S sloboda Aktivan član Banovan Poruka 1.246 03.08.2008. u 13:30 - Podivljale cene u Engleskoj #1 http://www.blic.co.yu/svet.php?id=51606
mariobre Ističe se Banovan Poruka 2.138 03.08.2008. u 13:53 - Podivljale cene u Engleskoj #2 Da, posledica skakanja nafte na svetskom trzistu izazvano americkom krizom...
S sloboda Aktivan član Banovan Poruka 1.246 03.08.2008. u 14:00 - Podivljale cene u Engleskoj #3 mariobre: Da, posledica skakanja nafte na svetskom trzistu izazvano americkom krizom... Kliknite za proširenje... Temu sam otvorio da pokazhem da nije samo kod nas inflacija i visoke cene hrane. Toga ima chak i u najrazvijenijim zemljama.
mariobre: Da, posledica skakanja nafte na svetskom trzistu izazvano americkom krizom... Kliknite za proširenje... Temu sam otvorio da pokazhem da nije samo kod nas inflacija i visoke cene hrane. Toga ima chak i u najrazvijenijim zemljama.
systemofadown Iskusan Poruka 6.070 03.08.2008. u 14:42 - Podivljale cene u Engleskoj #4 sloboda: Temu sam otvorio da pokazhem da nije samo kod nas inflacija i visoke cene hrane. Toga ima chak i u najrazvijenijim zemljama. Kliknite za proširenje... A cekaj, koliko znam, tamo nije DS i Tadic na vlasti?
sloboda: Temu sam otvorio da pokazhem da nije samo kod nas inflacija i visoke cene hrane. Toga ima chak i u najrazvijenijim zemljama. Kliknite za proširenje... A cekaj, koliko znam, tamo nije DS i Tadic na vlasti?
Iron Lord Elita Banovan Poruka 20.959 03.08.2008. u 14:48 - Podivljale cene u Engleskoj #5 sloboda: Temu sam otvorio da pokazhem da nije samo kod nas inflacija i visoke cene hrane. Toga ima chak i u najrazvijenijim zemljama. Kliknite za proširenje... Opasno se približavaš eremiti na ATP listi...
sloboda: Temu sam otvorio da pokazhem da nije samo kod nas inflacija i visoke cene hrane. Toga ima chak i u najrazvijenijim zemljama. Kliknite za proširenje... Opasno se približavaš eremiti na ATP listi...
mariobre Ističe se Banovan Poruka 2.138 03.08.2008. u 14:51 - Podivljale cene u Engleskoj #6 Ali su zato dopisni clanovi, majkemi