ponavljati? Potirali ste Turke iz Srbije u 19. vijeku isto kao što smo mi potirali Srbe iz Hrvatske krajem 20. vijeka. U čemu je razlika? Ili su i jedno i drugo zločini ili ni jedno ni drugo nisu zločini.
Pa jesu li u tim srpskim ustancima stradali Turci? Da li su Turci tada pobijeni i prognani iz Srbije?Zamisli kad neko upoređuje srpske ustanke protiv Turaka sa svojim etničkim čišćenjem Srba iz HrvatskeKad se već vraćaš u prošlost, mi i dalje nemamo logore u kojima su ubijani Turci.
E, kad naučiš razliku između etničkog čišćenja i ustanka, onda da popričamo.Pa jesu li u tim srpskim ustancima stradali Turci? Da li su Turci tada pobijeni i prognani iz Srbije?
Zločini i etničko čišćenje se mogu napraviti i u ustancima ako nisi znala.E, kad naučiš razliku između etničkog čišćenja i ustanka, onda da popričamo.
p.s. bolje ti idu one teme na ljisu maksime![]()
Isterati okupatora iz zemlje je odbrana zemlje, isterati ili pobiti ljude koji vekovima žive na nekoj teritoriji, bez obzira na njihovu pripadnost, versku, bez da su povlašćni na nekom nivou je zločin, genocid , etničko čišćenje. Da ne pominjem opet Jasenovac..Zločini i etničko čišćenje se mogu napraviti i u ustancima ako nisi znala.