27E
Legenda
- Poruka
- 52.561
drugar, ne buudali
ja sam cak umeren u oceni
sibicari idu u padinjak na par meseci. ceda ce u pozarevac u hilton, na trajno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
drugar, ne buudali
drugar, ne buudali
Tako je, objasni tom neobaveštenom koliko je uspešam LDP bio i koliko je glasova osvojio u Beogradu, Novom Sadu i Nišu. Srbija pamti Čedu!
Ako taj kraj misli da se povadi uz pomoć Kuste...
Kratko će ta nada trajati...
Ti Jeremja kao marinac imaš baš razradjen njuh za te talibane,dugogodišnje iskustvo iz US Navy .al bundeva taliban ti je brat.
da nije kuste ceo taj kraj bi ostao vukojebina, zabacena. a i vec bi demokratska vlada otvorila rudnike zagadjivace sa stranim gazdama
srbija ce tek da ga zapamti kao najboljijeg predsednika na svetu ikada, njegovo vreme tek dolazi drugarTako je, objasni tom neobaveštenom koliko je uspešam LDP bio i koliko je glasova osvojio u Beogradu, Novom Sadu i Nišu. Srbija pamti Čedu!
Kakve veze ima ovaj kvaziistorijski kičeraj od armiranog betona sa kulturnim nasledjem ?![]()
Jes majku mu , kad tako gledam ova moja zgrada na Limanu će 100 napuniti za nekih pedesetak , tako da možda i doživim da mi gajba bude a piece of art , možda i legne koji dinar za mirne penzionerske dane .za sto godina ce biti kulturno istoijsko nasledjerazmisljaj pozitivno
Prije par sati...
Zar već ?! Eto ga još malo pa čitava varoš nova...
Al' će se Saldo obraduje na kraju balade !!!
Još kada Tale kaže svoje..., ima da se i Saldo vine u visine....
i u nečije torbe, sa evrići, dubine !!!
Jes majku mu , kad tako gledam ova moja zgrada na Limanu će 100 napuniti za nekih pedesetak , tako da možda i doživim da mi gajba bude a piece of art , možda i legne koji dinar za mirne penzionerske dane .![]()
Pa sta ocekujes ? Da napravi zgradu staru 500 godina ?![]()
Oduzio se coveku koga je postovao i cije je delo poznavao. Prvi rad na RTSA mu je bio mislim~kafe Titanik~ po Andricevoj pripovedci. Ja najvise volim ~znakove pored puta~ Neko rece da su velike srbende ,vise mi se dopada veliki ljudi .Kusta je prepametan i veoma vredan covek .
Andric je po rodjenju Hrvat...po ubedenju JUgosloven....lepo je ovo sto je ostao nezaboravljen kod nas.....ali....nemojmo govoriti da je Srbin kad nije...Emir-pasa...takodje![]()
Чудо не кмече ови из лошијег дела тзв. БиХ...
Ови домаћи ****** су им бледа замена.
Нити цитирају куран, нити помињу пирамиде и богумиле, необразовани су и полуписмени...
Једино их спаја мржња према свему што има призвук српског.