- Poruka
- 15.711
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa sudeci po mom potpisu........![]()

(tačnije, tražio od mene da ga maknem)Danas sam navijao za Srbiju i bilo mi je drago što su osvojili bronzu. Srećom, danas nije bilo navijača

Nemoj da ti vidi donqihote, meni je jedan makao(tačnije, tražio od mene da ga maknem)
A to onaj potpis sto ste ti i mali montenegrin(reckless) sklapali,ono crna goro mila mati...........![]()

Za Amere prvo a za Srbiju drugo poluvrijeme![]()

Šta si se naprimao??? Tebe takvog niko nigdje ni ne planira!!!budite vi iz Bosne slobodno ponovo sa njima jednom , samo nemojte nas iz Srbije da mesate u tu vasu eventualnu vezu

Cestitam nam osvojeni Svjetski Kup
a ako Bog da uskoro da osvojimo i Svjetsko Prvenstvo
u KARLINGU!

:

trebalo bi da se raspitas malo prije nego postavis besmislenu temu
od 30-50 navijaca srbije u podgorici gro su cinili pripadnici grupe Delije-Bar koji su inace nakon tekme dobili batine od grupe Varvara ( ne po nacionalnoj nego klupskoj pripadnosti ! )
90 %"gromoglasnog navijanja" se svodilo na povike tipa:
ko ne skace taj je hrvat
spremite salate, bice mesa, klacemo hrvate
ustaske *****
kosovo je srbija
ratko mladic ole
kao i cetnicke pjesme tipa :
morem plovi barka
od topole do ravne gore
i obrade pjesama
dalmatinac si srpskih korjena
Da,da Delije-Bar su dobili batine,pa su zato varvarima oteli zastavu...
Nisam cuo da neko dobije batine,a otme zastavu...
Inace Delije-Bar su kraljevi,mene su odusevili kada sam video da na ledjima svi imaju istetoviran Kosovski zavet...
Pravi Srbi,svaka cast Delije-Bar...

Al vi mislite da ce srpskoj peprezentaciji i na SP naleteti los dan a vi i Hrvati to iskoristiti? Pa mala je verovatnoca da cete vi uvek imati srece .:
Ipak je Srbija velesila sto se vaterpola tice. Vama cestitke za ovaj uspeh ali nemojte da se izgubite u slavlju i da zaboravite gde vam je mesto.![]()

Al vi mislite da ce srpskoj peprezentaciji i na SP naleteti los dan a vi i Hrvati to iskoristiti? Pa mala je verovatnoca da cete vi uvek imati srece .:
Ipak je Srbija velesila sto se vaterpola tice. Vama cestitke za ovaj uspeh ali nemojte da se izgubite u slavlju i da zaboravite gde vam je mesto.![]()
ВАТЕРПОЛО: "Делфини" стали у полуфиналу Свјетске лиге
subota, 20 jun 2009 19:41 ин4с
Упркос сјајној подршци српских навијача у Подгорици, ватерполо репрезентација Србије није успјела да се савлада Хрватску и пласира се у финале завршног турнира Свјетске лиге.
Делфини тако неће бити у прилиц да у недјељу бране титулу најбољег у комерцијалном такмичењу, освојену лани у Италији.
Србија је изгубила у полуфиналу СЛ од Хрватске 5:7 (1:3, 2:1, 1:1, 1:2).
Хрвати су боље отворили утакмицу повели 3:1, а српски ватерполисти су у другој, трећој и четвртој четвртини пропуштали прилике да се врате у меч.
У другој четвртини, код резултата 4:2 за Хрватску, српски ватерполисти пропустили су три напада, укључујући два са играчем више, слично се поновило и у трећем делу игре при резултату .
Чуо и ја лично на ТВ да су баш певали из свег гласа, чак и кад смо губили 3 гола разлике, громогласно се певало Тамо далеко.
Наравно, овим нисам хтео провоцирати Хрвате већ да укажем зашто треба српско-црногорске стално побољшавати.
Још једном, велико хвала људима из Црне Горе што су бодрили репрезентацију Србије !

Za nas ste jos uvijek velesila u sportu uopste, ali sjecam se tako ste Hrvatima isto pricali, pa su vas u skoro svakom sportu sustigli.
Previse sebe dizete u nebo, a druge potcjenjujete, zato ovako i prolazite.

Neće biti...

Pa koji loš dan?? Gledao sam meč za treće mjesto i toliko se nervirao. Pa ni Srbija ni SAD nijesu zaslužile da budu tamo đe su bile. Jadna igra, oba tima vrlo loša, neorganizovana. Kakva bolan velesila
E zbog ovakvih tipova bih volio da je Srbija prošla u finale, pa da vas dobro "opeglamo", pa da vidimo onda je li bio loš dan![]()

Nema nikakve sumnje,da su trenutno Crna Gora,Hrvatska i Srbija sami vrh svetskog vaterpola...u Srbiji je trenutno smena genracija i zato se moze u sledecem periodu ocekivati malo losiji rezultati...u svakom slucaju,sve cestitke Crnoj Gori na pobedi!![]()

Pa jeste velesila. 3. u svijetu.
Odmah IZA Crne Gore i Hrvatske!!!![]()
Ne kontam kako to misliš skoro u svakom sportu i kako to misliš sustigli?
Jel nogomet? bronza 98.
Vaterpolo? ne treba ni pričati
Košarka? srebro 92. OI
Rukomet? srebro 09.
Muški tenis? Wimbledon Ivanišević, Davis cup
Ženski tenis? Roland Garos - Iva Majoli
Ne radi se o sustizanju, nego sve ima svoj period kad je uspješnije, a kad manje uspješno.
A rezultati ostaju i pišu se.

Pa jeste velesila. 3. u svijetu.
Odmah IZA Crne Gore i Hrvatske!!!![]()

Ne kontam kako to misliš skoro u svakom sportu i kako to misliš sustigli?
Jel nogomet? bronza 98.
Vaterpolo? ne treba ni pričati
Košarka? srebro 92. OI
Rukomet? srebro 09.
Muški tenis? Wimbledon Ivanišević, Davis cup
Ženski tenis? Roland Garos - Iva Majoli
Ne radi se o sustizanju, nego sve ima svoj period kad je uspješnije, a kad manje uspješno.
A rezultati ostaju i pišu se.

Oće, oće
Šiptari su tvoja braća zike, nemoj da te Milo čuje...zapiši negdje, da znaš...
)Ne, Albanci su komšije, mogu biti i prijatelji. Srbi su braća. Hrvati su malo dalji rođaci (nešto kao braća od strica)