Podignut spomenik Andricu u Andricgradu

Ako taj kraj misli da se povadi uz pomoć Kuste...:ljutko:

Kratko će ta nada trajati...

Pronasao si pogresnu licnost po kojoj ces da pljujes,svidjao se on nama ili ne on je uspeo u zivotu
i ostavio traga za sobom da ga svet ceni kako zbog filma tako zbog Mecavnika,Sarganske osmice i danas Andrica grada.
Malo li je sta je taj covek do sada postigao neko da zivi 1000 godina to postici nece.

Prije par sati...

553193_339516826127890_1844731141_n.jpg

Чудо не кмече ови из лошијег дела тзв. БиХ...

Ови домаћи ****** су им бледа замена.
Нити цитирају куран, нити помињу пирамиде и богумиле, необразовани су и полуписмени...
Једино их спаја мржња према свему што има призвук српског.

Pa sta ocekujes ? Da napravi zgradu staru 500 godina ? :hahaha:

Pa što se malo ne ugleda na svoga mecenu ?!

Kusta srami se...,

svoje skromnosti !!!

Vidi Dodulenceu te zgradice, sa avatar ti !!!

Neće valjda milioni ići za zaštitu i rekonstrukciju kulturno-istorijskih spomenika,

a pored preko neophodnih nadaleko čuvenih i blagodatnih pepeljara iz te zgradice ?!?!

Oduzio se coveku koga je postovao i cije je delo poznavao. Prvi rad na RTSA mu je bio mislim~kafe Titanik~ po Andricevoj pripovedci. Ja najvise volim ~znakove pored puta~ Neko rece da su velike srbende ,vise mi se dopada veliki ljudi .Kusta je prepametan i veoma vredan covek .

Ако мислиш на овај пост: http://forum.krstarica.com/showthre...ndricgradu?p=22104353&viewfull=1#post22104353 нико није спомињао велике "србенде", већ велике Србе. Ваљда и Срби могу бити велики људи?

Чудо не кмече ови из лошијег дела тзв. БиХ...

Ови домаћи ****** су им бледа замена.
Нити цитирају куран, нити помињу пирамиде и богумиле, необразовани су и полуписмени...
Једино их спаја мржња према свему што има призвук српског.

ovi domaci retardirani abortusi ustvari i jesu buduci unijati i turci, skotovi srpski zavidni

Back