Podrška iz Hrvatske studentima i blokaderima koji prave proteste protiv Vučića!

Ma kakva podrška iz Hrvatske za neku političku opciju u Srbiji, o čemu vi fantazirate. Nema neke razlike prema Hrvatskoj kod bilo koje političke opcije u Srbiji, svi oni boluju od izraženih kompleksa prema Hrvatskoj.

Kad se sjetim onog srbijanskog glumca od lani koji je deportiran iz Hrvatske jer je uzastopno kršio zakone zbog kojih je kažnjavan i već bio na korak da ga zbog toga pošalju na psihijatriju.
Pa izvadio tipičan srpski repertoar nazivanja ustašama, spominjanja Jasenovca, prostačenja i psovki, a u Srbiji slovi za progresivnog proeuropskog aktivistu. Dajte molim vas, nemojte više. :lol:
Daj molim te objasni ovima u Srbiji da su svi ionako četnici,bili za Vučića ili ne. :mrgreen:

Ja te podržavam čovječe,sve si u pravu.
Ovi što su protiv Vučića su još veći četnici,od onih što su za njega.
Kod Vučića znaš na čemu si, vuče komplekse iz poraza devedesetih, ali od kuda takvi kompleksi nekome tko je rođen daleko poslije tih događaja?
Opasna indoktrinacija starijih gubitnika devedesetih.

Kod Vučića znaš na čemu si, vuče komplekse iz poraza devedesetih, ali od kuda takvi kompleksi nekome tko je rođen daleko poslije tih događaja?
Opasna indoktrinacija starijih gubitnika devedesetih.
S Vučićem se moš dogovorit oko svega,posebno oko nafte i Rafala,a ovi što su protiv njega bi jurišali na Skadar i Zadar. :mrgreen:

Naglasak je na tome da su oni što su protiv Vučića veći četnici od njega.

Vučić kao nacional-komunistički diktator ne može biti nikakav četnik kao prvo.
Kao drugo, i obični liberali su "četnici" u poređenju sa veleizdajničkom Vučićevom politikom, tako da da, nije teško biti "veći četnik" od Vučića. Skoro sve što je do sada uradio i potpisao je na štetu Srbije. Zamalo da prođe ona katastrofa po životnu sredinu zvana Rio Tinto, sve to zbog par stotina miliona evra profita. Uspelo mu je ispod radara da prođe kinesko unuštavanje žs ali i gomila drugih stvari.

Kao drugo, i obični liberali su "četnici" u poređenju sa veleizdajničkom Vučićevom politikom, tako da da, nije teško biti "veći četnik" od Vučića. Skoro sve što je do sada uradio i potpisao je na štetu Srbije. Zamalo da prođe ona katastrofa po životnu sredinu zvana Rio Tinto, sve to zbog par stotina miliona evra profita. Uspelo mu je ispod radara da prođe kinesko unuštavanje žs ali i gomila drugih stvari.
Evo Hrvati čitajte i uvjerite se o čemu vam pričam.

Vučić je sve samo ne komunistički, mislim to neki zamazani gibaničari sve što ne vole i što je kao loše daju pridev komunistički što naravno nema veze sa vezom, mislim kako može biti komunistički jer on nit se poziva na komunističko nasleđe i nasleđe Narodno oslobodilačke borbe, nit je socijalista nit vodi iole socijalnu politiku, već sve suprotno od toga, rasprodaje zemlju i nacionalne resurse i maksimalno štiti interese krupnog kapitala, mislim da nikad nismo imali ovakvo raslojavanje i ovakve socijalne razlike kao za vreme njegove vladavine (što naravno samo dodatno stvara podele i animozitet i podiže tenzije u društvu).

Pa gle, nitko kod nas nije vjerovao ni da će 90-tih biti to što je bilo. Ali opet kažem, kod vas je glavni onaj koji je 90-tih huškao na rat, prisvajao dijelove Hrvatske Srbiji i svašta nešto. Ne osjeća nikakvu krivnju zbog toga niti da se treba ispričati. Studenti se grle sa četnicima i onima koji su ratovali protiv susjednih država. Krivite NATO za bombardiranje, a ne krivite politiku koju ste vodili 90-tih godina? Pa normalno da ne krivite tu politiku kad je jedan od onih koji je provodio ti politiku sad na vlasti u Srbiji. Bog i batina.
Jesi li čuo za zdrav patriotizam? Očito nisi, jer je u Hrvatskoj pojam zdravog patriotizma "štovanje" lika i dela tipa Thopmsona, recimo. Ne znam šta čitaš od srpskih glasila al sigurna sam da nemaju veze sa delovanjem studentskog pokteta. I ne sećam se da se neko od vas izvinio žrtvama Oluje, na primer. Slavite ga kao pobedu. Malo licemerno jelde
:mrgreen: poenta je što su takvi kao ti kod nas nazvani Ćaci ;) Kad i kod vas bude toga, pričaćemo o svemu navedenom ;)

Ma kakva podrška iz Hrvatske za neku političku opciju u Srbiji, o čemu vi fantazirate. Nema neke razlike prema Hrvatskoj kod bilo koje političke opcije u Srbiji, svi oni boluju od izraženih kompleksa prema Hrvatskoj.

Kad se sjetim onog srbijanskog glumca od lani koji je deportiran iz Hrvatske jer je uzastopno kršio zakone zbog kojih je kažnjavan i već bio na korak da ga zbog toga pošalju na psihijatriju.
Pa izvadio tipičan srpski repertoar nazivanja ustašama, spominjanja Jasenovca, prostačenja i psovki, a u Srbiji slovi za progresivnog proeuropskog aktivistu. Dajte molim vas, nemojte više. :lol:
Dobro je što imamo ovaj upis, jer iz Srbije nije proteran nijedan hrvatski umetnik bez obzira na uloge koje je imao. Mi imamo i alabanske umetnike, ni njih ne poterasmo. Mi divlji, vi Europa
:mrgreen: Ja bih volela da mi navedeš jedan jedini kompleks koji imamo vezano za HR. Ja priznajem samo zavist jer nemamo more al to nije kompleks. Apsolutno nas je interesujete osim kao susedba država. Bar nas koji se ne bavimo nacionalizmom i ratnim huškanjem i ima nas mnogo više nego što se misli. Poenta je što su ovi drugi glasniji pa deluje da ih ima puno
:mrgreen:

Dobro je što imamo ovaj upis, jer iz Srbije nije proteran nijedan hrvatski umetnik bez obzira na uloge koje je imao. Mi imamo i alabanske umetnike, ni njih ne poterasmo. Mi divlji, vi Europa
:mrgreen: Ja bih volela da mi navedeš jedan jedini kompleks koji imamo vezano za HR. Ja priznajem samo zavist jer nemamo more al to nije kompleks. Apsolutno nas je interesujete osim kao susedba država. Bar nas koji se ne bavimo nacionalizmom i ratnim huškanjem i ima nas mnogo više nego što se misli. Poenta je što su ovi drugi glasniji pa deluje da ih ima puno
Je li ti to daješ komplimenat bosanskim Srbima! Oni vladaju Srbijom, a nijedan nesrbin umetnik nije proćeran. Ergo, Bosanci civilizovani! :per::cool:

Vučić je sve samo ne komunistički, mislim to neki zamazani gibaničari sve što ne vole i što je kao loše daju pridev komunistički što naravno nema veze sa vezom, mislim kako može biti komunistički jer on nit se poziva na komunističko nasleđe i nasleđe Narodno oslobodilačke borbe, nit je socijalista nit vodi iole socijalnu politiku, već sve suprotno od toga, rasprodaje zemlju i nacionalne resurse i maksimalno štiti interese krupnog kapitala, mislim da nikad nismo imali ovakvo raslojavanje i ovakve socijalne razlike kao za vreme njegove vladavine (što naravno samo dodatno stvara podele i animozitet i podiže tenzije u društvu).

Površno gledaš. To što ne koristi levičarski populizam poput partizanije, antifašizma (gde treba i gde ne treba) nije suština. Suština je škola iz koje je potekao a ona je udbaško-komunisitčka šešeljsko-miloševićevska. Takođe to što se služi desnim populizmom uopšte nije negacija njegovog udba-komunizma nego maska jer on samo glumi nacional-konzervatistu a ponaša se diktatorski, autokratski, koristi Miloševićev vid manipulacija, propagandi, partokratiju (SNS = KPJ/SKS/SPS nema razlike), poistovećivanje sebe sa državom (tipično komunistički i autokratski), kadrovska i partijska lojaljnost ispred kvaliteta/rezultata/uspeha, kontrola medija, pokušaj jednoumlja i progon ili satanizacija neistomišljenika, kritika vlasti = napad na državu, uzurpacija institucija, de facto jednopartijski sistem sa centralizovanom vlasti (mrski demokratski ustav mu ne dozvoljava skroz da uspostavi iako ga je kršio više puta nekažnjeno), etatizam u svim sferama društva, kult ličnosti itd.

To sve pomešano sa neoliberlanom, makijavelističkom i oligarhijsko-klijentelističkom ekonomijom.

Jesi li čuo za zdrav patriotizam? Očito nisi, jer je u Hrvatskoj pojam zdravog patriotizma "štovanje" lika i dela tipa Thopmsona, recimo. Ne znam šta čitaš od srpskih glasila al sigurna sam da nemaju veze sa delovanjem studentskog pokteta. I ne sećam se da se neko od vas izvinio žrtvama Oluje, na primer. Slavite ga kao pobedu. Malo licemerno jelde
:mrgreen: poenta je što su takvi kao ti kod nas nazvani Ćaci ;) Kad i kod vas bude toga, pričaćemo o svemu navedenom ;)
Kako molim??? Mi da se izvinemo žrtvama Oluje? Zbog čega točno? Aha, mi smo krivi za Oluju? Ja sam kriv što sam 1991. protjeran iz svoje kuće? I Hrvatska je kriva što je išla povratiti svoj teritorij? Trebali smo ga prepustiti Srbiji? Tako razmišljaš, jel? I ti podržavaš studente? I mi bi vas trebali podržati?

Dobro jutro Trnoružice, puno se toga dogodilo od kad si usnula.

Нисам ни сумњао да је за Хрвате неки Вучић у Србији вазда био жељена појава.

И онда се чудите што вас не волимо... :per:

Поред тога што сте усташе, наравно.
Nije samo nama, svima paše takav format državnog vođe u Srbiji.

Dobro jutro Trnoružice, puno se toga dogodilo od kad si usnula.
Dobro jutro prinče bez konja ;) ako sudiš po upisima ovde, onda imaš veliki problem. Obični ljudi, nalik nekima nama nemaju nikakve potrebe da se bave Hrvatskom, imamo naših problema i priča koje rešavamo. I da ponovim, mnogo nas je takvih.

Back